Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום -רב,

ביום חמישי בבקר ניגשתי לאחד הסניפים של משרד הרשוי, ברשותי רכב ישן מעל 20 שנה והחלטתי למסור אותו לפרוק,

הצגתי לפקידה את הרשיון ותעודת הזהות שלי וביקשתי את הטופס האדום כתום שאיתו אגש למגרש הפרוק,

הפקידה הוציאה לי מהמדפסת רשיון בצבע אדום כתום כזה שכתובה עליו ככה:

מבוטל הפקדה.

ניגשתי לאחר מכן למגרש פרוק, שם השארתי למזכירה הטופס הזה וקיבלתי ממנה שיק על סך כמה מאות שקלים ובזה סברתי לתומי שהעניין תם.

לפני כמה דקות הפקידה ממגרש הפרוק התקשרה אלי ולטענתה המזכירה במשרד הרשוי טעתה והיתה צריכה לתת לי טופס אדום כתום אולם שיהיה כתוב עליו ביטול פירוק או משהו בדומה.

מה אני בדיוק צריך לבקש ממשרד הרשוי שיהיה כתוב על הטופס האדום?

כעת אין ברשותי את הטופס האדום מיום חמישי הוא בידי מגרש הפרוק, בפרוק נאמר לי שעלי לגשת בדחיפות למשרד הרשוי ומספיק שאזדהה באמצעות תעודת הזהות שלי ווהצילום של הטופס האדום.

ממה שהבנתי הפקידה במשרד הרשוי טעתה בנוסח ביום ה האחרון ועל כן אני חייב להיטרטר ולגשת בהקדם שוב לסניף הקרוב של משרד הרשוי,

אמרתי במשרד הרשוי במפורש שאני רוצה לבטל לצמיתות את הרשיון רכב ופשוט לא מובן לי איך הפקידה טעתה?

היא אפילו לקחה ממני צצילום המחאה שלי כי נשאר לי חודש עד לטסט הבא.אני ממש אשמח להסבר ממי שמבין בנושאים הללו,

תודה ויום טוב

פורסם

כנראה שהיא רשמה לך הפקדה- היא הקפאת הרישיון בשפת העם. אתה צריך לבטל את הרישיון, כלומר להוריד את הרכב מהכביש. גש שוב למשרד הרישוי ובקש שיבטלו את הרישיון

פורסם

תודה על המענה, ניגשתי הבקר למשרד הרישוי ואכן מסתבר שהפקידה טעתה, במקום לרשום:

מבוטל-פרוק, היא רשמה:מבוטל- הפקדה.

היא שינתה לי מבוטל -פרוק וכעת נפטרתי מהגרוטאה שלי ששירתה אותי נאמנה.

• תוכן חדש...