Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמצעי מיגון

ROEE7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין למגן את הרכב נגד גניבה, משיטוט באתרים הגעתי לידי החלטה שאני אבחר אחד מהשניים:

* כספת אלומיניום למחשב הרכב

*רב בריח ביפר MVP625 - ההתקן שמתריע כביכול בזמן אמת על התעסקות עם הרכב

המחירים הם כמעט זהים להתקן + התקנה.

רציתי לדעת מניסיון אישי/ידע מה מהם עדיף? האם יש הצעות אחרות?

*חשבתי על סנדל לרכב, אבל זה נראה כאילו מושך יותר מדי תשומת לב.

תודה לעוזרים!

פורסם (נערך)

אני גם בהתלבטות דומה.

הייתי מוסיף לרשימה שלך גם מכשיר מעקב לרכב שמחובר לרשת.

לאיתוראן יש מכשיר כזה שמאפשר לעקוב אחרי הרכב עם אפליקציה בטלפון. אם הבנתי נכון הוא גם יכול לשלוח לך התראות על הנעה, פתיחת דלת וכו' (ואם לא - לחברות אחרות יש).

לגבי כספת היבואנים לא ממליצים, חוץ מזה שזה עוטף את המחשב בעוד שכבה שאם פעם צריך להתעסק איתו אז זה דורש לנסר אותה ולהתקין חדשה. חברת הביטוח שלי דרשה את זה אז מצאתי חברת ביטוח אחרת. :-)

עריכה אחרונה על ידי Yotamz

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

מדובר ב FIAT500

באיתוראן אני לא מאמין, מה גם שיש דמי מנוי חודשיים ואין לי כסף להכנס לניסוי הזה.

הבעיה עם אזעקה כמו ה MVP היא שהבנתי שהיום הגנבים יודעים לנטרל הכל, אז בשביל מה להשקיע מלכתחילה?

לכן התחלתי לפזול לכיוון הכספת

פורסם

גנבים יודעים לנטרל הכל, אם ירצו את הרכב שלך שום דבר לא יעצור אותם.

המיגון הכי טוב נגד גנבה זה ביטוח מקיף בתוקף.

בכלל, ממתי פיאט 500 זה רכב גניב? לביטוח יש דרישת מיגון מעבר לאימובילייזר מקורי?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

התקנתי כספת רק כי הביטוח ביקש ואני אוהב את הביטוח שלי.

בכל מקרה למיגון מושלם כדאי להתקין איתוראן/פויינטר.

(אגב האפליקציה בתשלום נוסף,לפחות בפויינטר).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

המכשיר של איתוראן עולה 800 שקלים, השירות עולה 15 לחודש.

יש מוצרים דומים לחברות אחרות, אולי גם יותר טובים, המחשבה שלי היא שצריך שהדבר הזה יהיה מחובר לרשת ולכן צריך סים וחבילת אינטרנט כלשהי מה שבשום מקום לא יהיה חינם.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם (נערך)

על פיאט 500 אין טעם להשקיע אקסטרה על מיגון, זה לא רכב שגונבים.

כספת למחשב מנוע זה מעקב אך לא מנטרל גנבים, היום אפשר לעקוף כל דבר.

הרבה מהגניבות היום הן דווקא בשיטת הדאבל, פריצה לבית וגניבת מפתחות הרכב, לכן שום מיגון מלבד מערכת איתור לא תועיל, וגם מערכת איתור לא יכולה להבטיח החזרה של הרכב.

למה אתה חושש שיגנבו לך את הרכב?

ואם לא איכפת לך לפרט למה אתה לא מאמין באיתוראן?

לדעתי מערכת איתור כרגע זה הפתרון הכי טוב.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק אני יודע שאתה עובד באיתוראן (או קשור איך שהוא) אז אשמח אם תענה לי לשאלה שלא קשורה לשרשור.

ברכב של אבא שלי מותקן פויינטר. איך אני יכול לבדוק את תקינות המערכת? אני יכול לעשות משהו שיגרום לחברת פויינטר להתקשר אליי? או שזה עובד בשיטה של "הרכב נגנב ורק כשבעל הרכב ישים לב נחפש אותו"?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה יכןך לחבר סמארטפון להתקין עליו find my phone להחביא אותו טוב ואז אתה לא צריך איתוראן.

פורסם
אריק אני יודע שאתה עובד באיתוראן (או קשור איך שהוא) אז אשמח אם תענה לי לשאלה שלא קשורה לשרשור.

ברכב של אבא שלי מותקן פויינטר. איך אני יכול לבדוק את תקינות המערכת? אני יכול לעשות משהו שיגרום לחברת פויינטר להתקשר אליי? או שזה עובד בשיטה של "הרכב נגנב ורק כשבעל הרכב ישים לב נחפש אותו"?

זה תלוי איזו מערכת יש לך, יש מערכות שרק משדרות מיקום של הרכב.

תתקשר לשירות לקוחות ותגיד שאתה רוצה לוודא את תקינות המערכת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...