Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
למה הם עושים מדורה בתוך הבית?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

כשאתה נוסע בחו"ל 3 שעות ברכבת ופתאום יש לך שלשול רצחני כי לפני זה במלון אכלת טונה יחד עם שוקו כי הכל כלול... אתה בודק את כל השירותים בקרונות הסמוכים וכולם נעולים כי הם מקולקלים, אתה כבר מתחיל להזיע זיעה קרה וחושב למשוך את הברקס חירום ולעצור את כל הרכבת או שאתה מתפוצץ ומחרבן על כל האנשים בקרון, הרכבת בנס מגיעה ליעדה ועוצרת ואתה דופק ספרינט של החיים תוך כדי העפת אנשים באוויר, מגיע לשירותים והם עולים (אתם יושבים?) 3 יורו !!!!!! אני זוכר עוד בדימונה כשביקשו 0.5 שקל צחקתי להם בפנים, אבל פה אין ברירה!!! ועוד שניה בורח לך והידיים שלך רועדות אז אתה משאיר את כל הארנק אצל השומר ודופק ספרינט כדי לגלות שאין אסלות ויש בור בול-פגיעה!!! ואני עוד עם מכנס אלגנט לבן!!!

זה השלשול הכי יקר שהיה לי בחיים... :puzzled:

דברים קטנים וטובים - כשאתה מגלה שבשירותי נשים יש תור של כמה עשרות נשים בלי הגזמה ואתה אומר תודה לאלוהים שאתה גבר.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי הסטטיסטיקה, בדף השני אמורים כבר להגיע לסקס.

חבוב,שברת את הסטטסטיקה כי כבר הזכרת את זה בעמוד הראשון,ואילולא אתה,דביליוזר עשה זאת בשבילך :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הרגע הזה שאתה מסיים מבחן בגודל החיים,גורר את עצמך לאוטו במרחק 2 ק''מ רק כדי לגלות ששכחת את התיק עם המפתחות בכיתה :bad-word:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• אחראי פורום
פורסם

לחפש משהו קטן בכל הבית ולגלות שהוא נמצא בדיוק איפה שהתחלתם לחפש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לנסות להחזיר את קופסת הגבינה למקרר ביום שהאשה עשתה קניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חשבתם שלהפליץ מתחת לשמיכת פוך זה מסריח? זה כלום לעומת נאד במקלחת

כשתוריד שירים חדשים לאוטו (כי תחנות רדיו בארץ מחליאות אותך, ואתה כבר לא מסוגל לשמוע את השירים שאתה שומע במשך שנים, ועברו אליך בירושה מהדיסקמן שהלכת איתו לבית ספר בסוף שנות ה90), אז במחשב הם כמעט תמיד יישמעו יותר טוב מבאוטו. פי כמה יותר גרוע, אם במערכת אין USB, והיית צריך לבזבז דיסק עליהם.

נשאר מוצר אחרון במדף בסופר - עדיף שתוותר עליו, יש סיבה שלא לקחו אותו (בד"כ פתוח או/ומקולקל)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשאתה מתחרמן בספונטניות עם בת הזוג (או הבן זוג, אני לא שופט) ואחרי שהגעת למצב הממ, זקוף, אתה קולט שממש בא לך להשתין.

עכשיו רק צריך לשנות את הכותרת, כי "דברים קטנים" זה לא לעניין.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

איזה ילדים...

הכי מעצבן?

מסתיימת מסיבת יום ההולדת שנתיים שעשית לבן שלך, מתחילים לפתוח את המתנות ואז אתה מגלה שיש בדיחה פנימית של יצרני הצעצועים לגיל הרך:

הצעצוע משופצר לאריזה בברגים, אזיקונים, חוטי מתכת ועוד שלל קומבינות שגורמות לזה שעד הצלחת לשחרר את כל הצעצועים מהאריזות הילד כבר התחיל ללמוד באוניברסיטה...

אתה אבא טרי?

תתכונן לחרא הזה, כל מה שאתה צריך זה סט ביטים (היה צעצוע שחובר לאריזה עם ברגי כוכב! כוס אוחתו), מברגה, קאטר וליתר ביטחון מסור דיסק.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כשאתה מפעיל טיימר בדוד החשמלי בלילה קר, אחרי כמה דק' נכנס למקלחת, מחכה כמה שניות למים חמים ומגלה שהטיימר לא עבד ונשארת עם מים קפואים:evil:

או לחילופין, כשנגמרים לך המים החמים באמצע המקלחת ביום חורפי וקר.

(מאז שעברתי לחימום בגז, תרחישי האימה הללו כבר לא קורים :-) )

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...