Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שלמדתי בחיים תמיד הדעות יהיו לפה ולפה ובכל מקרה תודה לכולם , במציאות זה נראה הרבה יותר טוב משתלב ונותן מראה קרבי לרכב , העלות לא יודע אם מתאים שאני אציין , מי שרוצה את המספר של הבחור אני אשמח לתת תגידו שאני שלחתי , אני אציין שהמחירים לא קרובים ללהיות יקרים , והעבודה יותר ממקצועית , אף אחד לא הסכים לצבוע לי ידיות ותסמל מאחורה והוא עשה את זה בצורה מקצועית , הרכב נכנס ב11 בדיוק והיה מוכן ב5 כמעט בערב . הפלסטיקים בצד עברו שיוף שיהיו מבריקים וחלקים כמו שאר חלקי הפח , אני אנצל כבר תהזדמנות מה דעתכם על גאנט 18 , שחור או להשאיר כסוף רגיל?

ובקשר לפנס תודה על ההצעה נשמע מעניין .

אני אעלה תמונות חדשות אחרי שטיפה רצינית.

ויכול להיות שהשינו נובע בגלל שעברתי מרכב קבריולט מוחצן לרכב סולידי , שאני מנסה לייפות ולייחד.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אין ספק שהעבודה ברמה גבוהה והוא איכותי מאוד סרגיי.

אל תעז לפתוח את הפנס של הרכב. זה לא חוזר כמו שזה היה ב 95% מהמקרים

פורסם

הכוונה לאדים ?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

יצא ממש יפה אבל אני חושב שהתפרעת טיפה יותר מדי - היה אפשר לוותר על צביעת הלוגו מאחור והידיות. במקום "נגיעות" במקומות הנכונים זה נראה קצת מפוזר.

תהנה!

פורסם
יצא ממש יפה אבל אני חושב שהתפרעת טיפה יותר מדי - היה אפשר לוותר על צביעת הלוגו מאחור והידיות. במקום "נגיעות" במקומות הנכונים זה נראה קצת מפוזר.

תהנה!

הידיות היה באמת

החלטה של הרגע האחרון וגם הן נצבעו כי היה עליהן שריטות קטנות של מפתח , בקשר לסמלים נראה לי מוזר לצבוע הכול באדום ופתאום שתי סמלים מאחורה בכסוף , ושוב תודה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לדעתי הגזמת עם האדום, במיוחד בסמלים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בכל פעם שיוצא לי לראות את הרכב באזור חדרה אני מגלה שינוי חדש מרענן.

הרכב בהחלט ייחודי. ולגבי טעם אישי אני בכלל לא נכנס לשם כי זה לא רלוונטי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
בכל פעם שיוצא לי לראות את הרכב באזור חדרה אני מגלה שינוי חדש מרענן.

הרכב בהחלט ייחודי. ולגבי טעם אישי אני בכלל לא נכנס לשם כי זה לא רלוונטי.

מחדרה? וראית את הרכב בלייב עם השינו האחרון ?

פורסם

כמו שאמרו לך הכי חשוב שאתה קם בבוקר ואוהב את מה שאתה רואה :-D

אבל באת לשמוע חוות דעת שלנו נכון?

אני אשתדל להיות עדין: לדעתי הרסת את המראה הסולידי והנקי של הרכב, מראה מצועצע מידי..

דווקא הלאון נראית מגניבה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

גם אני עם דעת הרוב, אבל עזוב את זה.

הבקליות האחוריות פשוט הורסות את המראה של הרכב, שוב, עזוב את הצביעות שזה באמת בעיני המתבונן, הפנסים האלה פשוט לא מתאימים לרכב, תבדוק אופציה למכירתם וקניית פנסים שדומים למקוריים רק קצת יותר מסוגננים, לא חסר באיביי.

Miata ND2

• תוכן חדש...