Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה מוריד בגדים בזמן הליכה ברחוב באמצע קיץ חם ובסוף עוצרת אותך משטרה על התערטלות בפומבי.

כשלא נותנים לך לצוד בשקט חתולים עם הM 16 שקנית מהבדואי הנחמד ההוא.

כשבעל רכב יפה יותר משלך מסרב להתחלף איתך ברכבים למרות שאתה מתעקש.

כשמישהי מתלוננת שהטרדת אותה מינית למרות שהיא לגמרי רצתה את הפליקים האלה בטוסיק.

כשהשכנים לא נותנים לך להאזין לקצת דאבסטאפ באמצע הלילה.

כשבסופר מצפים שתשלם על מה שבחרת לקחת הביתה.

כשמישהו לא רוצה לתת לך את מכשיר הטלפון שלו במתנה.

כשהשכן מלמטה מתעקש להזמין משטרה אחרי שהשקעת זמן ומאמץ בלפרק את מנוע המזגן שלו.

כשאנשים לא מעריכים את השריטות שהשארת להם על הרכב.

כשאנשים לא מבינים ש"נכה" ב"חניית נכים" זה לא קללה ומסרבים להחנות שם את האוטו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל מקום עבודה או לימודים יהיה תמיד מישהו שגר מטר מהמקום, והוא יהיה גם זה שייאחר הכי הרבה

סוף סוף משהו שהצלחתי להפריך!

לפני שעברתי דירה גרתי 7 דקות הליכה מהעבודה והייתי מגיעה כל בוקר ב-9 (הרוב מגיעים לקראת 10)

השכנה שגרה הדירה מעלי הייתה שמה את הפלאפון על הרצפה עם שעון מעורר ל-4 בבוקר. ב-4 בבוקר הייתי מדי פעם מתעוררת מצליל זמזום שהיה נמשך חצי שעה (זמזום של טלפון), ברמה ששתי כריות על הראש לא היו חוסמות את הרעש. דיברתי איתה על זה 3 פעמים. בינתיים אחרי הפעם השלישית היא לא חוזרת לסורה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

- כשהגנן מחליט לעבוד עם המפוח מתחת לחלון שלך, בדיוק באותו יום שלא ישנת כל הלילה.

- כשנשים לא מסוגלות לקבל כל דעה שהיא מעבר ל"שיוו איזה מהממת 555" על תמונות שלהן באתר אינטרנט ציבורי.

- כשהשמש מתפקדת כמו פלורוסנט במקרר בשר.

- כשמרצה כותב כזה משפט: "התקציר לא דורש עבודה נוספת - אלא עריכה ותמצות של המצגת.". כי עריכה ותמצות זה לא עבודה?!

לא ייפול, אלא ירחף באפס כבידה.

קראתי פעם קומיקס מאוד משעשע עם הניסוי שתיארת,

לא הצלחתי לאתר אותו עדיין.

הוא יסתובב ללא הפסקה באויר. אפשר לחבר אותו לגנרטור ולקבל חשמל בחינם עד שהחתול ימות, או עד שכל השוקולד יעוף ממנו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
כשאתה מוריד בגדים בזמן הליכה ברחוב באמצע קיץ חם ובסוף עוצרת אותך משטרה על התערטלות בפומבי.

כשלא נותנים לך לצוד בשקט חתולים עם הM 16 שקנית מהבדואי הנחמד ההוא.

כשבעל רכב יפה יותר משלך מסרב להתחלף איתך ברכבים למרות שאתה מתעקש.

כשמישהי מתלוננת שהטרדת אותה מינית למרות שהיא לגמרי רצתה את הפליקים האלה בטוסיק.

כשהשכנים לא נותנים לך להאזין לקצת דאבסטאפ באמצע הלילה.

כשבסופר מצפים שתשלם על מה שבחרת לקחת הביתה.

כשמישהו לא רוצה לתת לך את מכשיר הטלפון שלו במתנה.

כשהשכן מלמטה מתעקש להזמין משטרה אחרי שהשקעת זמן ומאמץ בלפרק את מנוע המזגן שלו.

כשאנשים לא מעריכים את השריטות שהשארת להם על הרכב.

כשאנשים לא מבינים ש"נכה" ב"חניית נכים" זה לא קללה ומסרבים להחנות שם את האוטו.

כשמתעקשים להחזיק אותך בחדר עם קירות מרופדים, ואתה לא מבין למה.

סתם, האמת שאני לא רואה שום דבר הזוי בזה לצערי. נשמע כמו התנהגות רגילה של ערס מצוי (ורע מאוד שכך).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשאני שואלת את בן הזוג מה הוא רוצה לאכול והוא עונה לי "לא יודע, דברים טעימים"

מה אני אמורה עכשיו לחשוב על מה להכין?! תגיד מה אתה רוצה ותן לי לסיים עם המטלה הזו!

פורסם

כשאתה מגיע 5 דק' לפני פגישה ואז מתבשל בבטן חירבון עצבני - ואז הדילמה, להיכנס עכשיו ולאחר לפגישה או להתחיל את הפגישה ולראות מה יהיה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

-כשארגון פשע מחליט לעשות סיכול ממוקד מתחת לבית שלך, ואז אתה שומע פיצוץ ששמעת בפעם האחרונה שהיית בעזה.

-ערסים שיכורים מהכוסות אלסקה שהגרוזיני-קווקזי-בוכרי מוכר במכולת ושוברים חצי גינה סתם כי בא להם.

-כשאתה קונה בסופר ואתה מתחיל להריץ דברים בקופה, ואז יש את האידיוט שנדחף אני רק שניים קוטג'.

-שיש כאלה שחושבים שהמחסום לא יירד בחניון ואז הם לא ישלמו, ונצמדים אלייך ואשכרה מצליחים לצאת יחד איתך.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

כשאתה עובד באלביט, ואז אתה אומר בחדר אוכל שאסור לעקוף מימין, וכולם מסתכלים עליך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אנשים שנכנסים למקום.ומתעצלים לפתוח את הדלת, אז פותחים חצי ומקבלים ממנה מכה.

בחורות שמצליחות לקרוא לך ''מאמי'' 15 פעם בשני משפטים.

פורסם

דג מת באקווריום שנתפס בצמחייה והדרך היחידה להוציא אותו זה עם הצמח קומפלט.

לקום ב-3:00 לפנות בוקר במיוחד לראות שידור ישיר של מכבי כדי לגלות שיש תוכנה והערוץ שאמור לשדר את המשחק (ערוץ 1) משדר לך את HOT3 !! (חי מהלילה).

להיות מחוץ לבית, לקבל לנייד שיחה מאוד מאוד מאוד חשובה, לענות ולהגיד "הלו" ולשמוע את אותם 2-3 צלצולים שמבשרים שנגמרה הסוללה והנייד נכבה ואין לך גישה לטעינה לפחות בשעה הקרובה.

לקבל דודא רצינית לאיזה חטיף שתמיד יש בבית בסטוקים, לפתוח את הארון ולגלות שדווקא עכשיו אין אותו וגם אין איפה לקנות אותו כי 12 בלילה.

אישתי אומרת לי "איך קראו לרוטב הטעים הזה שאכלו במסעדה?", השם יושב על הלשון אבל לא מצליח להזכר בו!!!! זהו, הלך הערב, אין טלויזיה, אין סקס, אין כלום...........איך קוראים לרוטב המזד**ן הזה?!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין סקס בגלל רוטב? זה קיצוני...

יש לי 3 קופסאות תותים במקרר שרציתי להביא לעבודה כי אני לא אספיק לאכול את כולן לפני שהן יתקלקלו, אז לפחות שהאנשים בעבודה יהנו. מרוב עייפות (ואין לי מושג למה אני גמורה - אפילו הלכתי לישון בשעה סבירה) שכחתי היום את התותים בבית, עוד כמה דברים שרציתי להביא והכי חשוב - שכחתי לשים חגורה...

• תוכן חדש...