Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, התחדשתי בi10 חדשה.

אני מעוניין להתקין דיבורית, אבל קצת אובד עצות להחליט בין דיבורית קבועה לניידת.

לכאורה הקבועה נשמעת נוחה יותר כי לא צריך להטעין, והיא מתחברת לרמקולים, אבל מצד שני - יש לי מין חשש כזה מהתקנה מסובכת ברכב.

אני לא רוצה שאיש מקצוע יקדח לי חורים באוטו ויפרק יותר מידי חלקים וישחק עם כבלים.

אם קבועה- חשבתי להזמין את הMOTOROLA TK30 מחו"ל ולהתקין אצל מתקין בארץ.

אפשר לפרט אילו חלקים מפורקים בתהליך ההתקנה של דיבורית קבועה? האם גם צריך לפרק את המערכת, או שרק מדובר במשחק עם הכבלים של הרמקולים? אילו מכלולים פותחים בתהליך?

בנוסף, האם בדרך כלל קודחים בפנים הרכב, ואם כן אז איפה?

תודה..

פורסם

מדובר במערכת מקורית של הרכב וזה פאנל די גדול עם מסך קטן. זה אמור להישלף עם הברגה של כמה ברגים או שיש כאן צורך בקצת "טריקים" כדי לפרק את זה?

פורסם

ההתקנה לא מסובכת כלל. זהירות עם הפנאל הוא תפוס עם קליפסים מאוד חזקים שמרגיש כאילו תפוס עם ברגים. יש להתמש בכלים יעודיים ולהיות עדין אם אתה לא ״אוהב״ סימני פתיחה ושריטות.

פורסם

מוזיקה אני מעדיף לשמוע ישירות דרך החיבור USB, גם הבנתי שמבחינות איכות סאונד זה עדיף.

השאלה מבחינת אמינות, קלות תפעול, איכות תצוגה וכו', איזו דיבורית עדיפה

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

מניסיון של שנה וחצי עם שתי דיבוריות של מוטורולה (אחת גם ברכב של החברה), אין שום תקלות והיא מאוד ידידותית ואיכותית.

• תוכן חדש...