Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס c63 להשכרה לשעתיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, הכל ברוח חברית.

אין כאן בכלל עניין של התנגחות אישית.

כמו שאני חוזר ואומר: ההתייחסות לתמחור היא סובייקטיבית. מה שיראה לאחד יקר ומיותר יראה לשני כהזדמנות כדאית.

לפעמים גם המבורגר זה חלופה לסטייק.

ולפעמים סטייק מנתח זול יותר הוא חלופה לסטייק מנתח יקר יותר.

התשלום במקרה הזה הוא על החוויה. לא ניתן למדוד חוויה בכסף בצורה אבסולוטית.

לטעמי האישית, החוויה במקרה הזה קצת "שטוחה" וחסרת פאנץ'. לא מדובר במסלול סגור או ייעודי, באירוע מיוחד שיש בו גם אווירה, בהדרכה מלמדת וכיוצ"ב.

שים לב שבכל ההודעות אני חוזר ואומר שלא ניתן למדוד חוויה בכסף, ושהאמירה שהתמחור מופרז נובעת מדעתי האישית בלבד.

זו הסיבה שאין שום טעם לחפש הגיון, או לחפש עובדות, או הסבר רציונלי ללמה זה עולה 2000 ש"ח.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

GoRide אז כן אנחנו מסכימים , כנראה מהתחלה ורק לא הסכמתי איתך על ההגדרה :mm_yeah:

בכל מקרה שיכתבו עליהם ועל אחרים מה שירצו , אני מאחל בהצלחה לכל מי שמתפרנס .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

למה נוכלים?

יוסי מוכר מוצר ומי שמוכן לשלם עבור נהיגה כזו או אחרת שיבושם לו. מישהו הכריח אתכם ללכת אליו?

החוויה מיועדת בעיקר לאנשים שפחות מכירים את התחום או כאלו שאין באפשרותם להיות בעלים של רכב כזה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
GoRide אז כן אנחנו מסכימים , כנראה מהתחלה ורק לא הסכמתי איתך על ההגדרה :mm_yeah:

בכל מקרה שיכתבו עליהם ועל אחרים מה שירצו , אני מאחל בהצלחה לכל מי שמתפרנס .

כל עוד הפרנסה נעשית תוך נקיון כפיים וטוהר מוסרי, אני מצטרף לאיחול שלך.

זכותו של כל אדם להציע כל סוג של שירות בכל רמת מחיר. וזכותו של כל אדם לבחור במוצר, או לא לבחור במוצר.

פורסם

חדש חבר , חדש , תמיד משווים מכוניות במחיר יציאה מהחברה .

הסאני שנת 90 שאתה מתייחס אלייה זה כמה עשרות לפה או לשם .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

רגע! לא אמרו אם זה כולל דלק, צמיגים, קנסות, שלילות, עורך דין.. ואיפה בכלל נוהגים? פקק באיילון? :-P

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

זה כולל דלק, ביטוח, כל מה שצריך.

הנסיעה נדמה לי בכביש נס הרים..

עדיין מתלבט. כמובן שאשתף בחוויות אם אלך על זה :)

פורסם

לדעתי אם אתה "חולם" כבר זמן רב על נהיגה ברכב קיצוני שכזה וזה מסתדר לך כלכלית (מסתדר=לא מכניס אותך לחובות\מינוס בבנק וכו') לך על זה בלב שלם, 2000 שקלים לשעתיים זה סכום סביר בהחלט לשעתיים.

באיטליה כאמור אתה תפרד מכ-250 יורו תמורת העונג לנהוג בפרארי במשך כחצי שעה בכבישים ציבוריים, חוייה מהנה בפני עצמה אבל לומר לך את האמת?

בפן החווייתי של תחושת הנהיגה\כוח\סאונד- נהיגה בפרארי בתנאי כביש ציבורי אינה שונה מנהיגה ב-C63.

מה שעושה את ההבדל זה רק העיצוב הראדיקלי של פרארי וכמובן סמל הסוס הצוהל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם כבר אתה הולך להשקיע 2000 ש"ח על כולה שעתיים של שיחרור קיטור מוטורי+הגשמת חלומות+תמיד תהיית איך זה.

תשקיע עוד 3500-4000 ש"ח קח חבר טוסו לאירופה ותשכרו רכב מעניין אחר (לפני כמה חודשים הציעו לי פורשה קאיימן ב1450 דולר לשבוע בהרץ,לבסוף לקחתי קורבט פתוחה ב850 דולר לשבוע שלם) האופציות באירופה קצת אחרות,יעשו את העבודה למי שמגיע מעולם של משפחתומטיות.

אני פשוט חושב ששעתיים זה לא מספיק,רכב צריך להכנס אליו ללמוד אותו להתרגל,והכי חשוב לבחור לו כבישים מתאימים,לא חושב שתצליח לדחוס את הכל לשעתיים ,מה גם הלחץ של "להנות עכשיו כי השעון מתקתק" לא מוסיף לחוויה,אבל שבוע עם הרכב זה כבר אופרה אחרת.ביום הראשון מתרגשים מתלהבים מצלמים תמונות.

ביום השני מגיעים ליעד לאיזה כביש הרים מרהיב ביופיו,יש זמן אחרי נהיגה טכנית עוצרים נרגעים נהנים מהנוף מסתכלים על הרכב בזמן שיושבים באיזו מסעדה פסטורלית באיזה חור.

אחרי שבוע שלם כזה,של אינספור חוויות קטנות גדולות,תרגיש מסופק.

תמונות של קורבט C6 מעיירה בהרי קליפורניה אחרי קטע נהיגה טכני מהסרטים,בטיול שעשיתי בפבואר האחרון

ומוסטנג GT פנסקי רועשת במיוחד בטיול שעשיתי באל איי לסאן פרנסיסקו בספמטבר האחרון.

שתי החוויות היו מדהימות!

IMG_2436.jpg

IMG_3327.jpg

Porsche 944 turbo

פורסם

אני מסכים לגבי זה שחווייה יותר ארוכה מבחינת משך זמן תיהיה יותר "שלמה" ומספקת מאשר חוויה בת כמה שעות בודדות.

יחד עם זאת, עבור מי שמעולם לא נהג ברכב ייחודי- קאיימן, M3, C63, קליפורניה, גראן טוריסמו- כולם יספקו את הסחורה ויתנו חוויה שונה מרכב "רגיל".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם כבר אתה הולך להשקיע 2000 ש"ח על כולה שעתיים...

לפי האמור באתר שלהם מדובר על שעה בודדת (שמתעטרת בהידור רב במילה "נטו").

אני לא אומר את זה כדי לחדש את הדיון ולהלהיט את הרוחות. דעתי כבר נאמרה.

רק כדי לחזק את דעתך.

ושוב, בפעם ה8,471: לחלומות אין מחיר מחירון. אם זה החלום הגדול של חייך, ונראה לך שהוא שווה את הסכום המבוקש: לך על זה.

ותחזור לספר איך היה.

• תוכן חדש...