Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ההשוואה אולי אינה במקום מבחינת המחיר, אך מייד תבינו:

ברשותנו פולקסווגן גולף TSI מודל 2011, שעד כה נהנו בה למרות אי אילו תקלות בלתי צפוייות (אך כולן נפתרו - כולל בעיית קלאצ'ים בגיר ה-DSG).

בסך הכל, למרות השם הלא הכי טוב, המכונית הוכיחה את עצמה וטפו טפו היא בסידר !

בימים אלה אנו שוקלים להחליף את המכונית ולפני עומדות כרגע שתי אפשרויות (בעצם שלוש …)

1. גולף TSI 1.4.

2. וולוו V40

3. אלפא ג'ולייטה 1.4 170 כ"ס ידנית - שהיתה המכונית המועדפת עלי לפני כשלוש שנים, ועד היום היא עולה כאופציה.

מבחינת הלב, הג'ולייטה היא המועדפת.

מבחינת המראה, האיכות ואפקט הדאווין ה-V40.

מבחינת שיקולי מחיר, צריכת דלק (אמינות??), מידות - הגולף עדיפה.

כן, אף אחת מהמכוניות אינה זולה, ויש אלטרנטיבות זולות בהרבה.

הייתי שמח לחוות דעתכם על המכוניות - במיוחד הוולו, שכן טרם ראיתי אותה מבפנים ועדיין לא נהגתי בה.

תודה!

שי

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אלה האפשרויות שלך, ומקדם הפוזה הוא דבר חשוב הייתי בודק גם:

1) מרצדס A קלאס.

2) במוו סדרה 1.

בכל מקרה - אין תחליף לנסיעת מבחן בכל אחת מהמועמדות - מה שאחרים חושבים לא בהכרח רלוונטי לגביך.

אמינות - לא תהיה בעיה באף אחת מהמועמדות לדעתי (אולי הגיר בגולף...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום,

כן - חיפשתי את המילה הנכונה - פוזה!

תודה!

מרצדס ו-BMW לא נראות לי מכיוון שאם בפוזה עסקינן אזי זוהי הגזמה מבחינתי.

כמו כן, אני חושש לרמת הסחירות שלהן.

לגבי גיר ה-DSG - טפו,טפו, טפי + 5 שנות אחריות.

תודה!

פורסם

נראה לי שגם בב.מ.וו. וגם במרצדס העסק מגובה במערך טרייד אין תומך שמשתדל מאוד לשמור על ערך המוצר.

ככל שידיעתי מגעת 5 שנות האחריות על DSG לא ניתנות יותר לכלי רכב חדשים (אבל יש שלוש שנים אחריות מלאה לרכבי פולקסווגן)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

על חדשות בוודאות לא נותנים אחריות נוספת לגיר מעבר לאחריות היצרן הסטנדרטית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אם הגעת לסכומים מכובדים כאלה (סביב ה- 180K אם אני לא טועה עולה V40) אז אולי תשקול S60 חדשה שמתעלה לדעתי על כל האלטרנטיבות שהזכרת בהרבה (וגם תיתן לך ביצועים מדהימים - 6.3 שניות ל-100.....) וכמובן תשלב נוחות, פרקטיות, מקדם הגעה עוד יותר גבוה ותמורה הרבה יותר טובה לכל שקל?

לדעתי אחת 'מהמציאות' הטובות יותר שישנן בשוק במחיר הזה (ועדיין בלי לשדר גודל וכבדות כמו סופרב למשל).

http://www.calcalist.co.il/local/articles/1,7340,L-3627272,00.html

http://www.cartube.co.il/%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%95-S60-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-2014-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%E2%80%93-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%9E-198900-%D7%A9%D7%A7%D7%9C

פורסם

איך הגולף שהיו בה תקלות הוכיחה את עצמה וממתי יש לגולף שם רע?

אם אתה מחפש פוזה, איזו פוזה יש בדיוק בגולף?

קיצר, לא ברור כלום.

emotion of motion

פורסם
הוא התכוון להגיד שהגולף הוכיחה את השם הרע שלה ומזל שלו שעוד היתה באחריות. אחרת היה משלם הרבה במוסך.

לא חושב כמוך. הוא התכוון שעל אף שעשתה בעיות מבחינתו היא עומדת בשם הטוב שלה של מכונית אמינה. כנראה לא לקח אישית את עניין ה DSG ובודאי לא שילם על כך מכיסו.

פורסם

1.גולייטה,עדיפות לרמת האבזור הגבוהה(מילאנו אא"ט)

2.וולו.קח בחשבון שעד כמה שידוע לי הוולוו לא משודכת לתיבה ידנית בארץ.

בהצלחה.

כפי שכתבו לפני,לגולף אין שום מקדם פוזה,בטח ברמת אבזור "צמפיון" המגיעה לארץ.

לא הייתי פוסל את המרצדס.הרכב נראה נפלא מבפנים ומבחוץ.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

הגיר של המרצדס לא נעים, היא נראית מצויין בדגם המאובזר יותר, פחות בבסיסי ובפנים היא צפופה.

אם לאלפא גיר רובוטי עדיף על של המרצדס אז היא הייתה הבחירה האישית שלי. אם אתה מתלבט לגבי ידנית אז זה עוד יותר מחזק את הבחירה בה.

היא נראית פשוט מצויין לדעתי.

פורסם

אפקט פוזה רק V40 או גולייטה. אגב, כמו קודמיי, איך הגולף הוכיחה את עצמה עם שפע "אי אילו תקלות" ?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שלום,

כנראה שעוררתי את כל מחפשי הרע שב פולקסווגן באופן כללי ובאופן מפורש בגיר ה- DSG.

אז תנו לי להבהיר:

1. בכל 3 השנים שיש לנו את המכונית, היא ביקרה במוסך עקב תאונות אני מול קיר או מכונית שפגעה בנו מאחור. מלבד זאת, ״שדרוג תוכנה״ בגיר עקב ״קמפיין יצרן״ גרם לרעידות במהירות נסיעה נמוכה. המצמדים הוחלפו ללא תשלום )וללא כל ויכוח) ומאז לא היתה שום בעייה בו. כמו כן הוחלף המצבר ללא תשלום.

האם מכונית כזאת היא בעייתית? האם מכונית כזאת לא אמינה?

אזכיר לכם את מספר הרי קולים של טויוטה בשנה האחרונה - כולל היום!

2. ביחס לפוזה - כל אחד וטעמו הוא. אם גולף אינה מספיק פוזה למישהו, הוא מוזמן להסביר לי מדוע.

3. הגולף, יחסית למכוניות האחרות שהיצגתי מתומחרת לדעתי גבוה מדי יחסית למפרט המכני והתוספות. לכן החלטתי ל״התפרע״ וללכת רחוק.

תודה לכולם

• תוכן חדש...