Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינפיניטי ex-37 שנת 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני חודשיים היה לי את הרכב הזה. רכב מעולה, אמין , מפנק

אוהב מאוד דלק.

עצה שלי ברגע שמשהו מפרסם למכירה תחטוף, אני מכרתי את שלי לאחר 7 דקות לאחר שקיבלתי ב7 דקות האלה 5 טלפונים (פורסם ביד 2).

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הרכב אמיו מאוד (יפני פרקסלנס), מפתיע מאוד - מעוצב באלגנטיות שמרנית אך עושה 0-100 ב6.3 שניות. צריכץ דלק בעיר של 1:7 בחוץ של 1:11 אך כמובן תלוי בכובד רגל ימין של הנהג. ביטוח נמוך יחסית משום שהרכב אינו נחשב גניב. הרכב הנ"ל, במיוחד בשנתון הזה מאוד מבוקש ונמכר (באם נתוניו טובים) במחיר מחירון. בדיקה יש לעושת ללא קשר לסוג הרכב וממליץ לכולם לגשת עם המוחר למוסך המרכזי ולקסל היסטוריית טיפולים.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תודה רבה חברים.

מה ז״א אוהב מאוד דלק?? אין מצב שבנהיגה עדינה בממוצע יעשה אחד לתשע בעיר??

אין מצב

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אתה נוסע כ"כ הרבה ברמה שזה אמור לשנות 1:7 או 1:9? אל תשכח שאתה קונה רכב שעולה לא מעט, אין לי נתון מדויק אבל רכב כזה הוא לבטח 150 אש"ח, ואני בספק אם בחיפושיך הסעיף "חסכוני בדלק" עלה כשחשבת על רכב עם מנוע כזה

פורסם

קח בחשבון שמדובר ברכב חזק עם מנוע עצבני,אפילו עם המשקל שלו הביצועים חזקים מאד,בדרך עירונית הוא יאכל הרבה דלק.

חוץ מזה רכב מעולה.

פורסם

עד כמה שידוע לי לא היו שינויים בדגם הזה - כך שהדגם של 2009 זהה לזה של 2010 וכן הלאה. לכן, ההחלטה איזה שנתון לבחור היא לחלוטין עניין שלך בכלל ועניין כספי/כלכלי בפרט. יש לך 30 אלף? בא לך להשקיע אותם ברכב בישביל לעלות שנה? תהנה...

פורסם

רק צריך למצוא מודל 09 - משימה לא פשוטה כשלעצמה לאור העמויות שנמכרו באותו שנתון

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...