Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס c63 להשכרה לשעתיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק שואל אז אל תבין אותי לא נכון , איי פעם הייתה בבעלותך מכונית ספורט או שאתה בעל מקצוע בתחום?

לא ולא..

למעט נסיעות מעט אגרסיביות בריינג'רובר ספורט v8 לא ממש יצא לי לנהוג על מכונית ספורט..

ואני לא מחשיב את הרינג' כמכונית ספורט.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הבנתי , אין לי ממש לחדש לך משהו שלא ידעת , אבל בהחלט אחדד לך שגם שעתיים מספיקות להקפיץ עלויות אחזקה לכמה אלפי שקלים.

אני לא יודע מה יוסי מאפשר בהשכרה של הסי , אבל אני מניח שיש שם אקצנט מוטורי , ולגבי שאר הרכבים בהדרכה אני לא מניח אני בטוח.

מניסיון (אישית , מקצועית וחברתית) , דבר כזה יכול לעלות אלפי שקלים של בלאי תקין (!).

מספיק שהרפידות "יזדגגו" , דיסקי יסדקו וכו' בסשיין אחד של הדרכת נהיגה ונפרדים מכל רווח.

זה דבר שמבינים רק אחריי שנים של בעלות במכוניות כאלה , לא משנה אם זו קאררה או גולף ג'יטיאיי , וכל מי שיגיד אחרת או לא החזיק או תקוע עם הראש בחול.

על כל זה תוסיף את הסיכון העצום שהוא נחשף אליו , מבטיח לך שעסק כזה לא מה שיבנה לו בריכה בבית או כל דבר שיכול להגדיר את המחיר גבוה.

איך אמר לי אדם אחר שמתעסק בתחום הזה באופן מאוד רציני בשיחה ממש על אותו הנושא השבוע , אם לא אוהבים את זה לא שווה להתעסק בזה.

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני אגיד לך מה יוסי מאפשר בנסיעה כזו? הכל!!

לכבוד יום ההולדת שלי, אישתי ואחי לקחו אותי לחוויה הזו (אמנם רק לטעימה קטנה ו"רק" עם הונדה S2000).

בשיחת התדריך לפני הנהיגה יוסי במפורש אומר - אנחנו שומרים על כל החוקים ומכבדים את הנוסעים האחרים בדרך.. חוץ מהמהירות.

הנהיגה מתחלקת ל-2;

א. הכרות עם הרכב ומגבלות, כניסה לעיקולים ותרגולים.

ב. שחרור מוחלט של הרסן. המושכות נמצאות לגמרי בידיים של הנוהג ושיקול דעתו הוא הבלעדי.

אני הבנתי שהנסיעה ברכב כזה היא ממכרת. לחובב רכב שמחפש לטעום מזה זו חוויה שחייב לנסות אותה.

החבר'ה של יוסי מלמדים קורסים של 3 ימים ויותר, דריפטים ועוד.. אני אישית ממליץ מאוד..

אפילו שוקל להיכנס יותר לעולם הזה, אולי לרכוש איזו משפחתית חמימה/חמה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ביננו,

לא צריך לבטל בקרות ולשרוף צמיגים כדי להנות מרכבים ברמה של ה-C63, תחושת המומנט הגבוה בכל האצה (כולל האצות למהירויות מעל לכפולות מהמותר), תחושת האחיזה הגבוהה, הזנב ששמח לעזור ליישר את הרכב למרות הבקרות הדולקות, הסאונד המטריף ואפילו המבטים של האנשים מסביב- כל אלה יחד גורמים לחוויה הזאת להיות מיוחדת ומהנה.

אני חושב שעבור מי ש"חולם" לנהוג ברכב מהטופ- חוויה כזאת אינה יקרה מדי, הכל תלות בעומק הכיסים שלו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
רק שואל אז אל תבין אותי לא נכון , איי פעם הייתה בבעלותך מכונית ספורט או שאתה בעל מקצוע בתחום?

השאלה מופנית אלי? ראיתי שהיא כבר נענתה, אז לא הבנתי.

בכל אופן, התשובה היא כן.

לפני 3 וחצי שנים הלכתי ושילמתי 250 יורו תמורות העונג לנהוג 20 דקות בפרארי קליפורניה+10 דקות על פרארי 458, זה לא מעט כסף עבור ממש מעט זמן, אבל מה, באותה תקופה זה היה שווה כל שקל והשאיר לי טעם כל כך טוב.

היום אני לא אשלם על נהיגה ברכבים האלה כי יש לי נגישות לרכבים בסגנון אבל אני לחלוטין אבין מישהו שיהיה מוכן לשלם לא מעט כסף כדי להגשים לעצמו חלום או סתם לחוות חוויה מאוד ייחודית.

אין לנו ויכוח על זה.

אמרתי כבר מספר פעמים בהודעות קודמות שהחוויה היא סובייקטיבית, ויהיה מי שמוכן לשלם על צלילה, טיסה, קפיצה או נהיגה. הכל לגיטימי.

הבעתי את דעתי (מה לעשות, זה בין היתר מטרת הפורום) ואמרתי שלטעמי המחיר מופרז מאוד, בעיקר נוכח החלופות.

החלופות הן רבות. C63 היא מכונית יפה, חזקה, מלאת מומנט ומה לא, אבל היא לא היחידה ע"פ כדוה"א שמסוגלת להסב הנאה של ממש.

בוודאי כשמדובר על שעה של נהיגה, ברכב פרטי של מישהו שרמת תחזוקתו אינה בהירה (אין פה כדי לרמוז דבר. ייתכן שהמרצדס מתוחזקת כאילו הייתה ביתו היחידה של בעל הרכב, וייתכן שהיא מתוחזקת כאילו הייתה רכב של חברת השכרה. באמת שאיני יודע), בכבישים ציבוריים מלאי פקקים וניידות.

גש לסוכנות רכב, בחר את הרכב המעניין שלהם (אוקיי, אז זו לא C63. אבל אני מאמין שעבור הנהג המזדמן, STI/EVO/GTI/אברת'/כל מכונית ספורט נגישה אחרת תעשה עבודה טובה בהצפת אדרנלין בנסיעה קצרה כ"כ) ותקבל אותו בחינם בצרוף קטלוג.

שוב, לריגוש אין מחיר. אבל לדעתי האישית ניתן לקבל ריגוש דומה בעלות אפסית. אין למוצר הזה שום ערך מוסף. לא מדובר פה על מסלול סגור או מיוחד, לא יחכו בחורות בביקיני ושמפניה בסוף, לא תקבל merchandise מיוחד של היצרן שתוכל להתהדר בו אח"כ.

המון כסף כדי להאיץ בין רמזורים ולהגיד "וואו איזה אוטו רצחני".

סבבה. לגיטימי.

עריכה אחרונה על ידי GoRide
פורסם

מצטער , אני לא מצליח להבין לפי מה אתה מתמחר את זה כמופרז .

אני מניח שאתה לא טוען שאין להם הוצאות , כי אתה מנוסה באחזקת רכב כזה .

אז רק בגלל החלופות קבעת שהמחיר מופרז? מהן בבקשה?

כי מלבד מדריכי נהיגה\בתי ספר שמחזיקים רכב משלהם , אני לא מכיר כאלה .

אין פה מטרה להכשיל אותך פשוט להבין את התשובה שלך שנראית סתמית כרגע , הרי מהתחלה טענתי שאם כבר מוציאים סכום כזה אני ממליץ לעשות יום-שניים של הדרכה ולא דווקא "כייף" בין אם אצל יוסי ובין אצל מדריך אחר .

הדיון ברמה כללית , בלי שום אינטרס בהקשר של יוסי למרות חיבתי אל האיש , באותה המידה יש לי חברים קרובים ממנו שהם טכנית "מתחרים" .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם (נערך)
מצטער , אני לא מצליח להבין לפי מה אתה מתמחר את זה כמופרז .

אני מניח שאתה לא טוען שאין להם הוצאות , כי אתה מנוסה באחזקת רכב כזה .

אז רק בגלל החלופות קבעת שהמחיר מופרז? מהן בבקשה?

כי מלבד מדריכי נהיגה\בתי ספר שמחזיקים רכב משלהם , אני לא מכיר כאלה .

אין פה מטרה להכשיל אותך פשוט להבין את התשובה שלך שנראית סתמית כרגע , הרי מהתחלה טענתי שאם כבר מוציאים סכום כזה אני ממליץ לעשות יום-שניים של הדרכה ולא דווקא "כייף" בין אם אצל יוסי ובין אצל מדריך אחר .

הדיון ברמה כללית , בלי שום אינטרס בהקשר של יוסי למרות חיבתי אל האיש , באותה המידה יש לי חברים קרובים ממנו שהם טכנית "מתחרים" .

האם תשלם 300 ש"ח, לא 2000 ש"ח, על שעה נסיעה בניסאן סאני?, לא?, למה לא?, אתה טוען שלבעל הסאני אין הוצאות?

אבל ייתכן שימצא זה שיהיה מוכן לשלם 300 ש"ח בשביל לשחזר את החוויה הנוסטלגית ולנהוג ברכב כמו שהיה להוריו כשהיה ילד.

רוצה לומר, שהאמירה שהמחיר מופרז היא אמירה אישית שלי. היא לא אמירה אבסולוטית.

לדעתי, לשלם כדי לנהוג ברכב - כל רכב - על כביש ציבורי לפרק זמן כ"כ קצר, זו הוצאה כספית יקרה.

שוב, בעיקר נוכח החלופות.

אם היינו גרים בדרום גיניאה המשוונית, היכן שאין חשמל ובטח שאין מכוניות, כנראה שאנשים היו מוכנים לשלם גם כדי לנהוג בפלא המדהים מהעתיד שנקרא קיה ריו.

אבל אנחנו לא בגיניאה, ויש לא מעט חלופות. אוקיי, על הנייר יש להן פחות מומנט, פחות תאוצה ופחות מהירות סופית מהC63.

שוב, הדיון אינו על יוסי. זה גם יכול להיות שלמה שמציע לנו מים טהורים מהרי הטאורוס ב50 ש"ח לכוס מים, או בועז שמנסה לפתות אותנו בשקית אויר שמולאה בהימליה ב100 ש"ח. אני משוכנע שגם להם יש הוצאות.

וזה לחלוטין לגיטימי שמישהו יהיה מוכן לשלם על החוויה של נשימת אויר מההימלאיה.

פורסם

אני אנסח מחדש , אם תכתוב כמו שאני מפרש את תחילת התגובה שלך שזו הוצאה גבוהה או אפילו מופרזת אני אבין , הרי זה סובייקטיבי (ובכלכלה הישראלית סביר להניח שהרוב יסכימו איתך) .

העניין הוא שאתה אומר משהו אחר , והוא שהתמחור מופרז .

C63 עולה כמה , פי 8 בערך מניסן סאני?

אגרות רישוי , ביטוחים (+סיכון גבוה פי עשרות משל ניסאן סאני בחברת השכרה!!!) מחירי חלפים בהתאם.

כמובן שההבדל האמיתי הוא בשימוש ברכב , הרי כבעל רכב ספורט אתה יודע שצמיגים , בלמים , מרווחי טיפולים (כולל יזומים לנוזלי בלימה , דיפרנציאל וכו' שמוסיפים עוד כמה אלפיות בקלות) מחזיקים פחות משל רכב משפחתי אפילו אם בשניהם נעשה אותו השימוש בדיוק , וזו בדיוק הנקודה שלא נעשה בשתיהן אותו השימוש ולרוב כל כמה אירועים מוטוריים\טיולים ברוח המדוברת מספיקים כדי לאלץ החלפה של חלקים .

למשל כמעט כל טיול מישהו סובל מדעיכת בלמים (לא תמיד , אבל לא נדיר שיאלץ להחליף נוזלים\רפידות) , סדק בצלחות , שחיקת דפנות בצמיג וכו' .

אני מתחיל להתפזר פה , אז אסכם את זה באין לי היכרות איתך ולכן לא יודע מה רמת הניסיון שלך , אבל אם אתה לא בטוח תשאל חברים מהתחום שמחזיקים מכוניות דומות ל-C63 (גם מיאטה "שנוהגים בה" תתן פרופורציות , אם לוקחים בחשבון עלויות חלפים ושהם עמידים פחות ככל שהרכב יותר קיצוני) .

פורסם
אני אנסח מחדש , אם תכתוב כמו שאני מפרש את תחילת התגובה שלך שזו הוצאה גבוהה או אפילו מופרזת אני אבין , הרי זה סובייקטיבי (ובכלכלה הישראלית סביר להניח שהרוב יסכימו איתך) .

העניין הוא שאתה אומר משהו אחר , והוא שהתמחור מופרז .

C63 עולה כמה , פי 8 בערך מניסן סאני?

אגרות רישוי , ביטוחים (+סיכון גבוה פי עשרות משל ניסאן סאני בחברת השכרה!!!) מחירי חלפים בהתאם.

כמובן שההבדל האמיתי הוא בשימוש ברכב , הרי כבעל רכב ספורט אתה יודע שצמיגים , בלמים , מרווחי טיפולים (כולל יזומים לנוזלי בלימה , דיפרנציאל וכו' שמוסיפים עוד כמה אלפיות בקלות) מחזיקים פחות משל רכב משפחתי אפילו אם בשניהם נעשה אותו השימוש בדיוק , וזו בדיוק הנקודה שלא נעשה בשתיהן אותו השימוש ולרוב כל כמה אירועים מוטוריים\טיולים ברוח המדוברת מספיקים כדי לאלץ החלפה של חלקים .

למשל כמעט כל טיול מישהו סובל מדעיכת בלמים (לא תמיד , אבל לא נדיר שיאלץ להחליף נוזלים\רפידות) , סדק בצלחות , שחיקת דפנות בצמיג וכו' .

אני מתחיל להתפזר פה , אז אסכם את זה באין לי היכרות איתך ולכן לא יודע מה רמת הניסיון שלך , אבל אם אתה לא בטוח תשאל חברים מהתחום שמחזיקים מכוניות דומות ל-C63 (גם מיאטה "שנוהגים בה" תתן פרופורציות , אם לוקחים בחשבון עלויות חלפים ושהם עמידים פחות ככל שהרכב יותר קיצוני) .

אין לנו לרגע ויכוח שתחזוקת רכב עולה כסף. כמה כסף עולה שעת מנוע של C63?

קשה לי להאמין שמוחלפים שם צמיגים, רפידות ושמנים אחרי כל שעת נסיעה. בוא נהיה ריאליים.

שוב, אין לנו ויכוח שצמיג באוטו כזה זה דבר יקר מאוד, וכנ"ל כל שאר המכלולים. אבל שוב, יוסי לא המציא את אומנות אחזקת הרכב.

רוצה חישוב כלכלי קר?

טיסה לאילת עולה פחות. למרות שהמטוס עולה פי כמה עשרות מהמרצדס, וסביבך כנוסע מתרוצצת קבוצה עצומה של דיילים, טייסים, נווטים, מאבטחים וכו', ותחזוקת המטוס יקרה לאין שיעור.

זה לא חשבון הוגן, אני יודע.

לכן הוצאות הטיפול ברכב אינן רלוונטיות לחישוב. המשכיר יכול לבקש גם 5000 ש"ח עבור שעת הנהיגה, או 10,000, או 1000.

מה שרלוונטי לעניין זה עלות מול תמורה. ולתמורה במקרה הזה, לראייתי האישית, אין ערך מוסף שונה מלהשכיר רכב בחברת השכרה או לקחת רכב לנסיעת מבחן.

פורסם (נערך)

אתה לא מבין , יש שתי דרכים בלבד לבקר תמחור :

1. הבסיס לקביעתו .

2. החלופות .

אתה ממשיך לקבוע שאין עלויות אחזקה גבוהות באופן שמצדיק , ואני אומר לך שאתה טועה (כמנוסה באחזקה , כמשתתף בשיחות עם חברים מנוסים באחזקה וכבעל ניסיון מקצוע , אתה מוזמן לשתף בניסיונך כדי שנוכל להמשיך מהנקודה הזו) וביקשתי ממך אפילו לתקן אותי בתקווה שאלמד משהו אבל אתה לא נכנס לפרטים ומסכם "זה רלוונטי" .

אתה ממשיך להתעלם מהבקשה למנות חלופות , לא מנית אפילו לא אחת , אלא אם טיסה לאילת או שכירת ניסאן סאני הן חלופות .

אז או שנגיע להסכמה שאין הסכמה כאינך מעוניין לנהל דיון , או שתרצה לנמק ובשמחה ניכנס לעובי הקורה , אולי אתה צודק ופשוט לא מסביר את עצמך .

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

פורסם (נערך)

אני מסביר את עצמי, כנראה לא בהצלחה.

אם הבנת שהצעתי טיסה לאילת או ניסאן סאני כחלופה, אז נכשלתי בנסיון ההסברה.

אכתוב בנקודות, בתקווה שהפעם אהיה בהיר:

1. עבורי כלקוח, הבסיס לקביעת המחיר (כלומר עלויות האחזקה) אינו רלוונטי. רלוונטיות רק החלופות. אם מישהו מציע לי מוצר זהה, מקביל, דומה או מספק דיו במחיר נמוך משמעותית - כנראה אבחר בו.

2. המוצר במקרה הזה, לראייתי, הוא נהיגה של שעה ברכב ספורטיבי חזק. מאחר ומדובר בכביש ציבורי מוגבל, ומאחר ומדובר בזמן קצר מאוד אשר אינו מאפשר למצות עד תום את האפשרויות הגלומות ברכב הספציפי, אז קיימות חלופות אחרות:

רכב ספורטיבי חזק אחר (אולי חזק פחות, אולי מפואר פחות, אולי לא) שעליו ניתן לנהוג על אותו כביש, באותו פרק זמן, בעלות נמוכה משמעותית.

מסכים, ש450 כ"ס הם יותר מ300. מסכים, שהנעה אחורית מייצרת יותר פאן מהנעה קדמית/כפולה. מסכים שהV8 של מרצדס עושה יותר ריר מכל 4 צילינדרים מוגדש ככל שיהיה. מסכים, שהריח של העור והעץ המוקפדים במרצדס לא דומים לפלסטיק והבד הפשוטים.

האם זה יקבל ביטוי בעל משמעות בשעה של נהיגה? האם זה שווה 2000 ש"ח?

לדעתי האישית,

לא.

3. אמרתי את זה כבר מספר פעמים בהודעות קודמות: הקביעה שלי שהמחיר מופרז אינה קביעה אבסולוטית.

היא קביעה אישית (פה גם הגיעה הדוגמא עם הסאני, עם אויר ההימלאיה ועם מי מעיין מהטאורוס).

לאור העובדה שיש חלופות (מכוניות חזקות פחות אבל לאו דווקא מהנות פחות אצל אחד היבואנים), ולאור העובדה שלדעתי יש דברים מהנים יותר לעשות עם 2000 ש"ח, אמרתי שלטעמי זה יקר.

נ.ב:

למען הסר ספק, ברור לי שרכב כזה יקר לתחזוקה. אין דין צמיג ברכב כזה כדין צמיג בג'טה. לא מבחינת עלות קנייה ולא מבחינת בלאי. אני מודע להוצאות הביטוח, הטסט, הדלק, הקנייה והטיפולים.

כל זה, לא מהווה עבורי תמריץ לשלם את הסכום המבוקש.

פורסם

אני לא בעד ונגד הקונספט. לא חושב שאישית הייתי רוצה לשלם 2000 שקל על נהיגה בכבישי ישראל, כי המגבלות הן גדולות מדי והסיכונים רבים. מנגד, סתם לשם קבלת פרופורציות: השכרה של סוזוקי סוויפט ל-6 הקפות ברינג עולה, נכון להיום, 270 יורו. 6 הקפות ברינג לנהג הממוצע זה שעה ורבע - שעה וחצי של נהיגה נטו (אם ננתק לרגע את ההפסקות באמצע וכו'). הסכום הזה אפילו לא כולל דלק או את הכניסה למסלול עצמו, ובתרגום לשקלים לפי גוגל זה 1297 שח. ושם גם יש מגבלות של ביטוח והשתתפות עצמית, שאני לא יודע איך הם פועלים כאן. אין מה לעשות, מדובר בתחום יקר והוא לא יהיה זול אף פעם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ברור שיש לבעל הרכב הוצאות ולדעתי 2000 ש"ח לא מכסה את הסיכון שלו, גם אני לא הייתי נותן את הרכב שלי תמורת 2000. הדיון מבחינתנו היא מה האלטרנטיבה שלנו כלקוחות. אני אישית שוקל להוציא סכום יותר גדול עבור חווית נהיגה, אבל מבחינתי העניין הוא פחות המכונית אלא לנהוג על מסלול מירוצים אמיתי, ולכן לא אוציא את הכסף בארץ.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אוקיי , אני עדיין חושב שאתה טועה שאתה משווה בין הרכבים "האחרים" שאתה מגדיר כחלופות לבין ה-C63 , כי כמו שכתבת אכן יש הבדל .

אם נשתמש בדוגמאות שלך ממש , בכל חברת השכרה לשכור מרצדס (בלי קמצוץ AMG) יעלה פי כמה מהניסאן סאני (גם אם נחליף את הסאני ב-GTI או מה שבעינייך הוא חלופה) , ולכל חברת תעופה יש מחלקות טיסה שונות .

מעבר חטוף על חברות השכרה בחו"ל שמציעות C63 ממחיש יותר טוב מדוע גם כאן בארצנו הקטנה הגיוני לתמחר את זה שונה מאותן "החלופות" .

לבסוף , בכלל לא צריך ללכת רחוק , גם ליוסי עצמו יש את החלופות האלה והוא מתמחר אותן נמוך יותר .

כל זה רק סביב הנושא של התמחור שאותו הגדרת כמופרז , אני כותב לך פעם נוספת עדיין לא הבאת טענה אחת שמבוססת על עובדות או היגיון (לא , לטעון שסטייק ב-100 זה יקר כי יש המבורגר ב-50 זה לא היגיון , וזו בדיוק הטענה רק עם מכוניות) , ומקווה שלמרות אני כותב נחרץ אתה מקבל את זה ברוח חברית של דיון בלבד .

לגבי השאר אני מסכים איתך , 2,000 זה אכן לא מעט כסף וגם דעתי שעדיף להתפשר ברכב ולקבל הרבה יותר הדרכה בין אם אצל יוסי ובין אם אצל אחרים (דני , קונדסון , לאון U-Name-It) .

• תוכן חדש...