Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליל''ט למשפרים.

ברכב שלי מורכבים מקדימה זוג "גוד-רייד" משובחים :lol: ומאחורה זוג הנקוק בני 4 שנים ו105000 קילומטר. הגיע הזמן לזרוק את הכל לפח ולהתחדש בצמיגים נורמאלים.

אני רוצה צמיגים כמה שיותר אוחזים ושיחזיקו כמה שיותר זמן ללא צורך בהחלפה,חשבתי על הנקוק אבל אני רוצה אותם רק בגלל שאלו הצמיגים שקיה מרכיבה במפעל אבל אני בטוח שיש חלופות טובות יותר.

הגעתי לכאן כדי שתסדרו לי את הבלאגן בכל מה שקשור לצמיגים.מערכת הESP ברכב שלי עובדת שעות נוספות בגלל מצב הצמיגים והנטייה שלי לקחת פניות במהירות עם ההגה צעצוע של הקיה פורטה.

התקציב הוא 1200-1500,אם אפשר בפחות אז בכלל מעולה. אני רוצה לקנות את הצמיגים בעיר שלי או בכפרים הסמוכים אבל אני לא יודע מה אני צריך וכמה זה עולה :|

תודה לעוזרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני רוצה צמיגים כמה שיותר אוחזים ושיחזיקו כמה שיותר זמן ללא צורך בהחלפה

אלו שתי דרישות מנוגדות. תחליט מה חשוב לך יותר.

מבחינת אחיזה טובה יש הרבה ניסיון טוב עם הנקוק K110.

לי אישית יש ניסיון טוב על 2 רכבים משפחתיים עם טויו CF1.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם (נערך)

תודה על התשובה.

אני מרגיש שבפניות אני על הקשקש מאיבוד שליטה בכל פעם ואני מניח שזה בגלל הצמיגים הזבל שיש לי,אני לא מתכוון להשתגע ולשרוף צמיגים (כאילו אני יכול...).

כמה אמורים להחזיק ההנקוק (בנסיעה מנהלתית)?

עריכה: הטויו נראים כבחירה טובה והם נכנסים בתקציב,הדבר היחיד ששמתי לב הוא שהמידה של הרכב שלי היא 195/65-15 והטויו 195/60-15,זה לא משנה שהחתך שונה?

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בטח שזה משנה - אתה מחוייב למידה שרשומה לך ברישיון הרכב, אחרת לא תעבור טסט.

יש צמיגי טויו גם במידה שלך, ובמחירים טובים למדי

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=0&r=15&a=65&s=195&m=0&CarType=1

רק שים לב על קוד מהירות שרשום לך ברישיון הרכב - אם זה V, אתה לא יכול לקנות צמיגים בעלי קוד מהירות H .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה צריך לבדוק באוטו-דאטא אם המידה הזו מאושרת לרכב שלך, לדעתי לא.

בדרך כלל המידות שמאושרת לרכב שומרת על יחס מסויים, שינוי באחד הפרמטרים משפיע על האחרים.

בכל אופן, אני ממליץ לך על FALKEN 912 צמיג במחיר "כניסה" לליגה של הרצינים ולכן התמורה לכסף מלאה.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם (נערך)
בטח שזה משנה - אתה מחוייב למידה שרשומה לך ברישיון הרכב, אחרת לא תעבור טסט.

יש צמיגי טויו גם במידה שלך, ובמחירים טובים למדי

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=0&r=15&a=65&s=195&m=0&CarType=1

רק שים לב על קוד מהירות שרשום לך ברישיון הרכב - אם זה V, אתה לא יכול לקנות צמיגים בעלי קוד מהירות H .

אני אבדוק מחר ברישיון רכב מה כתוב.

נראה לי ששמתי עין על הצמיגים האלה,עכשיו רק נשאר לי למצוא מי מוכר אותם באיזור שלי במחיר טוב.

אגב בן כמה צריך להיות צמיג חדש? חצי שנה/שנה?

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

פורסם

טויו בטבריה לא נפוץ במיוחד, כמעט אצל כולם הכול סיני- אולי תמצא אצל אופיר. אם נסיעה קצרה באה בחשבון- פנצ'ר סנטר אחרי אפיקים, בדרך כלל יש מבחר טוב של חברות רציניות כולל טויו, אני קונה שם בדרך כלל.

במקומך הייתי מתקשר לפני כדי לברר מלאי ומחירים.

פורסם

תודה רבה!

אני לומד במכללת כינרת אז לא בעיה לקפוץ לפנצ׳ר סנטר.

פורסם

כל פנצ'ריה תוך יום-יומיים תביא לך כל צמיג שרק תרצה (כמובן בתאני שישנו במלאי של היבואן).

פאלקן גם סבאבה.

שים לב שאתה נוסע עם לחץ צמיגים נכון (35 פלוס מינוס).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מניסיון רב בטבריה- כל אחד עובד עם הספקים שלו, אי אפשר להזמין הכול מכולם.

חלקם הגדילו לעשות ומחזיקים סיני בלבד!!

פורסם

בטבריה באמת הרוב מחזיקים צמיגים סינים כי מעטים האנשים שרוצים צמיגים איכותיים.

פורסם

ניסית לבדוק גם כאן http://www.tireclub.co.il/

אני אוהב את האתר שלהם, נוח לחפש בו, המחירים טובים והם נותנים שרות ארצי.

החיסרון, אין להם את כל המותגים אלא רק את מה שהם מביאים, אבל הם מביאים גם מותגים טובים וגם סינים ככה שיש מבחר לא רע.

פורסם

אז הייתי היום בפנצ׳ר סנטר.

עושה רושם של מקום רציני ואמין,הבעלים כיוון אותי פחות או יותר לגבי מחירים.

מטאדור,פיראלי,טויו ועוד כמה בערך 350 לצמיג.

הציע לי גם רביעיית גוד-ייר ב1500.

אין לי מושג לגבי הדגמים אבל אני הולך לבדוק בעוד מקומות.

המחירים כמובן כוללים הכל.

פורסם

Toyo, Pirelli , Goodyear חברות טובות.

המחירים שקיבלת סבירים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

+1 לפירלי P1 שהוא הציע לך, אני הרכבתי רביעייה כזו באותה מידה לפני כמה חודשים- אחיזה טובה גם בגשם, לא רועשים במיוחד.

לדעתי אם תלחץ אותו קצת הוא יוריד לך מעט במחיר לרביעייה.

• תוכן חדש...