Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני ממש מצטער אם הנושא הזה לא שייך לפורום הזה... לאחר קריאת התיאורים של הפורומים הגעתי למסקנה שפה זה יתאים הכי הרבה.

יש לי רכב שאני צריך למכור די מהר. הפרטים והסיפור נמצאים פה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=51429

הסיבות שאני צריך להפטר ממנו הן שאני צריך כסף (משתחרר בקרוב מהצבא), ושבדיוק נגמר לו הטסט ואין לי זמן או כסף לתקן בו כמה בעיות (ספידומטר, עשן מהאגזוז).

אני לא מצליח למכור אותו (האמת שאף אחד אפילו לא הגיע לראות אותו!). הציעו לי למכור אותו לפירוק, אבל משיחה עם מישהו שקונה מכוניות לפירוק התברר לי שאני אקבל 200-300 ש"ח בסה"כ, ולא ה-2000-2500 שקיוויתי (וזה חצי מהמחירון). זה מצחיק, כי מישהו פעם אמר לי שכסא משומש שמוציאים מאיזה רכב עולה 150-200 ש"ח. האם הרכב שלי שווה רק את שני הכסאות שיש בו? :shock:

מה עושים? האם המחיר שאני דורש גבוה מדי (עדיין מדובר באוטו שנוסע, בלי בעיות גדולות או מיוחדות פרט לאלה שציינתי)? אין שוק למכוניות כאלה? האם ישנם מגרשים או אנשים שקונים מכוניות ישנות במחירים סבירים ולא במחירי שחיטה?

מצטער אם הנושא הזה קצת חריג או לא כ"כ שייך. אני פשוט רואה את הפורום הזה אולי כמקום היחיד שבאמת יוכלו לעזור לי או לפחות לייעץ בבעיה הזאת.

תודה מראש על כל רעיון או פתרון יצירתי...

פורסם

אני הייתי מפרסם מודעה במקומון רמלה-לוד או קרית מלאכי ודומיהם.

שם יש הרבה אנשים שהפרוטה אינה מצויה בכיסם, והם מחפשים רכב זול.

הקליינט הטיפוסי לרכב שלך לא גולש באינטרנט...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי תעשה לו טסט, תבדוק את בעיית העישון, והספידוטמטר לא החרכי בכלל.

תשקיע בווקס תראה את הרכב טוב, ותמכור.

רכב נקי ומסודר מושך את העיין תמיד.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

סקודה פייבוריט מהשנים האלה היא מכונית שהסוחרים מעדיפים לא להתעסק איתה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תנסה לפרסם בלוח סטודנטים או משהו כזה, יש הרבה סטודנטים שמחפשים רכב כמה שיותר זול ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בתור התחלה כדאי שתשנה את המודעה שפרסמת פה באתר ותמחק את כל הסיפור ותשאיר רק את הפרטים של האוטו.

תפרסם אותו גם בלוח NANA (בחינם) מספר פעמים ביום.תפרט שהרכב ללא טסט ושאתה גמיש. אל תפרט שום דבר בנוסף לגבי הבעיות שהרכב סובל מהם.

מניסיון דומה לשלך עם סובארו GL שנת 86 (גם ללא טסט) שחיכיתי די הרבה זמן עד שנמכרה בסוף תצליח למכור את הרכב לאיזה ילד לפני גיוס.

בכל מקרה אל תתיאש ותוותר ואל תמכור את הרכב בפחות מ 2000 ש"ח.

פורסם

אני מוצא לנכון להעלות זווית ראיה קצת שונה משאר המגיבים - כל אוטו מגיע לסופו מתי שהוא.

הרכב שלך הוא כבר בן 12 ומעולם לא היה רכב מהמשובחים. בנוסף עליך להבין שמנוע מעשן - ייתכן וידרוש שיפוץ/החלפת מנוע - דבר שכבר גורם להוצאה גבוהה מערך הרכב.

כדי לבצע העברת בעלות הינך נדרש לביצוע "טסט" - ואף אחד אינו יכול לדעת מראש כמה יעלה לבצע תיקונים בכדי שהרכב הנ"ל יעבור טסט (ואני כבר לא מדבר על אגרת הטסט שהינך נדרש לשלם).

לסיכום - אתה הודית כי קיבלת את הרכב בחינם - לכן אני מייעץ לך אל תתעקש יתר על המידה - ובכל מקרה אל תזנח את הרכב ברחוב, שאז העיריה תפנה אותו ותחייב אותך בפינוי. קח מחיר שהוצע לך (אפילו מדובר בכמה מאות ש"ח) והייה שמח בחלקך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לפחות אתה נשמע כנה לגבי הרכב וזה כבר טוב.

לדעתי שכח מהטסט ולך תמכור את האוטו לפירוק, אבל עדיין אל תוותר כ"כ מהר תנקה טוב טוב את האוטו ותפרסם אותו. מי יודע אולי תיפול על קונה טוב.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הנה אני שולף את העצה שלי, כמי שמכר טנדר סקודה מודל 92 יד שלישית מחברה לשעבר עם 280 אלף ק"מ על המנוע המקורי (כן, כן - ואפילו במחיר מפולפל של 1800 ש"ח!).

בלי טסט הסיכוי שלך למכור הוא אפסי. אי אפשר להעביר בעלות בלי טסט ואף אחד לא ירצה לקנות אוטו שלא ברור אם בכלל הוא עובר טסט ומה ההשקעה הנדרשת להעביר אותו.

אם לאוטו יהיה טסט, פחות קריטי מה הבעיות שלו (ספידומטר לא עובד לא מעניין אף אחד באוטו כזה) , ואני בטוח שתוכל למצוא קונה ב2000-2500, אם יש לך מזגן עובד זה יעזור מאד - תבליט עובדה זו!

נסה לגרד אלפיה כי לסדר את האוטו ולהעביר טסט, אז פרסם בלוחות מודעות בשכונות לא אמידות ולדעתי תמכור במהרה, תמיד יש מי שמחפש רכב במחיר נמוך במיוחד - העיקר שייסע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

התשלום של הטסט יעלה לך כמעט אלפייה, תוסיף תיקונים כדיי שהרכב יעבור טסט-ברקסים וכו....עוד אלפייה, אתה כבר מגיע לסכום שאתה דורש על הרכב.....

תחשוב כאילו מכרת אותו ב 2000, ותמכור אותו לפירוק....בסיכום כולל יצא לך כאילו תיקנת אותו ,העברת טסט,ומכרת ב 2000.

• תוכן חדש...