Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לרכוש רכב סופר מיני עד 70 אלף ש"ח.

מעדיף שהוא יהיה חדש יחסית, 2011 ומעלה.

עדיפות לאוטומט אך אשקול גם ידני.

העדפות:

1.עיצוב

2.אמינות

3.חסכוני

4.נוחות

איזה רכבים מומלצים?

תודה!

פורסם

אז מיני או סופר מיני? במידה וזה מיני אתה יכול לרכוש רכב חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה מאוד קרוב לרכב חדש,ראיתי בעלונים ב74 אפשר לרכוש קליאו חדשה,הרכב מאובזר עם מסך מגע,נוח,ניראה טוב,בהחלט הייתי בודק.

עוד רכב הוא הפיאטסה,חדשה עולה כ77 לכן כדי פה באמת לבדוק יד 2 אם זה כבר יותר מידי,הרכב נוח,איכות חומרים טובה,גם ניראה טוב לאחר מתיחת פנים.

קאיה ריו,יותר מרווחת מאחור,גם מושבים נוחים,אחריות ארוכה במידה ואתה מטפל במורשה יבואן 3 שנים+4 על גיר ומנוע.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

70 זה הסכום הגבוה ביותר שאני רוצה להוציא כך שרכב חדש לצערי לא בא בחשבון..

אני אוציא כנראה אוציא רכב מליסינג, זה משנה משהו? אחד מהם מומלץ יותר מבחינת אמינות?

פורסם

קליאו לדעת אין בליסינג,אולי לבדוק אופציה של 0 ק"מ משם,אבל איני יודע,

יונדאי I20 ופיאסטה יש בשפע מליסינג עם גיר אוטומטי,ריו גם אמורות להיות.

פורסם
קליאו לדעת אין בליסינג,אולי לבדוק אופציה של 0 ק"מ משם,אבל איני יודע,

יונדאי I20 ופיאסטה יש בשפע מליסינג עם גיר אוטומטי,ריו גם אמורות להיות.

תודה רבה!

איך הסוויפט? יהיה קשה להשיג אותה מהליסינג?

פורסם

תחפש איביזה או פאביה עם מנוע TSI יד שנייה מהשנים 2011-2012. רכבים נאים עם מנוע חזק וביצועים מעולים. הסוויפט מאוד אמינה, אבל די חלשה. סופר מיני אוטומטית חדשה בתקציב שלך זה רק ספייס סטאר מליסינג. רכב מעולה וחסכוני לעיר ולכבישים מהירים בקו ישר, אבל לא כ"כ בטיחותי בכבישים מפותלים. אם רוב הנסיעות שלך הן בתוך העיר ואתה לא מחפש ריגושים והנאה על הכביש, אז זו אחלה בחירה לדעתי.

פורסם

אם אתה חשוב על סויפט בחן את הספלאש. מדובר בהכלאה בין אלטו לסויפט, ואאל"ט מחיר הדגם הידני 70 אש"ח בסוכנות.

ד"א למי שמתיחס לנושא הקבוצה הרי שמבחינת EuroNCAP, למשל, הפיקנטו ואפילו האלטו מוגדרות כסופרמיני. אבל לא ההגדרה חשובה, אלה התוכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבחינת נסיעות, תהיה לי כל יום נסיעה לעבודה - בינעירונית של כ20 קילומטר בסה"כ, לא משהו כבד בכלל.

וכמו שציינתי אני לא מוכרח לקחת מכונית חדשה, גם 2011 יהיה מצויין.

איזה עוד רכבים יהיו בליסינג מהקטגוריה של הסופר-מיני חוץ מהפיאסטה והI20?

פורסם

הייתי ממליצה לבדוק את הפונטו איבו.

בתקציב שלך תכנס יד פרטית 2011-2012 בקלות, ידנית או רובוטית.

יפה, מאובזרת, חיסכונית, נוחה, אמינה (ישנם חילוקי דעות לגבי הגיר הרובוטי, אם תבחר בגירסא הידנית לא יהיה ממה לחשוש).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הייתי הולך על פיקנטו, אבל האם חשבת על אופציה של קנייה יד 2 או שאת רוצה רק לרכוש חדש של 2011 ומעלה? אני פחות מתחבר לדגמים האחרים של המיני בשוק שיש היום ובדגם הזה יש תאכלס באמת עם חמישה מקומות ישיבה.

פורסם

יש את הi10 החדשה שלא מרגישה זולה כמו האלטו.

נראית כמו עסקה לא רעה. אחת הנגדות אצלנו בבסיס קנתה, לא סיימה הרצה ומדווחת על צריכת של 1:20 מחוץ לעיר. לא רע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...