Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אף רכב של טויוטה או לקסוס לא הרג את יושביו, חוסר התגובה שלהם (טמטום?) הרג אותם.

יצרן ששולח את לקוחותיו למוסך, חדשות לבקרים, זה ואג? מצמדים פה, מותחנים שם, שמנים ועוד...

על סמך מה קבעת שאחוז​ הבעיות אצל טויוטה גבוה יותר מאשר אצל יצרנים אחרים?

בן אדם קנה טויוטה,נסע לצוק שעל פני הים,שהוא לחץ על דוושת הבלמים הרכב האיץ..הרכב נפל מגובה הצוק אל פני הים,מה קרה לבן אדם אתה יכול לתאר,סיפור אמיתי.

משפחה נסעה לתומה בכביש מהיר בלקסוס,הרכב האיץ והאיץ,למרות שהנהג ניסה לבלום,הרכב לא בלם,משפחה שלמה הלכה,סיפור אמיתי.

על איזה חוסר תגובה אתה מדבר?,מדובר בתקלה טכנית חומרה שעלתה בחיים של לא מעט אנשים,

לא אני קבעתי שטויטה אלופת הריקולים,המציאות קבעה את זה,סטטיסטיקה נגישה מאד,זאת עובדה.

רק שלא יטענו שלא הבאתי הוכחות,אז בבקשה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1775539

http://www.themarker.com/wallstreet/1.579234

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1679278

עריכה אחרונה על ידי GUGY
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

gugy

כרגיל מנהל מסע צלב .

תעשה לי טובה ותעשה את הניסוי הבא : עלה על כל רכב שתרצה תלחץ פול גז ופול ברקס , הרכב לא יזוז !

ההוא עם הלקסוס הספיק להתקשר למשטרה , משמע היה מספיק זמן

לתקן כמו :

להעביר לניוטרל , ללחוץ על הברקס חירום, להרים אמברקס, לכבות את הסוויץ .

טויוטה אלופת הריקולים בכמות , אבל שכחת שטויוטה מוכרת פי 10 מקיה סתם לדוגמא אז זה לא רלוונטי ללא כמות רכבים על הכביש .

עריכה אחרונה על ידי itzik_b

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

נדמה לי שעל פי סטטיסטיקה שהובאה ב ynet ( ולא צריך לקפוץ, זה מה יש ואין, לי לפחות, מקור אחר ) טויוטה היא אכן אלופה בענין הזה. ונכון שאפשר תמיד לגלגל עיניים חסודות לשמיים ולומר שזה כמובן לשיבחו של היצרן, שלא חוסך דאגה לשלום לקוחותיו, בניגוד לאחרים, אבל שוב מפריעה הגברת מאשדוד.

ולקודמי, כדאי להבהיר שאולי בתאוריה הוא צודק ואין שום בעיה לעצור אוטו במצב של דוושת גז תקועה, ומכאן שבעצם טויוטה צריכה לסבול על חטא שלא חטאה, למעט זה שבמכירת מכוניות לטמבלים שלא מכירים את התאוריה הזו, או למתאבדים פוטנציאליים, אבל גם כאן נתקעת האשדודית הזו שמפריעה כל הזמן.

פורסם
נדמה לי שעל פי סטטיסטיקה שהובאה ב ynet ( ולא צריך לקפוץ, זה מה יש ואין, לי לפחות, מקור אחר ) טויוטה היא אכן אלופה בענין הזה. ונכון שאפשר תמיד לגלגל עיניים חסודות לשמיים ולומר שזה כמובן לשיבחו של היצרן, שלא חוסך דאגה לשלום לקוחותיו, בניגוד לאחרים, אבל שוב מפריעה הגברת מאשדוד.

ולקודמי, כדאי להבהיר שאולי בתאוריה הוא צודק ואין שום בעיה לעצור אוטו במצב של דוושת גז תקועה, ומכאן שבעצם טויוטה צריכה לסבול על חטא שלא חטאה, למעט זה שבמכירת מכוניות לטמבלים שלא מכירים את התאוריה הזו, או למתאבדים פוטנציאליים, אבל גם כאן נתקעת האשדודית הזו שמפריעה כל הזמן.

רועי,עד כמה שהבנתי הדוושת גז בכלל לא נתקעה.

הבעיה הייתה שלחצת ברקס והגז היה נלחץ ונתקע.

פורסם (נערך)

בכתבה בynet נתנו מספר כללי של ריקולים בלי שום קשר למכירות .

סתם לידע כללי מה הפירוש של הגברת מאשדוד ? או שאתה מתכוון לגברת משדרות ?

דרך אגב שמתי לב שאתה מאוד אוהב להשתחצן ולכתוב דברים שצריך ללכת לתרגם אותם בגוגל , לא יזיק לך לדבר בשפה נורמלית ויפה , במקום השפה המתנשאת .

עריכה אחרונה על ידי itzik_b

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

נמאס כבר מהטרחנות הבלתי נלאית של פתיחת שרשורי ריקול. צאו מזה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
רועי,עד כמה שהבנתי הדוושת גז בכלל לא נתקעה.

הבעיה הייתה שלחצת ברקס והגז היה נלחץ ונתקע.

הבנת לא נכון.

תקרא שוב את הכתבות שהבאת אם יש בהן בכלל שמץ של אמת,אני בספק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
נמאס כבר מהטרחנות הבלתי נלאית של פתיחת שרשורי ריקול. צאו מזה.

איתמר

בהחלט!

אתה צודק.

אז למה פתחת את השרשור בנוסח הנבחר?

-----------------------------------------------------------

Gugy,

המקרים מוכרים ואני לא טוען שלא היה כשל ברכב. אבל:

- גם הממשל הפדרלי של ארה"ב, אחרי שסיים את מסע הצלב, ניקה את טויוטה מחלק ניכר מסעיפי האישום.

- גורם המוות הוא לא הרכב אלא חוסר התפקוד של הנהג. לדוגמא במקרה של שוטר התנועה שהרג את עצמו, את משפחתו ועוד נפש, במקום להתקשר למשטרה היה צריך להעביר לניוטרל/לדומם מנוע/להתקרב לשטח הפרדה ולהאט את הרכב בעזרת חיכוך עמו. בשורה התחתונה, תקלה ברכב יצרה מצב מסוכן אך היה לו די והותר זמן להגיב בהתאם, הוא לא עשה כן ולכן מת. c'est tout.

בנוסף לאמור לעיל, אל תתעלם מן העובדה הפשוטה שטויוטה היא יצרנית הרכב הגדולה בעולם.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)
אשדוד, שדרות, מה זה חשוב ? במיוחד למין מתנשא צפונבוני כמוני.

זה לא חשוב..אתה לא מדבר בשפת העם..מה זה משנה מה אתה אומר..פה זה לבנטין כפרה עליך,לכל דבר אתה צריך להמציא הוכחות..:biglaugh:

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם
זה לא חשוב..אתה לא מדבר בשפת העם..מה זה משנה מה אתה אומר..פה זה לבנטין כפרה עליך,לכל דבר אתה צריך להמציא הוכחות..:biglaugh:

בטח התכוונת ל-לבנט, נשמה...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...