Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יותר בכיוון של ילדים. בתכלס הרכב הזה מתאים למשפחות צעירות שהאבא לא רוצה להשלים עם העובדה שכנראה לא תהייה לו יותר מכונית קופה שנראית ספורטיבית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממש לא, ילדים זה ברכבים כמו RC-Z, שם אתה באמת יכול לשים ילדים. או חסרי רגליים.

בולוסטר דווקא יש אחלה מקום לרגליים, המקום לראש הרבה יותר בעייתי.

אגב עצה לגבוהים, אם כבר נכנסתם למושב האחורי של ולוסטר, תשעינו את הראש אחורה עד הסוף ותסתכלו דרך החלון למעלה.

זו פשוט הדרך היחידה לא לקבל חבטות בראש על כל בור או באמפר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה סטנדרט אם נוסעים לאכול צהריים ואני לוקח את הולוסטר ומישהו צריך לשבת מאחורה.

זה מחמיר אם מי שיושב מאחורה הוא לא "קומפקטי" (בעייתי גם אם הוא קומפקטי, אבל עוד יותר גרוע אם לא).

לגבוהים יש עוד בעיה אצלי מאחורה, אם הם לא שמים לב ומכינים את עצמם לבאמפרים הם דופקים את הראש בגימור של החלון העליון.

בכלל לדפוק את הראש בדברים מתכתיים שהם Military Grade, פעם אחת קמתי מהר מדי בתק"ש בלי לחשוב על זה שהמקום כל כך צפוף, כאב לי יומיים הראש.

איזה כיף להיות נמוך לפעמים!

(נמוכים עילאיים ומתנשאים! אני 1.70 בלחץ).

תק"ש זה טוב לנמוכים.

הכי כיף לעשות את זה בחורף כשהברזל מאוד קר.:wink:

מה כיף בזה?

ניסיתי בגל קור האחרון (לפני חודשיים בערך) לפתוח מנעול של תק"ש, המנעול עשוי ממתכת, אין לתאר איזה כאבי ידיים היו לי מהקור שהמתכת מעבירה + הקור הסביבתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה יודע משהו, זה לא מצחיק. כבר עשיתי את זה פעם-פעמיים במכוניות שונות כדי לא לחטוף מכות בראש...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
איזה כיף להיות נמוך לפעמים!

(נמוכים עילאיים ומתנשאים! אני 1.70 בלחץ).

תק"ש זה טוב לנמוכים.

מה כיף בזה?

ניסיתי בגל קור האחרון (לפני חודשיים בערך) לפתוח מנעול של תק"ש, המנעול עשוי ממתכת, אין לתאר איזה כאבי ידיים היו לי מהקור שהמתכת מעבירה + הקור הסביבתי.

במקרים כאלה הכי טוב להיות נמוך, אם הייתי גבוה בטח היו מפנים אותי עם זעזוע מוח משם.

בכלל הסגירות של תק"שים זה חרא, במיוחד כשהם עוד חדשים / עברו צביעה, לפתוח ולסגור את זה לוקח ממך את כל הכוחות שיש לך בבוקר / אחה"צ.

אתה יודע משהו, זה לא מצחיק. כבר עשיתי את זה פעם-פעמיים במכוניות שונות כדי לא לחטוף מכות בראש...

לא בצחוק, בכלל, זאת הייתה עצה (אמנם לא ישירות ממני, אלא מקולגות, אבל מהנסיון שלהם).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...