Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מתארגנים לקבוצה אצל אלברט, אני גם בפנים. אך אני מציע בנוסף לקחת הצעת מחיר מעוד מקום כקבוצה (קובי מ"פאר הרכב" למשל).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקנה\קניה קבוצתית זה רעיון נחמד... איפה אלברט נמצא אגב ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם (נערך)

אם יש הנחה לקבוצה, אצל מישהו עם ביקורות טובות בפורום (אלברט או אחר) אז גם אני בעניין - שני חלונות אחוריים.

עריכה אחרונה על ידי androidon
פורסם
אם מתארגנים לקבוצה אצל אלברט, אני גם בפנים. אך אני מציע בנוסף לקחת הצעת מחיר מעוד מקום כקבוצה (קובי מ"פאר הרכב" למשל).

מהכרותי הלא קצרה עם קובי, זה לא יעזור במיוחד, למרות שאני מוכן לנסות. רק קחו בחשבון שקובי מפרק דיפונים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אין לי בעיה עם זה, אם זה מה שיידרש.

אני מעוניין ב2 חלונות צדדיים אחוריים+ שמשה אחורית.

אגב, שאלה לנוכחים, שמתי לב שיש רכבים שהראות לאחור דרך השמשה האחורית נפגעת מאוד כשיש ציפויים זולים. אני לא מעוניין במצב כזה, השאלה היא האם זה עקב איכות החומר וסוג הפילם, ואם כן, אז האם מנסיונכם הציפויים אצל אלברט/ קובי בעייתים בנושא הזה?

אני מתכוון לעשות בשמשה האחורית השחרה קלה בלבד (נאמר שיהיה כ-70 אחוז מעבר אור).

פורסם

עבר זמן העריכה:

לגבי הציפויים שאלברט/ קובי שמים, הם באמת מורידים מטמפרטורת הרכב?

אני שואל כי מנסיון של חבר, שהוא שם בהתחלה ציפויים זולים ב300 ש"ח ל5 החלונות, והתוצאות למרות שהיו יפות האוטו המשיך להיות רותח בקיץ.

נמאס לו, והוא הלך על ציפוי יקר יחסית (1200 ש"ח) שבאמת הוריד משמעותית את הטמפ' הרכב.

פורסם

אני גם אשמח להצטרף לקבוצה

אבל מעניין מה בכללי טווחי המחירים אצל אלברט וכמה יהיה יותר זול אם נבוא כקבוצה

פורסם

אין לי ניסיון עם אלברט, רק קיבלתי עליו המלצות חמות מחברים.

עם קובי יש לי ניסיון מצויין, גם אחרי 4 שנים בשמש הלא קלה שלנו והכל נותר כפי שהיה ביום ההדבקה. קובי עובד עם פילם של 3M.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יצא לי לראות באומנות הציפוי בחולון חומר של lumor, יש להם שם מנורת uv שמדגימה את ההבדל בין פילם פשוט לחומר של החברה, ההבדל היה מטורף, עם החומר של lumor לא הרגישו כלום, בדקתי גם מול השמש, כמובן שהמחיר אבל בהתאם, יכול להיות שמי שמתכנן להשאר עם הרכב לכמה שנים זה שווה.

אני יכול לנסות לברר איתם אם מגיעים קבוצה גדולה אם יהיה מחיר טוב

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
איפה קובי נמצא, ואיך המחירים שלו?

"פאר הרכב" חולון. עובד מדהים, אבל המחיר בימים אלו - מוגזם.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגבי הציפויים שאלברט שם, הם באמת מורידים מטמפרטורת הרכב? או שהם רק עושים את מראה ההשחרה?

אני שואל כי מנסיון של חבר, שהוא שם בהתחלה ציפויים זולים ב300 ש"ח ל5 החלונות, והתוצאות למרות שהיו יפות אך האוטו המשיך להיות רותח בקיץ.

מישהו?

אלברט הציע לי ציפוי לכל 5 החלונות ב450 ש"ח, לעומת קובי שהציע הצעה יקרה משמעותית.

• תוכן חדש...