Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"כשל אפשרי במערכת ההיברידית של הרכב הפופולרי, עלול לגרום לעצירתו תוך כדי נסיעה. בעולם יוזמנו 1.9 מיליון כלי רכב, בישראל 6,300. הודעות ישלחו ללקוחות בימים הקרובים".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4487410,00.html

עכשיו אל תגידו שלא אמרנו לך לכם שטויוטה הולכת מדחי לדחי.

איזה כייף לי :)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם מפספסים את הנקודה.

מדובר ברכב יפני.

ברגע שהוא מרגיש שהוא מאבד מכוחו (כלומר הסוללה שלו כבר לא מה שהייתה פעם).

הוא מנסה לבצע חראקירי.

כי הוא מרגיש שהוא נכשל בעיניי הסאנסיי שלו!

זה שמידי פעם הסנסאי נמצא בפנים בזמן החראקירי, זה באג קטן לא משמעותי :)

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם (נערך)

אלדד, אתה אולי ה-10 שמודיע לי היום על הריקול :lol:

מה קרה? נחרב העולם? אני לא יודע אם בכלל שלי "כלולה" בריקול הזה, בקודם היא לא הייתה. וגם אם כן, לא כזה אכפת לי האמת.

אז נגיע לחצי שעה, נטחן בורקסים + שתיה חמה/קרה. אנשים עושים מזה חגיגה כאילו יש להם אחוזים בחברות המתחרות.

עוד משהו,

מגיע לטויוטה המון פרגון, היחס והשירות בטויוטה השאירו אותי מאוד מרוצה. גם כשעדיין לא הייתי לקוח שלהם הם עזרו לי למצוא פריוס שתהיה לשביעות רצוני אפילו שהם לא מקבלים שום עמלות. סתם רצון טוב. כשבאתי לטיפול גדול הם סיימו את העבודה תוך חצי שעה וגם מילאו אחר בקשות הזויות שלי בלי למצמץ ובחינם. גם בלקסוס יצא לי להתרשם משירות למופת כשחיפשתי לקסוס וגם כשבאתי עם חברים עם לקסוס לטיפול תקופתי.

המכוניות של טויוטה אפורות ומשעממות לדעתי (אבל את זה אני יכול לומר על כמעט כל משפחתית) אבל לא סתם יש להם קהל לקוחות נאמן. את הישראלי מעניין להגיע מ-A ל-B בזול ובאמינות מקסימלית. זה שיש ריקול לא מנע משכנים שלי לקנות את הטויוטה ה-7 וה-8 שלהם ברצף. שאלתי אותם לעניין הריקולים עוד כשלא הייתה לי את הפריוס וענו לי משהו בסגנון: "נו אז מה? אנחנו מאוד מרוצים". יש לנו בבניין כ-45 רכבים בחניה, מהם כ-10 טויוטה וכולן די חדשות, זה אומר שאנשים מרוצים לא? אם היו סובלים מהריקולים לא היו קונים עוד פעם טויוטה ואז עוד אחת. עם פאניקת הריקולים של חלקכם הייתה מוצדקת טויוטה בכלל ופריוס בפרט לא הייתה במקומות ה-1 בסקרי שביעות רצון בעולם, נכון? אתם יכולים להיות רפויים, הכל בסדר.

חזרה לשגרה... :wink:

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

אם בלקחת אחריות עסקינן

אני חייב לציין שהטויוטה בת ה11 של חברה שלי קיבלה הזמנה לתיקון .

עוד לא נתקלתי בחברה שלוקחת אחריות אחרי כל כך הרבה זמן , ו11 שנים זה המון זמן חוץ מזה שאם זה היה

כל כך קריטי הוא היה נהרס הרבה לפני 11 שנים , ככה שהריקולים הם על כל דבר קטן, מקצועיות נטו מבחינתי .

והיא קיבלה 100 שקל בשובר על הטרחה .

עריכה אחרונה על ידי itzik_b

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

עכשיו אתם מבינים על מה אני מדבר, זה שירות :mm_yeah:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
עכשיו אתם מבינים על מה אני מדבר, זה שירות :mm_yeah:

הכל טוב ויפה, אבל לא צריך להגזים. שהרי כפסע בין דברי השבח ליצרן/יבואן על דאגתו היתרה ללקוחותיו, לבין התובנה שבעצם ריקול זה יופי. ובשול הדרך אגב עדיין יושבת הגברת מאשדוד.

פורסם

^ אני בטוח שנוכל למצוא שלדים רבים בארון של כל קונצרן רכב. העניין הוא שנראה כי טויוטה כן לוקחת אחריות למחדליה (או לפחות לחלקם) בשונה מקונצרן גרמני אחר אשר פחות ממהר לעשות כן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ריקול זו הודעה בטעות, וכידוע מודה ועוזב ירוחם (חוץ ממצנע, שלקח את זה קצת מילולי מדי בזמנו...). עדיף חברה כזאת מאשר חברה שמעלימה תקלות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
^ אני בטוח שנוכל למצוא שלדים רבים בארון של כל קונצרן רכב. העניין הוא שנראה כי טויוטה כן לוקחת אחריות למחדליה (או לפחות לחלקם) בשונה מקונצרן גרמני אחר אשר פחות ממהר לעשות כן.

העניין הוא שאף רכב עוד לא הרג את יושביו חוץ מטויוטה/לקסוס,ורק בגלל זה הם עושים את הריקולים..ואת החרקירי שהמנכל שלהם עשה שהפרשה יצאה לאור.

וחוץ מזה לשבח יצרן ששולח את לקוחותיו פעמים רבות למוסך זה לעג לרש,כי הלקוח עדיין צובר שעות מוסך,משהו שכל לקוח היה מוותר ברצון.

שלדים בהחלט יש לכל היצרנים,לא בהיקף ובמיוחד לא במהות כזאת.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

אף רכב של טויוטה או לקסוס לא הרג את יושביו, חוסר התגובה שלהם (טמטום?) הרג אותם.

יצרן ששולח את לקוחותיו למוסך, חדשות לבקרים, זה ואג? מצמדים פה, מותחנים שם, שמנים ועוד...

על סמך מה קבעת שאחוז​ הבעיות אצל טויוטה גבוה יותר מאשר אצל יצרנים אחרים?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

והנה מגיע עוד שרשורפלצת עם ריקולים בטויוטה...

כשרוצים שהיא תעצור היא ממשיכה, כשרוצים שהיא תסע היא עוצרת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...