Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס c63 להשכרה לשעתיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תשפוט בעצמך:

http://media.wix.com/ugd/2007be_a5a48532a2ff49c89e23410155d4d8e3.pdf

יוסי ביטון, אם זכרוני אינה מטעני, היה אחד ממייסדי מועדון STI ז"ל. אכן אדם עם הבנה עמוקה בהרבה מהממוצע בתחום הנהיגה, ועם סיפור אישי טראגי.

השאלה אינה האם זה הוגן לדרוש 2000 ש"ח עבור שעה ומשהו נהיגה באוטו (וממש לא משנה איזה אוטו זה). התשובה היא שזה הוגן, כל עוד יש מי שמוכן לשלם את הסכום הזה. עניין פשוט של ביקוש והיצע, שוק חופשי, מדינה דמוקרטית, ידה ידה ידה....

השאלה מה היא האלטרנטיבה.

האם זו הדרך הנכונה להתמקצע בנהיגה? וודאי שלא. לא ניתן ללמוד משהו על נהיגה בנטו שעה של נהיגה. ובוודאי שאין משמעות לכלי הרכב (לפחות לא בהתחלה).

האם זה המקסימום FUN שניתן להשיג ב2000 ש"ח? זו כבר שאלה סובייקטיבית יותר, שגם עליה לדעתי התשובה היא לא. לא יודע מה לגבי המרצדס, אבל גם בצ'מפיון וגם בסמל"ת ישמחו לתת לך לנהוג על מכוניות הספורט שלהם ללא כל תמורה.

אבל הרעיון הישווקי הוא נהדר.

אז מי שרוצה שעה נהיגה נטו בהונדה סיוויק (לא טייפ R, הרגילה), בגרסה הרובוטית המופלאה שכבשה את העולם, בצבע כחול עמוק מסחרר, עם שפשוף קל בפגוש הקדמי שמוסיף לאופי ותקלת חשמל מעצבנת במסך של הרדיו שמתרגלת את הנהג בנהיגה תו"כ תפעול תקלות, מוזמן להתקשר אליי!! רק 3400 ש"ח ל45 דק' נהיגה נטו*

*- קיימת אופציה לשעה נהיגה בפיאט פנדה במחיר מוזל לחברי קארספורום 1900 ש"ח לשעה בלבד!

עריכה אחרונה על ידי GoRide
  • תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברשותכם , מכוון ששמו של יוסי כבר נכתב פה שלחתי לו קישור לפוסט .

אני עדיין בדעה חלוקה , החוויה של ה-C63 אכן חובה של כל חובב מוטורי , אבל הייתי משקיע את הכסף דווקא בקורס אצל יוסי (או כל מדריך אחר שתבחרו , למען האובייקטיביות) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

יוסי אכן בעל ידע רחב ועמוק בנושא הנהיגה. האם הוא המדריך? לא מצוין בשום מקום מי המדריך ומה הכשרתו, או מה התכנים המועברים שם.

השאלה אם מדובר בקורס או בחוויה קצרה.

אם מדובר בקורס, הרי ששעה אחת, ולא משנה על איזה רכב, אין בה כדי ללמד או לתרגל משהו מועיל במיוחד. קיימות בשוק לא מעט חברות, שיודעות להעביר הדרכות נהיגה מעולות, לרוב על רכב המתאמן עצמו, עם תועלת אמיתית ברורה.

אם מדובר בחוויה ותו לא, אז כל אחד מבצע את השיפוט לעצמו. על מה שהאחד יסכים להוציא הון יראה לאחר כבזבוז. אין כאן נכון ולא נכון.

אישית, לא הייתי משקיע את הסכום עבור נהיגה באף מכונית. אדם אחר ישקיע גם ישקיע.

וזה לגיטימי לחלוטין.

פורסם
תכל'ס, מדובר במשפחה עשירה, שקנתה לעצמה 4 מכוניות יקרות, ומצאה דרך מקורית לעשות מהן כסף בזמן שהן עומדות בחניה.

גש לאולם התצוגה הקרוב לביתך, תזמין נסיעת מבחן על כל רכב שתחפוץ, ותקבל את זה לא רק בחינם, אלא אפילו עם כוס קפה.

זה לא מאזדה 6. לא נותנים ככה נסיעות מבחן לכל דורש.

אני לא מבין את הביקורת על פותח השרשור. זה שמדובר בעניין יקר לא אומר שהוא "מסכן" שהוא שוקל זאת.

ברור שמדובר בפינוק יקר. לטעמי זה נראה יותר הגיוני מאשר לרכוש רכב ב 200 אלף לפני שהסתדרת כלכלית ממש טוב. ויש הרבה כאלה שעושים זאת. אז אולי זה לא קצר מועד כמו ההשתלללות במרצדס אבל ההגיון דומה.

אנשים מוציאים 1000 ש"ח לצניחה חופשית/כדור פורח. אז אין ממש הבדל.

יותר מפעם אחת שילמתי 60 דולר לרבע שעה על אופנוע ים. לפעמים צריך קצת להתפנק. הכל במידה.

פורסם

GoRide סלח לי שלא אכנס איתך לדיון , אני לא אובייקטיבי עקב הכרות עם יוסי ועם "הצד השני" (שלל המדריכים שמבקרים\מברכים) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
תשפוט בעצמך:

http://media.wix.com/ugd/2007be_a5a48532a2ff49c89e23410155d4d8e3.pdf

יוסי ביטון, אם זכרוני אינה מטעני, היה אחד ממייסדי מועדון STI ז"ל. אכן אדם עם הבנה עמוקה בהרבה מהממוצע בתחום הנהיגה, ועם סיפור אישי טראגי.

השאלה אינה האם זה הוגן לדרוש 2000 ש"ח עבור שעה ומשהו נהיגה באוטו (וממש לא משנה איזה אוטו זה). התשובה היא שזה הוגן, כל עוד יש מי שמוכן לשלם את הסכום הזה. עניין פשוט של ביקוש והיצע, שוק חופשי, מדינה דמוקרטית, ידה ידה ידה....

השאלה מה היא האלטרנטיבה.

האם זו הדרך הנכונה להתמקצע בנהיגה? וודאי שלא. לא ניתן ללמוד משהו על נהיגה בנטו שעה של נהיגה. ובוודאי שאין משמעות לכלי הרכב (לפחות לא בהתחלה).

האם זה המקסימום FUN שניתן להשיג ב2000 ש"ח? זו כבר שאלה סובייקטיבית יותר, שגם עליה לדעתי התשובה היא לא. לא יודע מה לגבי המרצדס, אבל גם בצ'מפיון וגם בסמל"ת ישמחו לתת לך לנהוג על מכוניות הספורט שלהם ללא כל תמורה.

אבל הרעיון הישווקי הוא נהדר.

אז מי שרוצה שעה נהיגה נטו בהונדה סיוויק (לא טייפ R, הרגילה), בגרסה הרובוטית המופלאה שכבשה את העולם, בצבע כחול עמוק מסחרר, עם שפשוף קל בפגוש הקדמי שמוסיף לאופי ותקלת חשמל מעצבנת במסך של הרדיו שמתרגלת את הנהג בנהיגה תו"כ תפעול תקלות, מוזמן להתקשר אליי!! רק 3400 ש"ח ל45 דק' נהיגה נטו*

*- קיימת אופציה לשעה נהיגה בפיאט פנדה במחיר מוזל לחברי קארספורום 1900 ש"ח לשעה בלבד!

הדלק עלייך ? :)

פורסם
GoRide סלח לי שלא אכנס איתך לדיון , אני לא אובייקטיבי עקב הכרות עם יוסי ועם "הצד השני" (שלל המדריכים שמבקרים\מברכים) .

הדיון הוא לא על יוסי.

כבודו במקומו.

הדיון הוא על המהות של תשלום הסכום המבוקש מול התמורה המתקבלת.

יותר מפעם אחת שילמתי 60 דולר לרבע שעה על אופנוע ים. לפעמים צריך קצת להתפנק. הכל במידה.

אין על זה ויכוח.

זכותו של כל אחד להחליט על מה הוא מוציא את כספו.

בצלילה, בקפיצה, או בנהיגה.

הכל, כמו שכבר אמרתי, לגיטימי.

הדלק עלייך ? :)

כן.

לחברי הפורום בלבד.

מוגבל ל15 ק"מ ראשונים ומותנה בהזמנת המדריך לארוחת צהריים (לא עסקית. מלאה).

פורסם

הדיון על התמורה אבוד ידידי , אי אפשר לתמחר את החוויה המוטורית , יתכן שלאדם אחד היא שווה את העלות ולאדם אחר היא לא .

לצורך העניין כדי להמחיש , אותו הדבר ניתן לומר על הרינג , כוכב יאיר , קארטינג וכו' - מחירים שונים , אנשים עם יותר זיקה או פחות זיקה , ועל כולם יש איזו אי הסכמה או יותר נכון החלטה אישית .

פורסם

לצורך העניין, אני לא מוכן לתת את המכונית שלי לשעתיים תמורת 2000 שח.

ככה שהעניין לא נראה לי כתלוש או הזוי.

לכל אחד הגיון משלו ומי שזה מתאים לו צפוי לזכות בהנאה גדולה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

באביטל השכרת רכב בני ברק, יש מרצדס שחורה נדמה לי 220 או 280 . המחיר ל 24 שעות 850 ש"ח.

למי שרוצה לנהוג ברכב עממי יותר

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
לא יודע מה לגבי המרצדס, אבל גם בצ'מפיון וגם בסמל"ת ישמחו לתת לך לנהוג על מכוניות הספורט שלהם ללא כל תמורה.

איזה רכב יש לצ'מפיון או סמל"ת בקאליבר של C63?

למעט פאביה ספורט 16v אין להם אף רכב בקאליבר הזה או שמתקרב ל-show שהרכב הזה נותן.

הרכבים היחידים שיכולים להציע לך בכביש (לא במסלול) את אותה חוויה נמצאים בסוכנות פורשה או פרארי\מזראטי (לא שכחתי את ב.מ.וו, היא פשוט מציעה חוויה שונה, ביצועים מצויינים אבל ללא האטרף של AMG).

באביטל השכרת רכב בני ברק, יש מרצדס שחורה נדמה לי 220 או 280 . המחיר ל 24 שעות 850 ש"ח.

למי שרוצה לנהוג ברכב עממי יותר

זה לא נראה לי עניין של רכב עממי יותר או פחות, זו פשוט חוויה שונה לגמרי של נהיגה, ה-C63 זה לונה פארק שדחפו לו חצי טון סחוג לתחת וחיברו לו 4 גלגלים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
איזה רכב יש לצ'מפיון או סמל"ת בקאליבר של C63?

למעט פאביה ספורט 16v אין להם אף רכב בקאליבר הזה או שמתקרב ל-show שהרכב הזה נותן.

הרכבים היחידים שיכולים להציע לך בכביש (לא במסלול) את אותה חוויה נמצאים בסוכנות פורשה או פרארי\מזראטי (לא שכחתי את ב.מ.וו, היא פשוט מציעה חוויה שונה, ביצועים מצויינים אבל ללא האטרף של AMG).

הכוונה כמובן הייתה לרכבים האחרים שחברת Idream מציעה להשכרה (במחירים מופרזים לא פחות. שוב, לטעמי האישי).

פורסם

רק שואל אז אל תבין אותי לא נכון , איי פעם הייתה בבעלותך מכונית ספורט או שאתה בעל מקצוע בתחום?

פורסם
הכוונה כמובן הייתה לרכבים האחרים שחברת Idream מציעה להשכרה (במחירים מופרזים לא פחות. שוב, לטעמי האישי).

לא יודע לגבי רכבים אחרים אבל אני מסכים עם הבחור מעליי שאי אפשר ממש לבוא ולומר "החוויה לא שווה את המחיר" מכיוון שמראש לא מדובר בחוויה "עממית", מדובר במכונית מיוחדת שמציעה באמת חוויה שאי אפשר לקבל ברכב "רגיל".

זה תקף ל-C63 בדיוק כמו שזה תקף לחוויות נהיגה על רכבי פרארי\למבורגיני באיטליה וכדומה, פונקציה של יכולת לשלם ו\או הנגישות שיש לך לנהיגה ברכבים כאלה ללא תשלום.

לפני 3 וחצי שנים הלכתי ושילמתי 250 יורו תמורות העונג לנהוג 20 דקות בפרארי קליפורניה+10 דקות על פרארי 458, זה לא מעט כסף עבור ממש מעט זמן, אבל מה, באותה תקופה זה היה שווה כל שקל והשאיר לי טעם כל כך טוב.

היום אני לא אשלם על נהיגה ברכבים האלה כי יש לי נגישות לרכבים בסגנון אבל אני לחלוטין אבין מישהו שיהיה מוכן לשלם לא מעט כסף כדי להגשים לעצמו חלום או סתם לחוות חוויה מאוד ייחודית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...