Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שיש הבדל משמעותי בין 90 ל-120 קמ"ש (כמו שאמרו פה סביב ה-20%, תלוי ברכב...).

הרבה פעמים נתקלתי באנשים שנוסעים באיילון/גהה על 90 קמ"ש בערך ויוצרים עומס כי כולם מנסים לעקוף אותם.

בכביש מהיר מתחת ל-95 קמ"ש זה כבר הפרעה לתנועה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב שמלוב, קראתי את הבלוג היפה שלך על רכישת הפריוס, אני בהתלבטות בין פריוס לבין פלואנס דיזל, נסיעות בעיקר בינעירוניות חלקן הרריות רכב מלא , יש עצות לגבי נוחות + חיסכון ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)

להה אני מהאלה שבאים לך מהשוליים :wink:

שיוט על 130-135 קמ"ש בדיוק בכבישים מהירים, פחות מזה מרדים, יותר מזה סתם בזבוז דלק.

אני מודה שלפני שנה כשרק קנינו את הפריוס ניסיתי לשבור שיא חסכון (פריוס בכל זאת...) אבל אף פעם לא

על חשבון להפריע לתנועה. בעיקר נסיעה עירונית בכבישים ריקים בלילות.

-עריכה-

קודם כל תודה רבה.

בחיים לא נהגתי על הרנו אבל בנסיעות בינעירוניות דיזלים עדיפים לדעתי בחיסכון.

למרות שבשורה התחתונה הפריוס תהיה חסכונית יותר. היא גם יותר מגניבה בפנים :wink:

והיא גם אוטומטית = נוחות (לפחות בשבילי ובשביל 99% מהמדינה).

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
להה אני מהאלה שבאים לך מהשוליים :wink:

שיוט על 130-135 קמ"ש בדיוק בכבישים מהירים, פחות מזה מרדים, יותר מזה סתם בזבוז דלק.

אני מודה שלפני שנה כשרק קנינו את הפריוס ניסיתי לשבור שיא חסכון (פריוס בכל זאת...) אבל אף פעם לא

על חשבון להפריע לתנועה. בעיקר נסיעה עירונית בכבישים ריקים בלילות.

ולעניין השני :

אני בהתלבטות בין פריוס לבין פלואנס דיזל, נסיעות בעיקר בינעירוניות חלקן הרריות רכב מלא , יש עצות לגבי נוחות + חיסכון ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

עניתי לך למעלה...

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם
עניתי לך למעלה...

תודה על התשובה. מה עם מחירי טיפולים ? בדיזל אני יכול לטפל איפה שאני רוצה אבל בפריוס נראה שאני שבוי של היבואן בגלל המורכבות, תגיד הם לא שוחטים ? יש הוצאות כבדות בפריוס ? תן דוגמא למחירי טיפולים ? (עזוב את הסוללות טחנו את זה בפורום מספיק)

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אין שום מורכבות, זה מנוע רגיל ואתה יכול לטפל גם בשטחים אם בא לך.

הפריוס רכב מאוד זול ומשתלם לאחזקה. הוא נבחר לרכב המשתלם בעולם כבר פעמיים.

טיפולים במרכזי כמו במשפחתית רגילה: גדול סביב 1000 ש"ח, קטן סביב 400 ש"ח. תלוי כמה הנחה תקבל...

אני מביא לבד מחו"ל חלק מהדברים אז יוצא לי פחות.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

תודה על המידע שמלוב, אחרי שקראתי את הפוסט שלך ואת התשובות שלך אני גם נוטה לכיוון של הפריוס וזה לא טריוויאלי כי הייתי נעול על פלואנס

נוסע בפריוס 2008

פורסם

לדעתי החסכון של ההיבריד בא לידי ביטוי בעיקר בתנועה עירונית, בבין עירוני הדיזל יהיה חסכוני יותר, ולדעתי הפלואנס כרכב - לא נחותה מהפריוס, הן מבחינת התנהגות כביש והן מבחינת נוחות (בטח ובטח פרקטיות).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכל תלוי במרחקים שאתה נוסע ובאיזה שעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הכל תלוי במרחקים שאתה נוסע ובאיזה שעות.

אני נוסע לירושלים רכב מלא, נסועה יומית 180 ק"מ (כולל אחרי העבודה), הרכב מלא, נסיעה עם עליות וירידות גדולות, נוסע בבוקר חוזר בערב.

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...