Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי כל ההמלצות החלטתי לחפש אחת, למרות שהעדפתי את ה2010 בגלל הESP ועוד 2 כריות אוויר, ה2009 גם קרצה לי

בזכות מחירה הזול יותר ואיבזור (הילוכים בהגהה אממ)

בכל מקרה מצאתי אחת שחורה (באסה קצת בארצנו המאובקת והחמה), שנת 2009, 80K יד שניה פרטית (כל הידים פרטיות), רובוטית כמובן,

האוטו נראה מאוד שמור מבפנים, וטופל רק בחברה, עושה רושם של רכב שמור מכאנית אבל את זה נידע רק אחרי בדיקת היסטוריה מעמיקה במוסך מורשה, וכמובן בבדיקה עצמה.

הריג'קטים שיש זה שיפשוף מדרכה מתחת לרכב בצד ימין (ממש בקצה של החצאית למטה), אין נזק שאסי או משהו כזה, והוא אמר שיתקן.

והדבר השני שקצת יותר מדאיג זה מכה קטנה מתחת לסמל של הFIAT מאחורה (משהו כמו 10 ס"מ), הבחור התחייב לי שיתקן במסגרת הביטוח שלו, הקטע שכנראה יצתרכו לצבוע את כל הדלת של התא מטען מאחורה בשביל לתקן מכה כזאת קטנה, מה שיכול לגרום לי בעיות בעתיד אם אני ירצה למכור, זה יכול להראות כמו צביעה אחרי תאונה לא?

המחיר שהגענו אליו הוא 42K כמובן המוכר התחייב בבדיקה, ומוכן לתקן על חשבונו כל בעיה שתמצא בבדיקה, כמו כן הטסט נגמר, אז הוא מעביר אותו גם טסט, בקיצור 42K והוא מביא לי אותו אחרי ישור קו.

מה אתם אומרים על המחיר ? (במידה שבאמת יוצא נקי בבדיקה)

אני יותר חושב שהרכב שווה 40K מקסימום, או שזה בסדר?

וגם העניין של התיקון המכה מאחורה קצת מדאיג אותי בירידת הערך שלו בעתיד שאני ירצה למכור...

והאם שווה להוסיף עוד 10K ככה בשביל לקבל דגם 2010 עם הESP ולהתפשר על האיבזור?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי nisi90
פורסם

בנוגע ל ESP, קניתי גם אני פיאט בראבו השבוע.

אני אגיד לך ככה - לאחר שה ESP נכנס לא פעם אצלי לפעולה, במיוחד בגשם - היה שווה לי להוסיף 10 אלף שקל לשנתון חדש יותר בעל ESP.

לו היה לשנת 2009 ESP, סביר שהייתי חוסך לעצמי קצת כסף.

42 אלף נשמע טוב, אבל מבדיקה קצרה ביד2 אפשר להשיג בק"מ טוב יותר את השנתון הזה - מחיר נמוך יותר מ40K לא ראיתי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

המחשבות שלך על שווי הרכב מגובות במשהו? בדקת מה מחיר השוק והמחירונים השונים?

2000 ש"ח זה מה שתצטרך לשלם על אגרת רישוי + טסט לרכב בלי טסט לשנה, לא כולל יישור קו לתקלות כלשהו, שבד"כ המוכר לא שש לתקן בעצמו.

את המכה אתה לא חייב לתקן. אם זה מפריע לך והוא מוכן לתקן על חשבונו (חשבון הביטוח)- אז מעולה. גם לנסוע למוסך ולשרוף יום עבודה זה כסף.

תבקש ממנו לצלם (או צלם בעצמך) את איזור המכה, וכשתרצה למכור את הרכב תראה את התמונות לקונה כהוכחה לכך שהמכה שתוקנה היא מינורית ולא כתוצאה מתאונה.

בסה"כ נשמעת עיסקה הוגנת, ומוכר הגון.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
המחשבות שלך על שווי הרכב מגובות במשהו? בדקת מה מחיר השוק והמחירונים השונים?

2000 ש"ח זה מה שתצטרך לשלם על אגרת רישוי + טסט לרכב בלי טסט לשנה, לא כולל יישור קו לתקלות כלשהו, שבד"כ המוכר לא שש לתקן בעצמו.

את המכה אתה לא חייב לתקן. אם זה מפריע לך והוא מוכן לתקן על חשבונו (חשבון הביטוח)- אז מעולה. גם לנסוע למוסך ולשרוף יום עבודה זה כסף.

תבקש ממנו לצלם (או צלם בעצמך) את איזור המכה, וכשתרצה למכור את הרכב תראה את התמונות לקונה כהוכחה לכך שהמכה שתוקנה היא מינורית ולא כתוצאה מתאונה.

בסה"כ נשמעת עיסקה הוגנת, ומוכר הגון.

בדקתי את השוק, הרכב בשנתון הזה נמכר סביב 40K, הסיבה שהסכמתי למחיר בגלל הטסט שהוא עושה והיישור קו.

ותודה על הרעיון של הצילום אחלה פיתרון :)

בעזרת ה' שבוע הבא ניקח לבדיקה ואם הכל טוב נתחדש.

פורסם (נערך)

מצאתי עוד אחת, 2010 יד ראשון פרטית, 30K ק"מ בלבד! נראת שמורה בלי מכות בכלל, אבל הגירסה הלא מאובזרת (דיינמיק)

מאמין שאני יוכל להוציא אותה ממנו ב53K.

באמת מפתה בשביל תוספת של עוד 10-12K,

אני מאמין שגם בזאת הירידת ערך תהיה הרבה פחות מהראשונה, אבל הקטע של האיבזור קצת מרתיע, מה ההבדל באיבזור חוץ מג'נטים, הילוכים בהגה ומזגן ליושבים מאחורה?

עריכה אחרונה על ידי nisi90
פורסם

אין הילוכים בהגה, זה רק ייחודי רק ל2009 אני חושב.

אני אגיד לך ככה - הסנסיישן יותר קורצת בגלל החלונות המושחרים, בקרת שיוט, הבלו&מי (אני זוכר שאין בדינמיק), ושליטה מההגה.

מכיוון שהתקציב שלך מוגבל, וגם ככה זוהי מתיחה שלו, הדינמיק נשמעת מפתה - השאלה אם אחרי שהתנסית במגניפיקו לא תתאכזב מחוסר קל באבזור (אני לא בהכרח מדבר על הדגם הספציפי שבדקת).

כשתרצה למכור אולי תספוג ירידת ערך מעט יותר גדולה מאחר ואנשים כן יעדיפו את הגרסה המאובזרת שההפרש ביניהן הוא רק 8% שכשיורד המחיר גם הוא מצטמצם, אבל מה שחשוב זה שתרכוש רכב שמור ושאתה שלם עם הקנייה שלו, על הנייר מדובר בהחלט ברכב מצוין.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
מצאתי עוד אחת, 2010 יד ראשון פרטית, 30K ק"מ בלבד! נראת שמורה בלי מכות בכלל, אבל הגירסה הלא מאובזרת (דיינמיק)

מאמין שאני יוכל להוציא אותה ממנו ב53K.

באמת מפתה בשביל תוספת של עוד 10-12K,

אני מאמין שגם בזאת הירידת ערך תהיה הרבה פחות מהראשונה, אבל הקטע של האיבזור קצת מרתיע, מה ההבדל באיבזור חוץ מג'נטים, הילוכים בהגה ומזגן ליושבים מאחורה?

מגנזיום, פנסי ערפל קדמיים, שליטה מההגה, מערכת blue & me יש בסנסיישן אין בדיינמיק, מנופי הילוכים מההגה אין בשניהם, פתח מזגן לאחור יש. יש גם אקסמפלרים בודדים של הדיינמיק עם שליטה מכנית על מיזוג האויר במקום בקרת האקלים הנפוצה הרבה יותר בשתי רמות הגימור.

ולא צריך להבהל מהעובדה שאנשים ירצו בעתיד סנסיישן ולא דיינמיק. לא נמכרו מספיק מכוניות שכאלו ממילא, בלי קשר לרמת הגימור ולכן מי שירצה אוטו כזה, לא יוכל להרשות לעצמו להתפנק.

פורסם
מגנזיום, פנסי ערפל קדמיים, שליטה מההגה, מערכת blue & me יש בסנסיישן אין בדיינמיק, מנופי הילוכים מההגה אין בשניהם, פתח מזגן לאחור יש. יש גם אקסמפלרים בודדים של הדיינמיק עם שליטה מכנית על מיזוג האויר במקום בקרת האקלים הנפוצה הרבה יותר בשתי רמות הגימור.

ולא צריך להבהל מהעובדה שאנשים ירצו בעתיד סנסיישן ולא דיינמיק. לא נמכרו מספיק מכוניות שכאלו ממילא, בלי קשר לרמת הגימור ולכן מי שירצה אוטו כזה, לא יוכל להרשות לעצמו להתפנק.

נכון אבל אתה לא חושב שנתונים כמו יד וקילומטראז מנצחים איבזור?

אם נגיד אני ירצה למכור עוד שנה את ה2009 עם 95 ק"מ על השעון ואני יהיה יד שלישית, כמה יתנו לי עליה כבר? במקרה הטוב 30-32 , ירידת ערך של 10k-12k כמעט, אבל ה2010 תהיה נגיד עם 45k קילומטר יד שניה, נמכור אותה בלפחות 45-46k זה ירידת ערך של 7k בערך, וגם אני מאמין שה2010 תפגין יותר אמינות וגם יהיה קל יותר למכור עם נתונים טובים כאלה.

בקיצור זה קשה הלב רוצה איבזור, ההגיון רוצה יעילות וחיסכון

פורסם

יש מגניפיקו עם נתונים יותר טובים ביד2, ובאזור מחירים המדובר.

בדקת אותן?

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם
יש מגניפיקו עם נתונים יותר טובים ביד2, ובאזור מחירים המדובר.

בדקת אותן?

וואלה לא מצאתי, אפשר לינק אולי?

פורסם

צודק לגמרי.

כשאני חיפשתי אכן היו, כרגע אין - המודעות שלהן ירדו.

אם היית מחליט לקנות לפני כחודשיים היו הרבה בנמצא ואנשים פשוט לא הצליחו למכור שם, משהו קרה ולפתע המחירים יחסית גבוהים למה שהיה (לא מדובר על מחירון אלא על מחירי ביקוש).

בהחלט יש לך כאן החלטה להחליט, הלב שלי היה נוטה למגנפיקו, אבל זה שיקולים אישיים בלבד.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

חייב להגיד שלי הייתה התלבטות דומה עם פיאט איבו. לא קריטי כמו שלך. הכוונה אותה שנה. הבדל של 20 אלף קילומטר. והבדל בין רמת האבזור של הגרסאות. בסוף הלכתי על הקילומטראז הנמוך

• תוכן חדש...