Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
א) אהמ... טוב

http://en.wikipedia.org/wiki/GM_Korea

ב) אכן אין הבדל. אלע איז דרעק. :roll:

ג) היופי הוא בעיני המתבונן

אין הבדל אז זהו, חכה לסוף חודש לנתוני המסירות ותראה כמה שברולט מוסרים רכבים בחודש, אני כבר בטוח שאת סקודה הם עקפו.

הנה המסירות מחודש שעבר: http://www.cartube.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%A8%D7%A5-2014-%D7%A8%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%9C%D7%97-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יופי של אוטו הספארק, אגב איך מחירי הביטוח שלו? והטיפולים?

אני בן 22 נהג צעיר עדיין לצערי .. עולה לי 5200 מקיף+ חובה

פורסם
אני לא יודע באיזה סרט חי הבחור

אפילו רכב 1.6 עם 5 אנשים ומזגן לא יכול לעלות את העליות של טבריה יותר מהר מ60 מקסימום ואם זה יהיה יותר מהר אז יהיה ב7000 סלד

אבל העיקר שהוא עם המנוע ה1.0 הקוריאני שלו בכלל לא הרגיש הבדל ושמר כל הזמן על אותה מהירות רק מידי פעם ככה בסבבה הוריד הילוך

ב ס ד ר ........

גבר עם ה I 35 שהיתה לי הייתי עולה תעליות בלי להרגיש עם ה + 5 וכן היה לה רק מנוע 1600 ..

חבל שאתה סתם מזלזל ...

וכן חוץ מלהוריד הילוך מרביעי ל שלישי ולסוע סביב ה50 קמ''ש הכל הרגיש מצויין !

פורסם
מעניין איפה נכנס כל הציוד ?

לנו ל4 אנשים לא הספיק 500 ליטר, + חלק מהדברים בפנים האוטו, אז איך ספארק עם בערך 160 ליטר יכולה להספיק? או שיש גגון?

יצאנו עם עוד רכב שבו הועמס רוב הציוד ..

פורסם
אני בן 22 נהג צעיר עדיין לצערי .. עולה לי 5200 מקיף+ חובה

די יקר, אבל אני חושב שזה בגלל שהאוטו חדש (תקן אותי אם אני טועה)

פורסם
גבר עם ה I 35 שהיתה לי הייתי עולה תעליות בלי להרגיש עם ה + 5 וכן היה לה רק מנוע 1600 ..

חבל שאתה סתם מזלזל ...

וכן חוץ מלהוריד הילוך מרביעי ל שלישי ולסוע סביב ה50 קמ''ש הכל הרגיש מצויין !

50d4ff944a563.png

• תוכן חדש...