Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברה. אני נתקלתי בבעיה קטנה.

הגה שלי בפורד פוקוס 1 התחיל להתקלף. אני ניסיתי לשים כיסוי הגה אבל זה מכסה את החלק החצוני ולא פנימי שדווקא מתקלף.

אז חשבתי לקנות את הבד באינטרנט ולתפור בעצמי עם המחט אבל פתאום צצו לי 2 שאלות:

1) האם מישהו כבר תפר אחד כזה? איך זה מחזיק מעמד, כי יש פער אדיר במחירים ( בין 2שקלים ל 400 )

2) האם מוסכים או חנויות נותנות את השירות של תפירת הגה?? אם כן מה המחירים ו איפה יש בצפון ( חיפה קריות עכו )

פורסם (נערך)

אתה יכול להזמין את זה

http://www.ebay.com/itm/NEW-Black-Deluxe-Top-Genuine-Leather-Steering-Wheel-Cover-Size-M-/250960749689?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a6e6d2479&vxp=mtr

היה כאן (באחד הפורומים) לפני כמה ימים/שבועות שרשור על כיסוי מעור ממש איכותי -לא מוצא את התרד'.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם (נערך)

1. אני קניתי כיסוי בסיסי בכמה דולרים באיביי לתפירה עם מחט. בנתיים טפו טפו טפו כבר יותר משנה וחצי הוא יושב כמו שצריך ועדיף בהחלט על כל כיסוי אוניברסלי חיצוני בלבד מאוטו דיפו. הוא מכסה כמובן גם את הצד הפנימי.

2. אין שום צורך, ללא ידע בסיסי ועם שתי ידיים שמאליות אתה עושה את זה לבד בכיף. תסתכל ביוטיוב על צורת הקשירה וברגע שאתה מבין את זה אין שום בעיה.

בהצלחה

עריכה:

בניגוד לקישור שמעליי, אצלי זה בד שחור והקשירה לקחה פחות משעה ללא ידע קודם אבל הבאתי חוט קשירה טוב כי לא הגיע מספיק עם הכיסוי.

עריכה אחרונה על ידי הספגטי המעופף
פורסם (נערך)
בניגוד לקישור שמעליי, אצלי זה בד שחור והקשירה לקחה פחות משעה ללא ידע קודם אבל הבאתי חוט קשירה טוב כי לא הגיע מספיק עם הכיסוי.

האמת שגם לי בתפירה הראשונה לא הספיק, אבל זה רק בגלל שתפרתי בשיטה לא נכונה.

אגב, לא באמת תופרים אלא משחילים חוט דרך התפירה שעל הכיסוי עצמו.

בכל אופן אסור שהחוט שמשחילים יהיה "חזק יותר" מהחוט שתפרו את הכיסוי.

אשמח אם תעלה תמונה של הכיסוי שלך.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
1. אני קניתי כיסוי בסיסי בכמה דולרים באיביי לתפירה עם מחט. בנתיים טפו טפו טפו כבר יותר משנה וחצי הוא יושב כמו שצריך ועדיף בהחלט על כל כיסוי אוניברסלי חיצוני בלבד מאוטו דיפו. הוא מכסה כמובן גם את הצד הפנימי.

2. אין שום צורך, ללא ידע בסיסי ועם שתי ידיים שמאליות אתה עושה את זה לבד בכיף. תסתכל ביוטיוב על צורת הקשירה וברגע שאתה מבין את זה אין שום בעיה.

בהצלחה

עריכה:

יש מצב שאתה מביא קישור למה שקנית? תודה :-)

פורסם

אם אתה רוצה את הדבר האמיתי,זה רק ללכת לבעל מקצוע ,לפי מידה מדוייקת,ועם עור אמיתי ואיכותי,כל השאר זה פיתרון זול למי שלא אכפת לו לקבל זול.

פורסם
האמת שגם לי בתפירה הראשונה לא הספיק, אבל זה רק בגלל שתפרתי בשיטה לא נכונה.

אגב, לא באמת תופרים אלא משחילים חוט דרך התפירה שעל הכיסוי עצמו.

בכל אופן אסור שהחוט שמשחילים יהיה "חזק יותר" מהחוט שתפרו את הכיסוי.

אשמח אם תעלה תמונה של הכיסוי שלך.

חותם על כל הנאמר, מילה במילה. לגבי תמונה - מקווה שאזכור לצלם שאהיה ברכב.

יש מצב שאתה מביא קישור למה שקנית? תודה :-)

קניתי מהמוכר הזה, תבדוק קודם מה קוטר ההגה כדי להזמין מידה נכונה.

גיא, בתור מי שמעניין אותו פחות שזה יהיה עור אמיתי ואפילו לא מחבב עור בתנאי האקלים הישראליים זה פתרון לא כזה רע לדעתי. אפשר לאחוז בהגה עם ביטחון ובלי החלקות עם תחושה "רכה" ונעימה. השאלה גם מה פות"ש מחפש.

פורסם

הנה שרשור שגם יש בו תמונות של כיסויים כאלה. השאלה היא האם אתה מוכן לשלם הרבה יותר על מנת שהתפירה תהיה ברמת מפעל ותכלול את הצלעות או שתוכל להסתפק בכיסוי איביי שנראה נחמד מאוד.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כיסוי הגה מוכן הוא דבר מסוכן מאוד, כי הוא משתחרר עם הזמן, בעיקר בגלל החום, עד שעלול להגיע שלב שבו כשתרצה לסובב את ההגה, תסובב רק את הכיסוי (מה שאומר שתדרוס ילד שרצית להזיז את האוטו)

עדיף להשקיע ולהזמין כיסוי בתפירה אישית, שלא משתחרר, למען יאריכו ימיך וימי הסובבים אותך

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

גם לי יש פוקוס MK1 ולאחר כמה ניסיונות של תפירת כיסוי הגה, הבנתי שאין מנוס מלהזמין את ההגה של הגרסה המאובזרת מחו"ל.

אני מתכוון להרכיב שבוע הבא כנראה. בכל אופן המחיר לא כזה גבוה ביחס לכיסוי כפי שאתה יכול לראות.

במידה והחלטת ללכת על הכיסוי, תבחר כיסוי בעובי של 11 סמ, אחרת הבליטות של ההגה לא יכנסו פנימה.

20131207_095833.jpgIMG-20140212-WA0022.jpg

• תוכן חדש...