Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר רוצים להוציא אטב מהקופסא, תמיד יהיו תלויים ומשורשרים בו עוד כמה מחבריו.

כאשר מגיע משלוח ובו חלק דחוף, תמיד אותו החלק יהיה ארוז בתחתית המשטח.

כאשר נופלת פרוסת לחם מוכנה ומרוחה, תמיד היא תיפול עם הצד המרוח על הרצפה.

זהו. עכשיו תורכם להמשיך.

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קח אחת טרייה מחצי השעה האחרונה,

יצאתי לזרוק את שקית הזבל, הגעתי עד הפח בהצלחה, הרמתי את המכסה,

הרמתי את השקית לגובה, כמעט הגעתי לפח ואז השקית נקרעה וכל התכולה

נשפכה על המדרכה.

Gn'f'R

פורסם

בימים שאתה הכי ממהר בבוקר, תמיד אחד הילדים יחליט לעשות 'ברוגז' ולא ירצה לצאת מהבית.

(לא קנית לי לגו, החולצה מציקה לי, לא ראיתי בובספוג בבוקר, לא רוצה נעלי ספורט, הבטחת לי שנלך לגן חיות, מתי נטוס למלון בחו"ל, ועוד ועוד...)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ממהר בבוקר לעבודה לדפוק חרבון של החיים (כי תיכף יוצא), נכנס במהירות לתא השרותים רק כדי לגלות שמישהו כבר היה שם לפנייך עם אותה בעיה ויש הפסקת מים מהעירייה אז כל התכולה מוצגת לראווה ולא יכולה להישלח לדרכה!!!

פורסם

משתין לפני השינה, נכנס למיטה, מנסה להרדם ופתאום מופיעה ההרגשה הזאת של "קום יש פה טיפת פיפי שרוצה לצאת ולא תחכה עד הבוקר".

• חברי המעגל הראשון
פורסם

-כל פעם שאני הולך לשרותים אצלנו בבנין, המנקה המניאק הזה נמצא שם.

-אתה נרשם לקורס מסויים כי אתה יודע שאין חובת נוכחות ובסוף יש מבחן אמריקאי? המרצה מחליטה בשיעור האחרון לחרוג ממנהגה ולעשות מבחן עם שאלות פתוחות.

-כשאתה תולש חתיכת נייר טואלט וזה נקרע בצורה של חוט ארוך.

-כשאומרים להגיע בשעה מסויימת ואף אחד חוץ ממך לא נמצא בשעה שקבעו, כולל האחראים/מארגנים.

-כשאתה יוצא עם הרכב ממכון שטיפה ופתאום מתחיל לרדת גשם.

-כשאתה קונה קפה בכוס נייר עם מכסה בתחנת דלק, שותה ומרגיש שפתאום חמים לך באזור החולצה, ובאותו יום לבשת אחת לבנה.

-כשאתה מקבל פתק של חבילה מהדואר, הולך ברגל לסניף, ממתין בתור ובסוף אומרים לך שמחר זה יהיה בסניף.

-כשאתה קונה חטיף במכונה והוא נתקע בין הזכוכית לפתח.

לשרשור כזה יש פוטנציאל לעבור את הגיבוב בכמות ההודעות. לעומת זאת, אם היה שרשור על דברים קטנים טובים שקורים לך, זה היה מסתכם ב2 עמודים בערך, ורוב הפוסטים היו חוזרים על עצמם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בימים שאתה הכי ממהר בבוקר, תמיד אחד הילדים יחליט לעשות 'ברוגז' ולא ירצה לצאת מהבית.

(לא קנית לי לגו, החולצה מציקה לי, לא ראיתי בובספוג בבוקר, לא רוצה נעלי ספורט, הבטחת לי שנלך לגן חיות, מתי נטוס למלון בחו"ל, ועוד ועוד...)

בימים שבהם הבן הקטן שלי (עוד מעט בן 12...) חוזר עם כמו שיעורי בית בכמות שיותר מהממוצע (שגם ככה שואפת לאפס) - אני מקבל לנייד שיחה מיידית עם יללות שבר...

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי, בשביל זה כיף שיש ילדים חננות.

כשזה קורה אצלי אז יש לי שקט מהן עד שהן מסיימות (ואז מתחילות לחפור כמה שיעורים נתנו להן).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כשבבוקר אתה מחרבן ופתאום באה המנקה.

כל יום מחדש :)

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

-כשאתה מדבר עם מישהו על משהו באמת חשוב ואז מישהו זורק יציאה מטומטמת וקוטע לך את חוט המחשבה

-כשאתה בא לדואר יש תור עד צומת קסטינה, ואז אחד אומר לך תשמור לי את התור אני הולך להביא כמה דברים מהסופר.

-כשאתה נוסע בנתיב הימני ותמיד יש את אלה שמטר לפני העליה על האי תנועה נזכרים שהם רוצים לצאת במחלף הזה.

-כשהטוסטר שלך יותר מדי חזק הלחמניה נשרפת מבחוץ אבל מבפנים הגבינה קרה.

-כשאתה מחמם אוכל במיקרוגל וצד אחד שורף לך את הפה והצד השני עד עם פתיתי שלג מאלסקה.

-כשבא לך איזו גלידה או קינוח מתוק ואתה מגלה שאמא הקפיאה לך קציצות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

ערב שגרתי בבית אחי נמצא עם חברה שלו בחדר סתם יושבים מדברים/אוכלים

אתה נכנס למקלחת כי אתה לפניי יציאה או פגישה או מה שזה לא יהיה יוצא מהמקלחת והחולצה/המכנס שאתה רוצה ללבוש נמצאים במקרה אצלו בארון כי אתם באותה המידה,

ואז אתה מגלה שהדלת שלו סגורה וקולות של נשיפות אוויר בוקעות מהחדר. (קורה לפחות פעם בשבוע) -_-'

• תוכן חדש...