Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר לפולו GTI 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האיתורן - 2900 במתנה,

וגם 4000 ש"ח הנחה על ימי מכירות, כלומר סה"כ כ161K

צירפתי תמונה שצילמתי של הרכב בצבע אדום, ואני ממש מתלבט על צבע,

אז אשמח לשמוע דעה של עוד אנשים לגבי זה(מומלץ בצירוף תמונה..).

תודה !

Untitled-49-p1.jpg

תמונה 4.jpg

עריכה אחרונה על ידי adam_al12
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסדר אולי יש סיבה לעניין הזה אבל זה לא בדיוק מה שמשנה שקונים רכב בסדר גודל של 160 אלף שקל..

יניב לא כל כך מצאתי משהו, רק שרשור אחד או שתיים.. זה נורמלי לא?

פורסם
45 ליטר בנזין ב 417 ש"ח?? אם מדובר באוקטן 95 זו לא פחות מגניבה (מעט יותר מ 9.2 ש"ח לליטר).

זה 417 לא כולל מע"מ, עם מע"מ זה 492 ש"ח

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הערכה של הנהג(של הדלק) מגיעה עם תיק של פלקסווגן עם כבלים וסוככי שמש ודברים כאלה...

אני קניתי את אותו הרכב בלבן לפני 4 חודשים ואני הכי מרוצה שיש. אין בעיות של שמן כי עשיתי הרצה(אפילו שבסוכנות אמרו לי שלא חייב) וגם הם החליפו את המנוע שהיה עושה בעיות בחדש. תבדוק עם הביטוח אם אתה צריך איתורן..לא כל חברה מבקשת ואז אתה יכול לשים נגיד רק איתורן save (בשביל הנוחות , כי זאת מערכת בלי קוד) או אפילו קודן פשוט.. ואז זה חסכון של בין 1600-2400 שקל...

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

החליפו לך מנוע??

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בדרך כלל נוהג שלא להגיב על השטויות שאנשים אומרים כאן לפעמים (פשוט אין לי כח יותר)

אבל הבורות של האנשים שפולטים מהפה בלי הפסקה לפעמים פוגעת גם באנשים ששואלים שאלות תמימות.

----- אין ---- ל POLO GTI בעיות עם המנוע !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הבעיות הם ב 1.4 השני (שנמצא בגולף ובשירוקו)ולא ב POLO.

אז אני מבקש פעם נוספת, תפסיקו להטעות אנשים בדברים ש"נראה" לכם נכונים, או "חשבתם" ששמעתם.

adam_al12 - אחלה רכב שבעולם, לדעתי אתה יכול להוריד אותם עוד במחיר, כמוכן נראה לי שהערכת הנהג היא בחינם לא ? אם לא אתה יכול להוציא אותה בחינם.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

• אחראי פורום
פורסם

על מי בדיוק אתה מתעצבן?

היחיד שהגיב פה לגבי אי אילו בעיות, הוא בעלים של GTI חדשה לגמרי שהוחלף בה מנוע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני מתעצבן באופן כללים שכל פעם שמזכירים פולו GTI מזכירים מנוע,

ואגב, לפי מה שאני הבנתי, הוא רשם שלא החליפו לו מנוע ... הוא דיבר שבאופן כללי הוחלף המנוע הבעייתי.

אם אני טעיתי, אני מתנצל.

האבולוציה שלי:

פורסם

זה חמש דלתות או שלוש? אני רכשתי כזה לפני שלוש שנים חמש דלתות וצבע מטלי ב153k על הכביש. רכב מעולה לא היו שום בעיות חוץ מהקלאצים שהוחלפו באחריות(שהורחבה) בהצלחה

פורסם
זה חמש דלתות או שלוש? אני רכשתי כזה לפני שלוש שנים חמש דלתות וצבע מטלי ב153k על הכביש. רכב מעולה לא היו שום בעיות חוץ מהקלאצים שהוחלפו באחריות(שהורחבה) בהצלחה

מאז עלה המחירון ב 10K ... :(

האבולוציה שלי:

פורסם

באופן כללי אתם אומרים בחירה מצוינת ?

מורפיום לגבי הצעת מחיר מה זה להוריד עוד ? בכמה ?

ואם במקרה ועברו ימי המכירות, הם עוד יכולים לתת תהנחה של ה4 אלף שקל בלי הרבה בעיות נכון ?

(למקרה שיספרו לי סיפורים)

ועוד שאלה -

התלבטתי הרבה בין הרכב הזה,

או - לחסוך כ40K להביא סיאט איביזה FR

- להביא סיאט קופרה

- סיאט לאון 1.8 TSI FR עם 180 כ"ס

אני לא מבין גדול ברכבים,

מישהו יכול להצביע על ההבדלים העיקריים + בעד נגד + מה הוא היה עושה בתקציב דומה?

המון תודה !

פורסם
אני מתעצבן באופן כללים שכל פעם שמזכירים פולו GTI מזכירים מנוע,

ואגב, לפי מה שאני הבנתי, הוא רשם שלא החליפו לו מנוע ... הוא דיבר שבאופן כללי הוחלף המנוע הבעייתי.

אם אני טעיתי, אני מתנצל.

אני לא התכוונתי להגיד שהחליפו לי מנוע.

רק אמרתי שהפולו 2013 ו2014 מגיעות עם מנוע שונה מהדגמים שהגיעו עד אמצע 2012 שלפעמים שהיו עושים בעיות.

אצלי הכל מצוין.

האוטו מושלם מכל בחינה. היו לי מכוניות יותר מהנות לנהיגה אבל הרכב הזה הוא השילוב המושלם בין רכב ליום יום, אוטומט , כוח , איכות גרמנית מפנקת ואמינות.

בזמנו שקניתי שילמתי בערך 154 K ל 3 דלתות אבל אצלי יש איטוראן save ואין צבע מטאלי (צבע לבן)

אגב אם לא מפריע לך ידני הייתי בודק את ה208 Gti שאומרים שהיא מאוד מהנה לנהיגה ואת הרנו קליאו ספורט(חושב שהיא יותר יקרה אבל גם אוטומטית)

Polo GTI 2013 APR stage 1

• תוכן חדש...