Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים שכותבים אודי במקום אאודי. מחרפן אותי.

אודי = שם של ילד מבעיות מתמטיות לגיל הרך.

אאודי = AUDI

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה אתה גר שהגעת למינוס 1 ?

אגב, אחד הדברים שאני הכי שונא זה לרוץ בקור או ברוח ביחד זה בכלל סיוט.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואני שונא בכלל לרוץ. בשביל זה יש לי אוטו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אנשים שכותבים אודי במקום אאודי. מחרפן אותי.

אודי = שם של ילד מבעיות מתמטיות לגיל הרך.

אאודי = AUDI

+1!

ומוסיף גם:

אנשים שכותבים שקודה במקום סקודה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כשאתה מתכנן הקלטה מראש בהוט מג'יק ואז מסתבר :

1. או שהממיר לא הקליט

2. או שהתוכן לא תואם את האינפו שמוצג (לא עידכנו)

פורסם

התרגום בערוץ NG על ידי מתרגמים שאינם מבינים דבר בענייני מדע וטרנולוגיה. דוגמא טיפוסית: ב"תעופה בחקירה" הביטוי lower the gear מתורגם "הורדת הילוך" במקום "הורדת כן הנחיתה".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
+1!

ומוסיף גם:

אנשים שכותבים שקודה במקום סקודה.

+2

תוספת:

אנשים שכותבים המצלה במקום המלצה.

אח שלו, יש לך המצלה לאוטו, "אודי" או "שקודה"

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
כשאתה מתכנן הקלטה מראש בהוט מג'יק ואז מסתבר :

1. או שהממיר לא הקליט

2. או שהתוכן לא תואם את האינפו שמוצג (לא עידכנו)

אם יש לך הוט, ועוד מג'יק, מגיע לך.

אגב, משום מה, כשאני רואה את תמונת הפרופיל שלך, אני מרגיש כאבים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוף טופיק: רמת תרגום הכתוביות בישראל ירודה, במיוחד בתכניות מדע וטכנולוגיה כפי שאמר ספריאל.

מומלץ בהחלט לשפר את האנגלית כדי ליהנות מתוכן איכותי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לאבא שלי נפלו הרגע המפתחות של הרכב לפיר של המעלית...הבעיה היא שהוא נמצא במרחק של 200 ק''מ מהמפתח הרזרבי וחברת המעליות לא בטוחה שהיא יוכלה לשלוח טכנאי היום.

אוי מרפי מרפי...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מתוקף היותך פולנייה מקווה שאת לא מרגישה צורך להאכיל אנשים גפילטע דג, זה יהיה להלך על הגבול הדק שבין לפנק ללהתעלל.... (אני חצי אשכנזי כך שזה הומור עדתי-עצמי, מזל שהצד שבישל בבית נולד בקזבלנקה..

אני לא באמת פולניה - רק באופי - ולכן הגפילטע שלי טעים (שונאת את הפולני האפרורי עם הגזר למעלה :?) שונאת שזו הקונוטציה הראשונה לגפילטע.

אני שונאת שגיאות כתיב, בעיקר כשהן מהוות חלק מתכתובת בעבודה.

אני שונאת את האנשים שנכנסים לחניון התת קרקעי של העבודה בבוקר ונתקעים בכניסה כי הם לא יודעים אם לפנות ימינה או שמאלה. רבאק, אם אתם לא יודעים לאן לפנות לפחות תזוזו כדי שאני אוכל להגיע למשרד שלי במהירות (ויש תמיד לאן לזוז במקום לחסום את המעבר לקומות התחתונות).

אני שונאת את האנשים שמדברים בקול רם במשרד ולא סוגרים אל עצמם את הדלת \ לא מורידים את הווליום אחרי שמעירים להם.

אני שונאת נשים שמשתמשות בהיריון שלהן בתור תירוץ לעקוף אנשים בתור - לא משנה איפה. את רוצה שאפנה לך מקום? בשמחה! את רוצה לעקוף אותי בתור כי יש לך ילד בדרך? ת****ני לי מהעיניים - הריון זה לא מחלה!

יש לי עוד הרבה - אחזור אח"כ לפריקת תסכולים

• תוכן חדש...