Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו דיסק רוקפורד FF9120

קומפוננט קידמי MB Quart 150W

אחוריים 6X9 Mac Audio

סאב פיוניר C305

ומגבר 1000W פלאטינום.

כל זה + התקנה (גם של דיבורית) באיביזה טורבו (עם רדיו מובנה - קצת בעייתית ההתקנה) ב 5K שקל. הכל חדש עם אחריות להרבה זמן (דרך חנות).

מה אתם אומרים ?

שילמתי יותר מדי ?

יש איזה משהו שכדאי לי להחליף במשהו אחר באותו תקציב +- ?

סתם בשביל הרקורד אני מאוד מבסוט מהסאונד. אבל אולי אפשר יותר גבוהה...

תודה,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ערב טוב ,

דניאל , בפורום יש די הרבה אנשים שהתלננו על הרוקפורד הנ"ל.. לך על איזה פיוניר או ג'י וי סי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אפשר להשיג בפחות, תעשה חיפוש בזאפ לרכיבים האלה ותראה שזה יכול לעלות לך פחות איזה אלף שקל.
תיארתי לעצמי אבל כאן זה כולל התקנה באמת באמת איכותית וגם כולל אחריות של חנות לא של יצרן של חנות אני בא אל זה שהתקין לי אומר לו ככה וככה וזהו...

אז אם בשביל כל המערכת הזאת ההבדל הוא 1000 שקל בין קנייה של מוצרים בלי אבא ובלי אמא לבין מה שאני קניתי אז שיהיה אני מבסוט, חשבתי יותר.

דניאל.

פורסם
כן. בלי להיכנס לזה.

מגבר חזק יותר !.

תמיר

יש לי אופצייה להוסיף עוד 300-400 שקל ולקחת את הרוקפורד, זה באמת יורגש משמעותית ?

דניאל.

פורסם

אני לא יודע על איזה רוקפורד אתה מדבר, מגבר? סאב? למה אתה מתכוון?

אני לא מסכים איתך שלקנות רכיבים באינטרנט זה בלי אבא ואמא, כי אם תקנה רכיב מסוים של אותה חברה באנטרנט או בחנו זה עדיין אותה חברה ייצרה אותו. וגם אם אתה לא קונה דרך האינטרנט אז לפחות אתה יכול לדעת את המחירי שוב ואז אתה יודע שאתה יכול להיתווכח עם המוכר על המחיר הגבוה שהוא נותן לך

פורסם

כשמוצר מקלקל, מה שאני לא מאחל לאף אחד, אתה פונה ליבואן במקרה שקנית דרך האינטרנט.

לפנות ליבואן זה לא תמיד נוח, הם לא מתייחסים כמו שצריך, צריך לבוא עם החלק מפורק כבר ותמיד הם איכשהו מפילים את זה עליך.

כשאתה קונה בחנות אתה מדבר איתו בלבד, הוא מסדר הכל גם אם היבואן לא עוזר לו הוא מחוייב להביא לך חדש.

בכל מקרה דיברתי על המגבר של רוקפורד. 4 יציאות אפור כזה לא זוכר איך קוראים לו, אולי פאנצ'.

דניאל.

פורסם
כשמוצר מקלקל, מה שאני לא מאחל לאף אחד, אתה פונה ליבואן במקרה שקנית דרך האינטרנט.

לפנות ליבואן זה לא תמיד נוח, הם לא מתייחסים כמו שצריך, צריך לבוא עם החלק מפורק כבר ותמיד הם איכשהו מפילים את זה עליך.

כשאתה קונה בחנות אתה מדבר איתו בלבד, הוא מסדר הכל גם אם היבואן לא עוזר לו הוא מחוייב להביא לך חדש.

בכל מקרה דיברתי על המגבר של רוקפורד. 4 יציאות אפור כזה לא זוכר איך קוראים לו, אולי פאנצ'.

דניאל.

בקשר לאחריות ושאר הירקות זה פשוט לא נכון, ממלא נסיונות ממלא מוצרים החל ממקרר ועד זוג טויטרים שהיה ליבעיות איתם אני אישית וכול מי שאני מכיר לא נתקל בשום בעיה בקנייה באינטרנט.

רוב החברות היום שמנסות לעשות לעצמם שם ולא סתם חנויות זמניות דואגות ללקוח ומחפשות שיצא להם שם טוב.

ובכלל לא עולה להם כסף לתקן האחריות היא ע"י היבואן והוא זה שמתקן.

ובקשר לרכיבים רדיו דיסק תנסה לחשוב על משהוא אחר, יש הרבה דברים טובים בשוק הקטן שלנו, ואולי מגבר יותר חזק כמו שאמרו כבר.

פורסם

אתה יכול בבקשה להגיד לנו כמו עולה כול רכיב בניפרד בבקשה?

כי אם לי היה 4אלף הייתי מרכיב מערכת טובה יותר...

ומה זאת אומרת התקנה איכותית .....זה כולה התקנה לא בנייה כול בן אדם עם ידעה יכול לעשות זאת...

פורסם

לפי דעתי תעיף את המגבר תביא את הסאונד סטורם 6 ערוצים 1300 וואט אתה תגביר את כל האוטו אומנם לא בצורה הכי אפקטיבית אבל הרבה יותר אפקטיבית בהפלטיניום(גם אם תעשה גישורים)...

חוץ מזה הכל נראים אחלה רכיבים...

אפשר לשאול איזה מאק אודיו שמת?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לדעתי גם מתקין לא נותן לך אחריות שלו על הרכבים,זה היבואן נותן,המתקין נותן לך אחריות על ההתקנה. ב5K הייתי קונה מערכת הרבה יותר טובה ומתקין אותה בעצמי,אבל ככה זה כשהולכים למתקין יוצאים עם מעט מערכת שעולה לך הרבה כסף

פורסם

אני לא חושב שהיום יש הבדל משמעותי באחריות אם אתה קונה מחנות או מחנות באינטרנט. כי כמו שאמר רועי,

המתקין יכול לתת לך אחריות על ההתקנה בלבד, ולא על המוצרים עצמם. מה שהוא כן מביא לך זה אחריות

דרך היבואן, וזה בדיוק מה שהאתרים באינטרנט מציעים לך.

אני מציע שתחפש קצת באינטרנט ב5 אלף תוכל לבנות משהו טוב יותר לדעתי.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

בוא נגיד שבמחיר הזה הייתי מתקין את הרכיבים הבאים:

500 שקל להתקנה (כולל ההתקנה של הדיבורית לא נשאר לו הרבה לפרק אם הוא מרכיב לך כבר מערכת על הדרך)

HU:פיוניר 560 שעולה 1200 שקל

קומפוננט:מורל דוטק שעולים 850 שקל

סאב:פיוניר 304C 300RMS שעולה 600 שקל עם תיבה

מגבר: רוקפורד 501X\4004P שעולים 1600 שקל.(ה500 יותר חזק ה4004 יותר חדש ולא יורד כל כך בהספק)

רמקולים אחוריים:פיוניר 240W שיוחברו לרדיו דיסק או שתוריד את המגבר ל2 אוהם ותחבר את כל ארבעת הרמקולים. עולים 300 שקל.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...