Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלברט בהחלט יהיה זול יותר מכל ההצעות האחרות פה.

עשיתם לי חשק, אני שוקל לעשות בקדמיים אצלי בכהות ממש נמוכה. היד שלי פשוט ניצלת! (כל האחוריים אצלי מושחמים מהיצרן)

אין צורך בחתימה....

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי לראות עבודות של אלברט המדובר בעבר, נראה מעולה.

יש לי עדיין את הטלפון שלו, רציתי להכהות אצלי את השמשות בזמנו, לא יצא.

"יאללה בירי".

פורסם

דיברתי עם אלברט, נשמע בסדר גמור, הביא הצעת מחיר חסרת תקדים, הוא אמר שזה משתנה מרכב לרכב כמובן אבל לרכב שלי הוא נתן הצעה מצוינת.

מסתבר שהוא כל כך עמוס שאין לו אפשרות לקבל אותי לפני שבוע הבא.

אעדכן פה, חשבתי לעשות את 2 הדלתות האחוריות, והשמשה האחורית (פחות כהה כמובן), ואני שוקל אולי לעשות דרגה נמוכה גם לקדמיים.

פורסם

נכון שזה לא חוקי לעשות מקדימה השחרה,אבל זה פשוט תענוג לא להישרף וגם אם אתה עושה השחרה עדינה אז הראות לא נפגעת וגם מושך פחות משטרה.

שמדובר ברכב חדש כמעט ולא מתייחסים לזה.

בכל מקרה שים לב לאיכות החומר,אם המחיר נמוך איכות החומר נמוכה,פעם עשיתי השחרה החזיק יפה שנה לאחר מכן נהיו לי שריטות על הפילם והייתי צריך לעשות מחדש.

הדבר הכי חשוב זה איכות הפילם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מתן, בפאביה וביטי עשיתי את החלונות צד והשמשה האחורית באותו גוון - ובפעמיים שנעצרתי לבדיקת רישיונות / אלכוהול הם לא אמרו מילה. זה היה נראה די מקורי. אין סיבה לעשות את השמשה האחורית בהירה יותר - כל עוד אתה לא בוחר בדרגה הכהה ביותר. זאת דעתי לפחות.

בכל מקרה, המון תודה. אני אצור עימו קשר - אבדוק מה העלות עבור הפוקוס ואהיה איתך בקשר. נקבע אליו יחד, אם יתאפשר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בפוקוס לא מגיע השחרה מהיצרן?

בכל מקרה סתם מסקרן אותי לדעת,הרבה מהפוקוסים הגיעו עם השחרה מהיצרן,איך משטרה/מכון טסטים יכול לדעת אם זה מקורי או לא?

אז אם אתה עושה השחרה של שמשה אחורית וחלונות צד אתה תמיד יכול לטעון שזה מקורי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ב"דלק" רק פוקוס ST וסטיישן מגיעות עם השחרה מקורית. ב"איילון" המאובזרות ("ספורט" ומעלה) וסטיישן מגיעות עם השחרה מקורית. בשלי לצערי אין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בפוקוס לא מגיע השחרה מהיצרן?

בכל מקרה סתם מסקרן אותי לדעת,הרבה מהפוקוסים הגיעו עם השחרה מהיצרן,איך משטרה/מכון טסטים יכול לדעת אם זה מקורי או לא?

אז אם אתה עושה השחרה של שמשה אחורית וחלונות צד אתה תמיד יכול לטעון שזה מקורי.

לשאלתך, במכוני הטסטים ישנם קטלוגים מפורטים של רכבים עד לרמת מפרט מלא.

ע"פ זה הם עושים את הבדיקה. בנוסף עין מיומנת תדע להבחין בין חלון מושחם במלואו מהחברה לבין פילם מודבק.

אין צורך בחתימה....

פורסם
דיברתי עם אלברט, נשמע בסדר גמור, הביא הצעת מחיר חסרת תקדים, הוא אמר שזה משתנה מרכב לרכב כמובן אבל לרכב שלי הוא נתן הצעה מצוינת.

מסתבר שהוא כל כך עמוס שאין לו אפשרות לקבל אותי לפני שבוע הבא.

אעדכן פה, חשבתי לעשות את 2 הדלתות האחוריות, והשמשה האחורית (פחות כהה כמובן), ואני שוקל אולי לעשות דרגה נמוכה גם לקדמיים.

לא רשמת האם אלברט עושה את העבודה ללא פירוק הריפודים. כמו כן הבנתי שיש היום גם מדבקה שקופה (ומאד יקרה) שחוסמת קרינה "ומסננת" חום. היתי שם כזו רק בצד של הנהג מקדימה.

פורסם

הבנת נכון בנוגע למדבקה השקופה. היא מסננת קרני uv ובכך בעצם מטשטשת את תחושת החום. בזמנו ביררתי עם סאנפילם על האוטו הקודם שלי, מדבקה אחת עלתה כמו מדבקה על 4 חלונות.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אלברט עושה שימוש בפילמים איכותיים? (יש טלפון\כתובת?) האם השחרה של חלונות נוסעי אחוריים ושמשה אחורית חוקיים ? האם יש הגבלות % ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

הפילמים שלו איכותיים, הוא עשה לכל הרכבים אצלי בחברה.

מחזיקים כמו חדש כבר כמה שנים טובות.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אני גם רציתי לעשות לרכב שלי ובדקתי את העניין לעומק.חלונות אחוריים עד 100%,חלונות קידמיים עד 30%.וכל זה אמור להיות במקום מוסמך עם אישורים

פורסם

זה לא נכון. עזוב שקדמיים אסורים בהחלט, אבל ככל שהאחוזים עולים כך יותר שמש חודרת.

ז"א 5% זה הכי שחור שיש, וכך הדרגות עולות - 35% - 50% - 75%.

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...