Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , לפני כחודש בידיוק עשיתי ברקסים חדשים באוטו - חריטה מאחורה ומקדימה צלחות ורפידות חדשות. היום התחילו לשרוק לי בלחיצה עדינה על דוושת הבלם. אני יודע שהברקסים לא מקוריים אבל כבר לשרוק אחרי חודש? השריקה היא מהברקסים הקדמיים, אני לא יודע אם בשניהם. מה אני יכול לעשות בנידון? זה ממש אוכל לי את הלב כי שמתי כאן סכום מסוים של כסף. תודה מראש ושבוע טוב.

פורסם

איזה חברה הברקסים(צלחות ורפידות)?

האם ירדה יכולת הבלימה שלהם עקב השריקות?

בעקרון אם הרכב בולם כמו שצריך ורק הרעש מפריע אפשר להשפריץ ספריי בלמים ולראות אם הרעש הפסיק.

פורסם
איזה חברה הברקסים(צלחות ורפידות)?

האם ירדה יכולת הבלימה שלהם עקב השריקות?

בעקרון אם הרכב בולם כמו שצריך ורק הרעש מפריע אפשר להשפריץ ספריי בלמים ולראות אם הרעש הפסיק.

אני לא יודע איך קוראים לחברה אבל הם קוריאנים.. וכן הברקסים עוצרים ממש טוב ורק הרעש מפריע.

מה זאת אומרת ספריי בלמים? מאיפה אני קונה את זה?

תודה.

פורסם

בכל חנות חלפים,האם אתה בטוח שהצלחות והרפידות הורכבו באופן מקצועי ,מציע לך לחזור ולבקש מהם לבדוק את הנושא ולבקש שיישמנו את האזור.

פורסם
בכל חנות חלפים,האם אתה בטוח שהצלחות והרפידות הורכבו באופן מקצועי ,מציע לך לחזור ולבקש מהם לבדוק את הנושא ולבקש שיישמנו את האזור.

החליפו לי היום את הדיסקיות לחברת מנדו ועדיין יש את השריקה המעצבנת. כבר לא נעים לי להגיע למוסך.

פורסם

אל תשמן ולא כלום .

תחזור למוסך שהחליף לך בלמים .

כניראה ששכחו לגרז את המובילי קליפר .

ובכל מקרה שמחליפים רפידות עושים פזה\מדרגה לדפנות של הרפידה עם בד שמיר או כל מוסך קורא לזה אחרת . הפעולה אותה פעולה .

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

פורסם
אל תשמן ולא כלום .

תחזור למוסך שהחליף לך בלמים .

כניראה ששכחו לגרז את המובילי קליפר .

ובכל מקרה שמחליפים רפידות עושים פזה\מדרגה לדפנות של הרפידה עם בד שמיר או כל מוסך קורא לזה אחרת . הפעולה אותה פעולה .

אמרתי לו על הפזה והוא אמר שאין צורך. תשמע אני כל כך מבואס ממש לא בא לי לחזור אליו שוב. אתה מכיר אולי מוסך טוב בחולון?

פורסם

גם לדעתי כדאי שתחזור לאותו מוסך ודרוש בתוקף שייבדקו שוב כי הרעשים האלה לא אמורים להיות במיוחד בגטס. אולי משהו לא נעשה שם תקין למרות שהליך החלפת בלמים מאוד פשוט שם. שילמת כסף פעם אחת ואין לי ספק ששילמת גם לא מעט אז חבל שתשלם שוב למוסך אחר.

פורסם

הפירמה שציינת MANDO הייתה עד לפני כחמש שנים יצרן מקורי מוביל של יונדאי.

SANGSIN הקוריאנית החליפה אותה וכיום היא היצרן המוביל ליונדאי.

כמובן שחברה שמייצרת עבור יצרן רכב מחיובת לתקנים מחמירים יותר.

פורסם
אמרתי לו על הפזה והוא אמר שאין צורך. תשמע אני כל כך מבואס ממש לא בא לי לחזור אליו שוב. אתה מכיר אולי מוסך טוב בחולון?

אני לא מאזור המרכז אבל תחזור למוסך שעשה לך את זה זה. דבר בסיסי ביותר, בלמים. בקש מהמנהל עבודה להיות ליד הרכב. תבקש מהמכונאי לגרז את המובילי קליפר בשתי הצדדים ולעשות פזה לרפידות ושלום על ישראל. זה לוקח בדיוק 10 דקות למכונאי מנוסה. חבל שתשלם שוב פעם למוסך אחר.

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

• תוכן חדש...