Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם חושבים על המטדור?

אני אישית לא מכיר אבל לטענתו הם חברת בת של קונטיננטל.

הם פשוט הצמיגים הכי זולים מבין המותגים הטובים שיש לו להציע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לפני שניה רצית משהו טוב.

עכשיו אתה מחפש הכי זול.

נא תחליט ותחזור.

"חברת בת" זה לא אומר כלום על ביצועי הצמיגים. יש צמיגים טובים ויש צמיגים זולים. הבחירה היא שלך.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני באמת רוצה משהו טוב אבל אם המטדור באותו המחיר כמו הטויו או הפירלי אז אולי יש שם משהו :wink:

בכל מקרה אני מבין שאתה לא מתלהב מהמטדור (שעולה אגב 320-350 לצמיג),אני די פוזל לכיוון הגוד-ייר כרגע אבל אנסה למצוא מחירים קצת זולים יותר.אם אני לא אמצא אני אתקין את הגוד-ייר או את הפיראלי (כי ראיתי שממליצים פה).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם הפירלי והמטדור באותו מחיר אז אין התלבטות. בזמנו קראתי חוות דעת מחו״ל על הגודייר (אפישיינט גריפ) ואני לא רואה סיבה להוציא עליו עוד כסף, גם כן בהשוואה לפירלי. בדוק מה יש לאופיר להציע.

פורסם

הייתי בכמה פנצ'ריות,וזה מדהים.

רק פתחתי את הפה ואמרתי שאני רוצה איכות ישר צחקו עליי ואמרו שרק מחכים שאחד כמוני יבואו,לוקחים אותי למחסן ומראים לי כל מיני זבל סיני בטענה שהוא טוב יותר ממשלין.

נשאר לי לבדוק עוד שתי פנצ'ריות בעיר ואם אני לא מוצא כלום אני אקנה רביעיית פיראלי ב 1400 או רביעיית גוד-ייר ב1500 מפנצ'ר סנטר ליד אפיקים.

פורסם

מאטאדור היא חברה בת של קונטיננטל, מיוצרים בסלובניה.

מאטאדור הפיע כצמיג מקורי של פולקסוואגן פולו בדור הקודם (עד 2009).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מחר אני מתקין את הצמיגים,הבעיה שאני עדיין לא יודע איזה צמיגים לקנות. יש לי כמה צמיגים שסביבם אני מתלבט,הבעיה שאת הגודייר צריך להזמין וממש אין לי זמן פנוי ובנס מחר התפנו לי כמה שעות.

גודייר 4713 ב1500 ש''ח.

ברידגסטון 1414 ב1500 ש''ח.

מישלן 13** (מחר אני אדע את תאריך הייצור הסופי) ב1600 ש''ח.

מה אתם אומרים?

(מצטער שאני לא יודע את הדגמים)

כל המחירים כוללים הרכבה ואיזון.

פורסם

אין על מישלין,לא כתבת איזה דגם הם,אני מאמין שזו סדרת אנרגי.

לטעמי עדיף מישלין גם אם הוא כביכול פחות טרי.

פורסם

אם המישלן הם בני עד שנה אני לוקח,אם לא אז ברידגסטון.

תודה על העזרה.

פורסם

מישלן אנרג'י צמיד מדהים - אין לו אחיזה בכלל.

דריפטרים מתים עליו.

הייתי הולך על גודייר.

אם אין לך מספיק זמן כדי לבצע הזמנת צמיגים אלוי אתה בכלל צריך מזכירה ולא צמיגים :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

• תוכן חדש...