Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

לא הכרתי את שני הסרטונים האלה, קורעים.

יש לזה גם גירסה מקומית, עם ההתאמות הנדרשות:

תרג'ם קצת, עשה טובה. אתה יכול לדלג על ה"פול טנק" ו"פול ווליום".

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש תרגום בסרטון עצמו (ב Captions)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה לא מצחיק, זה ביקורת על ההתנהגות של הצעירים במגזר הזה, אז הוא מציין שהוא מקדיש את השיר לעצמו כשהוא היה בגיל הזה ועשה שטויות.

פורסם

עלה כבר גרסה מתורגמת, אאל"ט באדיבותו של אלעד. חיפוש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• אחראי פורום
פורסם
זה לא מצחיק, זה ביקורת על ההתנהגות של הצעירים במגזר הזה, אז הוא מציין שהוא מקדיש את השיר לעצמו כשהוא היה בגיל הזה ועשה שטויות.

השורה המצוטטת מצחיקה אותי. תגיד: מקדיש את זה לכל הצעירים, הייתי כמוכם פעם.

את השאר אני מכיר מאוד מקרוב, 1:1 המציאות, בלי להתייפף ולהעמיד פנים ואת זה אהבתי לראות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שני דברים שקרו לי היום:

רוצה להתגלח, הספרי ג'ל גילוח די חדש, מרגיש מלא, מנער אותו לוחץ וכלום... הוא משחרר נפיחונת קלה וזהו, הלך לפח ספרי כמעט מלא.

מתדלק את האוטו, שומעים שהמשאבה מתחילה לעצור, כי הטנק מלא, אבל לא היום. מתחיל לנזול דלק מהפתח של המיכל, משפריץ לכל כיוון.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

קצת דוחה

כשאתה יוצא מהמקלחת נקי ומצוחצח עם ריח של ורדים בתחת אבל מה,פתאום מה לך חרבון של החיים בגלל לפני רגע טרפת איזה שוארמת נבלה שכנאה הסתובבה על שיפוד ואין לך מה לעשות אלא לרוץ לשרותים וללכלך את כל התחת הנקי והמחומח שלך.

כשיש לך אוטו עם איזה 250 סוסים בריאים אבל הערס שיושב לידך ברמזור בתוך קיה פיקנטו אדומה ונוצצת עם גג שמש ,חלונות כהים וג׳נט 11״ עזה סטייל עושה לך וורום וורום ברמזור.וווווולוקח אותך מרמזור ,למה? כי אתה מטומטם עם 250 על הנעה קדמית וחופר מתחתיך בור בראשון כל עוד ערס מתרחק ממך

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

במקרה הראשון אני פשוט מרביץ מקלחת קצרה עוד פעם. שווה בשביל התחושה שאתה הולך לישון נקי :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הימים שבהם אתה אידיוט.

רוצה להאמין שלכולם יש כאלה.

רביעי חוזר מהמדבר, נשאר אצל חבר בת"א. אחרי ערב של אלכוהול, עולה לכליל (כפר יאסיף רבתי). מגלה שהארנק נשאר על השולחן ליד המיטה בת"א.

נוסע בשבת בערב לירושלים, עובר בת"א בדרך לקחת את הארנק, מגלה שהמברשת שיניים והמטען נשארו בכליל.

דביל.

להתחיל לחתום טלגז?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תכין סט חירום באוטו (ארנק על כל תכולתו,כלי רחצה,סט בגדים וכו')

ככה לא תחזור לאף מקום ספיישל בשביל פריט או שניים ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ראיתי סרט שטוען שכשדברים קטנים ומעצבנים קורים, סימן שהשטן נמצא קרוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...