Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימי את התותים במקפיא. כשאת חוזרת בערב, את מוציאה אותם מהמקפיא ומכניסה לבלנדר. (הם אמורים להיות ממש קפואים). מסיפה שמנת חמוצה, ואבקת סוכר לפי הטעם. יש לך גלידת תותים ממש ממש ממש טעימה. אם את יותר בכיוון של שייק, אז אפשר להוסיף גם שמנת מתוקה, ואז זה ייצא יותר נוזלי. (אפשר לשדרג באלכוהול).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שימי את התותים במקפיא. כשאת חוזרת בערב, את מוציאה אותם מהמקפיא ומכניסה לבלנדר. (הם אמורים להיות ממש קפואים). מסיפה שמנת חמוצה, ואבקת סוכר לפי הטעם. יש לך גלידת תותים ממש ממש ממש טעימה. אם את יותר בכיוון של שייק, אז אפשר להוסיף גם שמנת מתוקה, ואז זה ייצא יותר נוזלי. (אפשר לשדרג באלכוהול).

נשמע מעולה - אילולי הייתי בהליכי דיאטה הייתי אוכלת את זה :)

אני אביא אותם לחבר'ה בעבודה - שיהנו. מצד שני - אולי אני אכין להם גלידה וזהו (פולניה שכמוני - חייבת להאכיל אנשים)

פורסם

כשאתה צריך משהו מחנות כלשהי ואתה מתכנן את הזמן שלך בכדי להגיע אליה

ואז אתה רואה שלט "סגור בין 14:00 ל 16:00".

מצד אחד אתה מתבאס כי השעה 15:00

מצד שני עולה בך מחשבה נעימה:

"הנה אחד ששם קצוץ על כולם ועדיין חי בשנות ה80, הלוואי עלי..."

Gn'f'R

פורסם

בחורות שמצליחות לקרוא לך ''מאמי'' 15 פעם בשני משפטים.

נציגי שירות לקוחות בני גילם של הילדים שקוראים לך "אחי" (סבלתי מאד מנציגים כאלה בשירות העסקי של פלאפון משך אי אילו שנים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שירים של יוני בלוך. זה ממש יכול לעצבן אותי אם אני קשוב למילים או לקול שלו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אין סקס בגלל רוטב? זה קיצוני...

זה היה להמחשה...סקס אכן דוחה מחשבות על רוטב.

(פולניה שכמוני - חייבת להאכיל אנשים)

מתוקף היותך פולנייה מקווה שאת לא מרגישה צורך להאכיל אנשים גפילטע דג, זה יהיה להלך על הגבול הדק שבין לפנק ללהתעלל.... (אני חצי אשכנזי כך שזה הומור עדתי-עצמי, מזל שהצד שבישל בבית נולד בקזבלנקה..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שירים של יוני בלוך. זה ממש יכול לעצבן אותי אם אני קשוב למילים או לקול שלו.

יותר גרוע מזה - כשאתה הולך עם חברים לפאב שאתה לא מכיר כי הם המליצו והמוזיקה שמשמיעים שם זה 1:1 גלגל"צ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

שטויות. המרוקאיות הן פולניות תחפושת.

הסיסמא היא "תאכל חמודי, תאכל".

אני קורא לזה פולרוקאית..

(ושלא יהיה ספק - אין כמו הפולרוקאית שלי. כולל המטבח שהיא מנהלת. הכרס שלי עדה לכך).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מיילי סיירוס.

זה כבר לא מעצבן,זה מרתיח.

ובחזרה לשרשור - המזג אוויר - נו מה?! בלילה קור כלבים (2-3 ברגיל,היה שלשום גם מינוס 1),ביום חום "אימים" של 20-24C בשביל לרוץ לים ושות'

תנו חורף נורמלי :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
זה כבר לא מעצבן,זה מרתיח.

ובחזרה לשרשור - המזג אוויר - נו מה?! בלילה קור כלבים (2-3 ברגיל,היה שלשום גם מינוס 1),ביום חום "אימים" של 20-24C בשביל לרוץ לים ושות'

תנו חורף נורמלי :|

עכשיו זו תקופה של לקט.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...