Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לרכוש מצלמה לרכב אשר תקליט את סביבת הרכב בלילות,השאלה שלי היא האם מצת הרכב פעיל שהסוויץ' כבוי?,ואם לא האם ניתן לעשות שכן?,כמה זה אמור לעלות?,בחברת מאזדה עושים עבודות כאלה?,האם זה יהרוס לי את המצבר עד כדי כך שאצטרך להחליף אותו בצורה תקופתית כל שנה\חצי שנה?

זאת המצלמה

http://www.bmagniv.com/index.php/1314/products/%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%94%20%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91%20%D7%A2%D7%9D%202%20%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%AA%20%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D%20%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D%20%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%99%D7%AA%20%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%94

מאזדה 3 08 אקטיב

m7kj.jpg
פורסם

שקע המצת כבוי, או נכבה לאחר זמן מה לאחר כיבוי הרכב\נעילת הרכב.

באם אין זליגה הכל יהיה בסדר.

ממליץ לך לרכוש מצלמה מהאיביי, יעלה יותר זול לדגם יותר איכותי.(יש בפורום מספיק שרשורים עם המלצות למצלמות)

פורסם

בכל רכב שקע המצת מתפקד בצורה שונה. תבדוק איך זה אצלך.

כמובן שניתן גם לשנות את זה, אבל אם כבר מתחילים להתעסק עם החיווט, כבר עדיף לסדר כך שתהיה למצלמה אספקה דרך סוויץ', ללא קשר למצת הרכב, וכך תשאיר את שקע המצת פנוי למטען או להדליק סיגריות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

שימו לב שהוא לא מתכוון לחיבור מצלמת דרך DVR, אלא לחיבור מצלמת אבטחה שתצלם בלילה.

זה רעיון לא טוב, כי יש סיכוי שהמצלמה הזו תגמור לך את המצבר.

אולי לא בלילה אחת, אלא לאחר 3-4 ימים ללא התנעה.

אני לא יודע בדיוק מה צריכת הזרם של המצלמה הנ"ל, אבל סתם לקבלת פרופורציה - מנורה בהספק 5 ואט של תאורת פנים, אם משאירים אותה דולקת - מרוקנת את המצבר לחלוטין תוך יומיים-שלושה. ולפעמים כבר אחרי יום אי אפשר להניע.

פורסם

צודק, לא שמתי לב שהמצלמת DVR הולכת לשמש בתור מצלמת אבטחה.

בעיקרון, צריכת הזרם של המצלמות האלה לא גדולה במיוחד, הם באות עם סוללה של פחות מ-1 אמפר שמחזיקה את המצלמה דלוקה במשך כמה שעות.

אז אם אתה לא משאיר את הרכב לא מונע לפרקי זמן ארוכים, לא אמורה להיות בעיה רצינית.

פורסם

אני מדבר על מצלמת דרך כמו שכולם קונים כדי לתעד את הנסיעה אך השימוש שלי בה יהיה בזמן חניית הרכב מתחת לבית,כל יום אני נוסע ברכב והיא לא תתעד סתם ככה,אלא רק בזמן הלילה,יש לי מישהו בשכונה שכנראה החליט להציק לי ולהשים לי חתיכות לחם על איזור הווישרים לאחר שאני מנקה את האוטו,כנראה שכואב לו קצת אני מחפש בישבילו את הכדור המתאים לעזור לו עם הכאבים.

m7kj.jpg
פורסם

בעיקרון, צריכת הזרם של המצלמות האלה לא גדולה במיוחד.

יש לך איזה ערך מספרי מקורב?

אם נגיד המצלמה צורכת 300-500mA אז הרכב אולי יניע בבוקר למחרת, לא יניע לאחר כמה ימים ובכל מקרה יצטרכו להחליף מצבר בתדירות גבוהה מהרגיל.

פורסם

לי יש את המצלמה הזאת: http://www.aliexpress.com/item/C600-Car-DVR-Mini-Size-Full-HD-1920-1080P-12-IR-LED-140degree-A-Lens-with/632449697.html

כתוב שהסוללה הפנימית שלה היא 300 מ"א. אני יכול להגיד שהיא פועלת לפחות שעתיים בלי טעינה.

במקרה הגרוע היא צורכת כ- 150-200 מ"א בשעה.

פורסם

בוא ניתן לך קצת מספרים אמיתיים. אני משחק עם DVR-ים כבר הרבה שנים, ברכבים ובכלל.

מצלמה סבירה לוקחת 200 מילי-אמפר לפחות, וזה עוד במצב יום. אם יש לה מצב לילה, זה עשוי להגיע אפילו ל- 500 מילי.

רוב הסוללות הפנימיות שאני מכיר הן קטנות מאד, ואילו היצרנים שלהם משקרים מאד. לסוללה יש קיבולת של חצי ממה שכתוב עליה, אפילו ביום טוב. זה נותן לך פחות מחצי שעה של פעולה ברוב הדגמים שניסיתי (אם כי יש חריגים, כמו מי שכתב פה מעליי).

עכשיו נעבור לרעיון שלך לעבוד על מצבר הרכב - לא טוב. אתה עשוי לרוקן מצבר ביממה אחת. חוצמזה, ברכבים מתוחכמים יחסית יש הגנה מפני פריקה על ידי מכשירים, כך שחוץ מלהניע את הרכב אתה לא יעול לעשות כמעט כלום. למשל, בסיטרואנים שלי מופעל מצב חיסכון שמכבה לבד אורות, רדיו וכו' גם אם אתה רוצה להפעילם בכוח.

מה שאפשר לעשות, ואתה בטח לא תרצה להשקיע בזה, זה לשים סוללה נטענת גדולה (4 אמפר-שעה ומעלה) שנטענת לאט באופן מבוקר כאשר המנוע עובד, ומספקת זרם למצלמה רק כאשר אתה נועל את הרכב. לא יודע אם מישהו מוכר דבר כזה, אבל אפשר לבנות עם קצת ידע באלקטרוניקה.

פורסם

שעה ומעלה זה אומר?,בדרך כלל השעות הקריטיות מבחינתי זה 00:00 עד 8 בבוקר לפחות,שמונה שעות הקלטה כל יום על חשבון המצבר רכב,אם לא המצבר רכב אז לפחות להשקיע באמת בסוללה כמו שאתה אומר,אני מחפש את הפתרון ואשמח לשמוע עלויות ונתונים מה ניתן לעשות לצרכים שלי..

m7kj.jpg
פורסם

לחפש מצלמה עם צריכת זרם שלא תעלה על 100 מיליאמפר.

כך בחשבון שברכב מודרני ברמת איבזור מקורית צריכת הזרם הפרזטית נע בין 15-30 מיליאמפר כלומר ייצרן הרכב מתכנן את מערכת החשמל בצורה כזו שאם המצבר חדש וטעון תוכל להניע את הרכב גם לאחר שבוע ללא התנעה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה ניתן להבין מהנתונים האלה של המצלמה שאני רוצה?

Thank you for your interested this Car Recorder. This product it specially developed and aimed at evidence collection difficulty of today's car accidents. At the same time, it meets the market need on other occasions, allowing you to realize on unit multiple uses and marking your life carefree and colorful.

Features:

1.100% NEW and high quality

2.New infrared LED night vision

3.High-definition and wide viewing angle

4.Support taking a photograph and charging simultaneously

5.It can record high-definition video in the low illumination

6.Support taking a photograph and charging simultaneously

7.It can record high-definition video in the low illumination

8.It features torch appearance design and it is made of alloy, stylish and wear-resistant

9.With motion detection, loop recording, while recording and other functions necessary and sufficient edge

10.Effectively prevent eavesdropping, videotaping, fraud and protect personal privacy, data and confidential information

Specifications:

1.Sensor: Samsung 4AW 1.2 Mililion Pixels

2.View of Front Lens: 140 Wide-angle Lens

3.Camera Resolution: HD(2048x1536)

4.Display: 2.0 inch HD TFT

5.Memory Card Type: Micro SD Card(Not included)

6.Memory Card Capacity: Support TF Memory Card 512MB-32GB

7.Operating Humidity: 15-65%RH

8.Battery: 800mAH

9.Front Lens Video Quality: H.264 1920x1080,30fps

10.Back Lens Video Quality: H.264 720x576,S/30Frame

11.Weight: 453g

Package Included:

1 x 2" TFT 1080P Car Recorder

1 x Car Charger

1 x USB Cable

1 x User Manul

1 x Rear View Camera

1 x Remote Control

1 x Audio Cable

1 x Bracket

1 x Suction Cup

m7kj.jpg
פורסם

בשורה התחתונה,האם המצלמה שבחרתי לי,במידה ואני מחליט להתקין אותה ולהפעיל אותה כאשר המתח שהיא תקבל יהיה מהמצבר כשהאוטו מכובה האם לאחר גם 10 שעות יהיה לי בעיה להדליק את הרכב?,האם זה הולך לפגוע לי באורך חיי המצבר?

m7kj.jpg
פורסם

הייתי עושה משהו אחר יותר יעיל ומשתמש בסוללה גדולה הנטענת מהרכב, ולאחר מכן נפרקת לסוללה, המצלמות הללו צורכות בערך 200 מילי אמפר לא מומולץ להשאיר אותן עובדות, אתה יכולה לקנות סוללה ניידת הנטענת מהרכב ואז נפרקת למצלמה.

• תוכן חדש...