Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני רוצה להכהות את החלונות האחוריים בריו שלי, אבל לא מעוניין שיפרקו לי את הפלסטיקה של הדלתות.

יש מקום שמישהו מכיר שמבצע עבודה כזאת?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל,כל הסבון והמים יחדרו לתוך הדיפון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש את אלברט מרמלה, פשוט אמן בכל הנוגע לחלונות כהים.

ממה שזכור לי הוא אינו מפרק דיפוני דלתות. אלברט - 0505575420

דרך אגב גבי בכל העולם לא נהוג לפרק את הפלסטיקה של הדלתות....

אין צורך בחתימה....

פורסם

אנחנו לא כמו כל העולם,אנחנו מיוחדים :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה לך על עזרתך, אצור איתו קשר.

אני לא מוכן שיפרקו מכיוון שברכב הקודם פירקו ושברו קליפסים והתחילו רעשים וצקצוקים מהפלסטיקה, וזה רכב חדש ואני לא מוכן לזה.

תודה רבה

פורסם

אני אשמח אם תעדכן לגבי זה, כי גם אני בדיוק חושב על העניין של הכהיית חלונות אחוריים רק בגלל החום הנוראי הזה שחודר לרכב, אבל גם מעוניין רק בעבודה מושלמת ללא פירוקים ונזק

פורסם

עשיתי בעצמי וגם עשו לי כמה רכבים ואף פעם לא פירקו פלסטיקה.

האמת שגם אין ממש צורך.

דבר עם pdr plus אני לא עשיתי שם אבל ראיתי עבודות שלהם והם עושים עבודה ברמה גבוהה, תשאל אותם אם הם מפרקים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מעולם לא שמעתי שמפרקים פלסטיקה בהכהיית חלונות, אצלי ברכב לא פירקו מעולם ועשיתי אצל בחור תותח שנקרא "צל פויינט" הוא נמצא בקניון נהריה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

תודה לכול המגיבים.

קניון נהריה רחוק לי "קצת" ;), אני מרחובות.

adi89 - אני אעדכן פה בתוצאות.

אני אבדוק לגבי אלברט מרמלה, ראיתי עליו לא מעט המלצות.

arikc - אבדוק לגבי PDR, אקח הצעה גם מהם וגם מאלברט המדובר.

yaari30 - אני שאלתי בגלל שלי פעם שעברה שעשיתי פירקו את הפלסטיקה בדלתות האחוריות, וזה היה סיוט, מאז רק רעשים מכיוון הפלסטיקה, ואני פדנט.

פורסם

מתן, תעדכן אותי לגבי אלברט. תגיד לו שני רכבים. הגיע הזמן לעשות בפוקוס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני גם מחפש מישהו מאזור ראשון לציון, עדיפות לזול ביותר..

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

עד כה נעזרתי בקובי מ-פאר הרכב, שהוא בהחלט מקצוען. לצערי הוא הקפיץ מחירים באופן מהותי והצעת המחיר שלו עבורי הייתה כ-800 ש"ח (בעוד שליטי זה יצא 500 ש"ח), כך שלרגע זה הוא ירד לחלוטין מהפרק. מה גם שקיבלתי ביקורות חיוביות על אלברט.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...