Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי - GOLF GTI MK6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשרים שנה ועדיין יש לי סיוטי לילה, אתה לא מבין איזה טראומה שהמשיכה את הטראומה של הפולו ספורט שקדמה לה. יש זוועות שלא מתאוששים מהן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סחתייין. תתחדש ! חלומו של כל מחפש רכב .

קלטתי אותו בלוח באותו יום על הבוקר (היה למוכרת איזה שם פולני/גרמני) וגם קלטתי שהוא ירד עד הצהריים. אבל באותה תקופה לא הייתי סגור סופית ומספיק נחוש כדי לנסוע צפונה בשביל רכב.

אכן, אוסטרית.

תתחדש :-).

צבע יפה. לטעמי יותר יפה מהלבן והשחור הנדושים.

הכסוף לא נפוץ - מה שמייחד אותו.

תתחדש, נראת מדהים,

השאלה הכי מוזרה זה מה אישה בת 65 עושה עם GTI ???

נוסעת מהבית לעבודה, היה לה בעבר MK5, ועכשיו הזמינה MK7. קבענו שנדבר בעוד שלוש שנים :-P

תשמע, בחירת הרכבים שלך פשוט הזויה.

אבל אם זה מה שעושה לך את זה אין לי מה להגיד לך חוץ מלהתחדש וסע בדרכים טובות.

כפי שרשמתי, אני עדיין מחפש S2K / מיאטה, אבל לא ב - 50-60 מעל המחירון. בכל זאת צריך להיות (קצת) מציאותי. :roll:

למכור את הרכב הנוכחי לא תיהיה בעיה, לכן גם הלכתי על זה.

תתחדש ותהנה.

ביצעת בדיקה?

למה הסבתא התקדמה,?שנשב ונחכה מתחת לבית עד שתמכור:-D

כמובן - קומפיוטסט, הזמינה GTI חדשה :wink:

תודה לכולם!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

כפי שרשמתי, אני עדיין מחפש S2K / מיאטה, אבל לא ב - 50-60 מעל המחירון. בכל זאת צריך להיות (קצת) מציאותי. :roll:

למכור את הרכב הנוכחי לא תיהיה בעיה, לכן גם הלכתי על זה.

ניצלת את המיאטה שלך עד תום?

אני לא רואה שום הגיון בלהוסיף יד לרכב שאתה לא באמת רוצה/צריך.

לצערי אני לא חולק את הדעה הרווחת פה בפורום. אם יציעו לך פיקנטו ספורט בחצי מהמחירון גם תקנה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה משווה פיקנטו ספורט ל- GTI?

במיאטה היה חסר לי כוח, והייתה לי אפשרות כלכלית להתקדם לדגם חדש יותר - זו הסיבה שמכרתי. אין שום היגיון בלקנות רכב ספורט, אבל זה כבר נושא אחר.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

התחדש. אני מאחל לך שרק תהנה מהרכב. נראה מצוין. קנייה חכמה בעיניי. גם טוב ליום יום וגם לסופ"ש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תתחדש!

צבע נדיר ל-GTI במחוזותינו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה שאהבתי בצבע זה לאו דווקא שהוא נדיר אלא שהוא אנונימי לגמרי.

רדרוז, אני לא חושב שהוא צריך לעשות חשבון למישהו בנושא היד (והוא גם יודע שאקנה ממנו אם וכאשר למרות שזה יד 2 :lol:)

אני כן חושב שאתה לא מחובר כי זה רכב מעולה וניתן להפיק ממנו הרבה פאן, אמנם קצת שונה מזה של המיאטה אבל אבל פאן + שימושיות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה שאהבתי בצבע זה לאו דווקא שהוא נדיר אלא שהוא אנונימי לגמרי.

גם נדיר וגם אנונימי (ברמזור "אה,עוד גולף ליסינג - ווווווווורום עפה קדימה :) )

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לפי התשובה שלך עכשיו הבנתי שעשית טעות כשקנית את המיאטה. חבל על הזמן שהשקעת בחיפוש של הקודמת (אבל זה חלב שנשפך) ויותר חבל על הזמן שאתה מחפש עכשיו NC/S2K כי לא תמצא שם את מה שאתה מחפש.

להשוות בין GTI לפיקנטו ספורט זה בדיוק כמו להשוות GTI למיאטה.

אני מקווה שמהרכב הזה תהנה יותר.

אייל, הוא לא צריך לעשות לי חשבון ואם הוא לא רוצה הוא לא חייב להגיב או פשוט להגיב לא בפומבי (בכל זאת אנחנו מכירים אחד את השני). פורום "הנה פתחתי שרשור וכל מה שאני רוצה זה תגובות חיוביות" נמצא בדלת השנייה מימין אז בבקשה תתקדם.

תראה לי בבקשה איפה בדיוק אני עשיתי השוואה בין מיאטה ל-GTI? ואיפה רשמתי שאי אפשר להפיק מהרכב הזה פאן?

בסך הכל ניסיתי להבין מדוע הבחור מכר כ"כ מהר את האוטו הקודם שלו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
עשרים שנה ועדיין יש לי סיוטי לילה, אתה לא מבין איזה טראומה שהמשיכה את הטראומה של הפולו ספורט שקדמה לה. יש זוועות שלא מתאוששים מהן.

חשבת על טיפול תרופתי ? :?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

:)

אלעד, כנראה שכל אחד עושה פשרות בדרך שלו, אתה למשל למיטב זכרוני קנית מיאטה ששכבה במגרש מכוניות , אני הייתי מעדיף להתפשר על רכב אחר זמנית מאשר להתעסק עם סוחרי רכב.

נ.ב. אני לא מכיר את פותח השרשור אישית. סתם מן הצד לא ברור מה נפלת עליו אבל כנראה דברים שרואים מכאן לא רואים משם

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אז עברה מעל שנה ו25,000 ק"מ יחד. מבחינת אחזקה, מלבד מיכל קאניסטר שהחזיר את נשמתו ( 1000 ש"ח) שום תקלה. על מנת למנוע בעיות עם המותחן והשרשרת יזמתי החלפה אצל רון (2500 ש"ח). כל השאר טיפולים שוטפים, אני מחליף שמן כל 5K( כ-500 ש"ח), קצת תמונות עדכניות :

נוספו ג'אנטים 18' של דגם פרימיום עם רביעיית צמיגים גודייר F1.

פנסים קדמיים מקוריים HELLA, BI-XENON.

פנסים לד אחוריים מקוריים.

תאורת רגליים מקורית ותאורת מספר מקורית(מצחיק שבחו"ל מגיע כסטנדרט ורק בארץ אין כלום).

כמו כן, הוזמנה תאורת מראות, אעדכן ברגע שארכיב.

8)

11707782_10153484725800699_5504450818186976939_o.jpg

FullSizeRender (1).jpg

FullSizeRender (2).jpg

IMG_6687.JPG

IMG_6755.JPG

IMG_7871.jpg

IMG_8356.JPG

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

• תוכן חדש...