Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

זה סוף סוף קורה- מכשירי אנדרואיד מבית נוקיה :-),

לדעתי הם יהיו כמו לחמניות חמות וימכרו בטירוף, גם איכות של נוקיה(בנייה,תוכנה) וגם החופש של אנדרואיד וכל זה ב89/99/109 אירו לX/X+/XL בהתאמה.

מה דעתכם? הייתם קונים?

סוף סוף מכשיר יפה שלא דורש מגינים מגושמים רק בשביל שלא ישבר בנפילה :-).

attachment.php?attachmentid=371722&d=1393234542

[video=youtube;oUCEN-XvC7g]http://www.youtube.com/watch?v=oUCEN-XvC7g

nokia-x-range.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לקחו את הלאנצ'ר ממש ממש לכיוון ה-WP8, לא בטוח שזה לטובתם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בתור הפאן בוי של נוקיה בפורום, אני אישית לא אקנה מכשיר כזה אלא אם כן זה 200-300 ש"ח סתם להתנסות...

זה עוד "ניסוי" של נוקיה בנישה סגורה (לאנצ'ר WP8 סטייל באנדרויד, ללא גישה לGoogle Play Store), כמו שהיה לי עם Nokia N9 שיצא עם לינוקס MeeGo.

אגב, זה היה מכשיר מדהים (חוץ מקצת לאגים), אבל הם הוציאו עדכוני גרסה בקצב של צב ומשום מה זנחו את המכשיר הכי טוב שלהם (אז) - וזה בדיוק מה שלדעתי יקרה עם הניסוי הזה.

נחכה לראות עדכונים ואולי יאפשרו להוריד אפליקציות אנדרויד רגילות, עד אז, אני משאיר אותו בחנות.

פורסם (נערך)

ראה את הסירטונים- אפשר להוריד כל אפליקציה- גם מה שלא בחנות שלהם, הנציג של נוקיה ציין שאם מחפשים אפליקציה שלא נימצאת בחנות שלהם אז מקבלים תוצאות חיפוש גם בחנויות אחרות וניתן להוריד מהן.

לדעתי זו אחלה תמורה ושם נכרגע עיקר המכירות בשווקים המתפתחים.. ובנוסף מה שאנשים אוהבים אצל נוקיה זה את האיכות שלהם גם במכשירים וגם בתוכנות.

אני רק מצפה ליום שהם ישחררו את את גירסת הלומיה האיכותית... זה בוודאי ינגוס בנתח השוק של היצרנים הגדולים....

ואני חושב שנוקיה ומיקרוספט ביצעו צעד מאוד חכם.. הם סילקו את השירותים של גוגל ובימקומם הם ידחפו את השירותים שלהם עצמם- של נוקיה ושל מיקרוסופט וזה ממש כניסה מהדלת האחורית לשטח של גוגל..

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

יש לי לומיה. מבחינת כמות אפליקציות לא חסר כלום, אבל בינתיים הם מוציאים עדכוני WP8 בקצב של צב. הWP8 מהיר מאוד, אך הוא מרגיש לי (בתור מתכנת) כמערכת הפעלה סגורה מאוד (מזכיר את IOS).

אין באמת אופציה לשים THEME יפה, אין תוכנות שעובדות ברקע (באמת), אין גישה לFile System בצורה נקיה, אין Task Manager סביר.

בWP8 גם חסרים המון דברים בסיסיים (פונקציונליות BT בסיסיות כמו מענה אוטומטי) והממשק הבסיסי של החיוג עדין לא מספיק טוב. זה משגע אותי שהפעולה הכי בסיסית בטלפון (חיוג) לוקחת 3 קליקים וSLIDE אחד. האמת? העיצוב כבר מתחיל להימאס, דווקא בגלל שאין שום יכולת לעשות קוסטומיזציה.

הרי אם כבר יש לי מכשיר שנקרא Windows למה לעזאזל אני מקבל גרסה כל כך סגורה של Windows?

האנדרויד X הזה הוא ממש לא הישועה שלנו ומצד שני הוא גם לא הישועה של השווקים המתפתחים. זה תמיד נראה כאילו לנוקיה יש סתירה בסיסית בהחלטות העסקיות שלהן, מצד אחד, LOW COST ונסיון חדירה לשוק האנדרויד, מצד שני, זה לא באמת LOW COST - הם מסוגלים להרבה פחות מזה (ע"ע ASHA), גם אם זה אומר לספוג 30$ למכשיר אבל לפחות להחדיר אותו לשוק עם סיכויים סבירים.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

אתה מיתכוון לכיוון הזה?

http://www.gsmarena.com/spreadtrum_planning_a_25_firefox_os_smartphone-news-7905.php

בכל מיקרה למרות שלא מדובר במכשירים מדהימים- החדשות הטובות לדעתי הן שלמרות שכולם חששו שמאז קניית נוקיה ע"י מיקרוסופט אין יותר סיכוי למוצרי אנדרואיד מהם הם הוכיחו אחרת, אז אולי כיום זה מכשירים עלובים במיפרט אבל אולי זה יביא לקו מוצרים מעניין יותר בעתיד הקרוב?...

פורסם
ראה את הסירטונים- אפשר להוריד כל אפליקציה- גם מה שלא בחנות שלהם.

לא מדוייק, כמה מהאפים המזוהים ישירות עם גוגל (למשל gmail ו-maps) פשוט חסומים. קרא כאן:

http://www.theverge.com/2014/2/24/5440498/nokia-x-android-phone-hands-on

סביר להניח שאנשים מתחת לגיל 45 (אמיתי או מנטלי) ירגישו די מוגבלים עם הדבר הזה בתור סמארטפון.

פורסם

הכוונה שלי היית לאפליקציות שהן לא של גוגל - כמו שאמרתי הם לקחו את המערכת שלהם וזרקו אותם מימנה חחח.

וכמעט שכחת את הפרט שהכי אהוב בעולם האנדרואיד... הכל ניתן לשינוי במוקדם או במאוחר :-).

פורסם

מכשירים נראים איטים מאוד, גם ה XL. הLAUNCHER שלהם נראה לא נוח בכלל, בנוסף כנראה מכביד על המעבד.

זה שהם מתהדרים בזה שיש להם אפשרות גישה מהירה ל Recent apps , זה פשוט בדיחה, יש את זה שנים ב Android, וביחד עם ה ART זה עובד בצורה ממש חלקה. לא ברור לי ממה הם מתלהבים.

הייתי מעדיף לרכוש מכשיר של LENOVO תמורה יותר טובה עבור הכסף.

פורסם
לא מדוייק, כמה מהאפים המזוהים ישירות עם גוגל (למשל gmail ו-maps) פשוט חסומים. קרא כאן:

http://www.theverge.com/2014/2/24/5440498/nokia-x-android-phone-hands-on

סביר להניח שאנשים מתחת לגיל 45 (אמיתי או מנטלי) ירגישו די מוגבלים עם הדבר הזה בתור סמארטפון.

העלבת אותי קשות.

אבל זה נראה כמו מכשיר שיתאים בישראל כסמראטפון כשר למהדרין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המכשיר הזה ניראה בדיוק כמו שחשבתי שהוא יהיה: crap.

נוקיה שכחו שהם כבר מזמן לא שם גדול כמו אפל, והם לא יכולים למכור מכשיר אנדרואיד כפול ליבה עם צפיפות פיקסלים של 180 פיקסלים לאינץ(זה אמיתי?!) , ב 100 דולר. פשוט לא.

בהצלחה עם התמודדות מול 1000 מכשירים סיניים שמציגים מפרט של ב.מ.וו m3 לעומת הנוקיה סוזוקי אלטו הזה, באותו מחיר.

פורסם (נערך)

ראיתם את הכיעור החדש מבית סמסונג?? אני לא מאמין!...

http://www.gsmarena.com/watch_the_samsung_unpacked_5_press_conference_here-news-7921.php

אני פשוט לא מאמין- ככה בידיוק הזיופים הסינים של S4 נראים-LOL...

ולחשוב שיש עיצובים כמו XPERIA Z2.....

יראו כמה המכשיר השמי בשביל תוספת של 0.1" למסך...

gsmarena_025.jpg

פורסם

יש מכשיר סיני שאתה מכיר עם חומרה זהה? שואל בתמימות אגב....

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...