Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי השתמש ברכב שלי. הוא נסע בתוך תל אביב ברחוב חד סיטרי עם שני נתיבים בשעת העומס. הוא היה בנתיב הימני והתכוון לפנות ימינה בצומת הקרובה (עניין של 15 מטר). מעט לפניו בנתיב השמאלי עמד רכב שככל הנראה התכוון לחנות בחניה פנויה מצד שמאל ברוורס. אבא שלי האט ועצר כדי לתת לרכב להיכנס לחנייה. הוא המתין כחצי דקה וכשראה שהרכב לא מתקדם אחורנית המשיך בנסיעה איטית בנתיב שלו. לפתע הרכב בנתיב השמאלי התחיל נסיעה אחורנית תוך סיבוב הגה שמאלה. התוצאה - החלק הקדמי ימני של הרכב השני פגע בדלת הנהג אצלי ברכב.

הנזק אצלי כ 2000 ש"ח.

האם לרכב שמנסה להיכנס לחניה ברוורס יש זכות קדימה? כמה זמן אמורים לחכות?

פורסם

הרכב שלי היה בנתיב הימני. הרכב השני היה בנתיב השמאלי. כחלק מהתמרון חנייה החלק הקדמי ימני של הרכב השני בלט לנתיב הימני ופגע לי בדלת הנהג.

הנזק אצלי ברכב רק בדלת הנהג ובסף הדלת. ברכב השני בפגוש ובפנס הקדמי מצד ימין.

אם הרכב שלי היה פוגע אז הנזק אצלי היה בחלק הקדמי ולא בדלת הנהג.

פורסם

הרכב שרצה להחנות צריך לתת זכות קדימה לרכבים האחרים, לגבי כמה זמן צריך לחכות זה לא תלוי בבנאדם שמחכה אין חובה לעצור את הרכב ולאפשר לרכב להחנות.

לפי המצב שאתה מתאר הנהג שהחנה הוא האשם, הוא התחיל לנסוע ברוורס ועם החלק הקדמי שלו סטה לנתיב של אבא שלך ופגע בו.

פורסם

לפי התיאור נשמע כמו רכב שעשה רוורס הוא האשם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצטרף לדעות החברים. הפגיעה בדלת שלך מאששת את הטענה שהוא זה שפגע בך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי הרכב שנסע אחורה אשם יותר ,ולכם יש רשלנות תורמת .אני לא בטוח במאה אחוז אבל זה לפי ההגיון שלי .

רכב שנוסע לאחור וניכנס לחניה צרית לוודא כי הכביש פנוי .

לעינין הנזק אולי אוכל לעזור לך יותר .צור איתי קשר טלפוני 0546999223

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

תקנה 45 לתקנות התעבורה:

45. נוהג רכב לא יסיעו אחורנית אלא אם יש צורך בכך, ובמידת הצורך, ולאחר שנקט באמצעים הדרושים בנסיבות הקיימות כדי למנוע –

(1) סיכון או פגיעה;

(2) הטרדה או הפרעה.

מטילה אחריות קפידה על רכב הנוסע אחורנית, ולכן האשמה תהיה שלו בכל מקרה, ייתכן ויקבע אשם תורם שלכם ברמה כזו או אחרת, אם כי נשמע שנקודת המוצא שלכם מצוינת, הרכב השני עמד במקומו וכן סטה לתוך נתיבכם תוך נסיעה אחורנית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...