Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי בלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבאלנו מאוד משעמם ומאוד מאוד אמין וזול להחזקה מבחינת טיפולים.

ידני רק יעזור בהיבטי האמינות והאחזקה. וגם יותר זריז מהאוטומטי.

10.5 לשנת 1999 זה קצת יקר אבל מוצדק אם הרכב באמת במצב טוב יחסית. בדוק את כל האזהרות שרצו כאן לפני שתרכוש.

נכה עם ידני.?אפשרי אבל לא אופייני. אגב, לא מבין את האטרקטיביות ברכב של נכה.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
martines,

סליחה על הביטוי אבל בחלומות הלילה הבאלנו לא יכולה לייצר צריכת דלק מצויינת של 1/12 בעיר אלא אם חצי מהזמן היית עם מנוע כבוי ודחפת את הרכב....

אתה מבין שהצריכת דלק עליה אתה מדבר טובה בהרבה מזו שהיצרן עצמו מצהיר?

1/10 זה נתון הגיוני עבור הבאלנו בעיר, בבין עירוני לרוב מתקבל נתון סביב 1/13 עד 1/14 בנהיגה מאוד רגועה.

יחסית למשפחתיות מאותו הדור זה לא נתון מדהים ואני יכול להעיד שכאשר אבא שלי החליף את הבאלנו 2002 שלו לחצתי עליו לקחת סיוויק חדשה (זה היה ב-2010) אבל הוא היסס כי חשש שמנוע ה-1.8 בסיוויק יהיה אפילו יותר שתיין מה-1.6 של הבאלנו והסברתי לו שהסיוויק דווקא יותר חסכונית.

חצי שנה לאחר שרכש את הסיוויק אבא שלי התקשר להודות לי שלחצתי עליו לקחת את הסיוויק כי כרכב מדובר בקפיצה ענקית מהבאלנו וגם מבחינת צריכת הדלק- טובה בהרבה מזו של הבאלנו (הנסיעות אצלו קבועות כך שהיה לו מאוד קל למדוד את הצריכת דלק).

ועל סמך מה אתה כותב את הדברים האלה ? מדדת ברכבים שלך צריכת דלק בצורה רצינית אי פעם? כמה קל להתלהם ולפסול בלי להביא שום אסמכתה ...

אז הנה לך טבלאות של צריכת הדלק שעשיתי בזמנו תקרא טוב. אני עוד ניסיתי להיות זהיר מאד במה שרשמתי, אתה יכול לראות שצריכת הדלק שלי הייתה קרובה יותר ל 13 ק"מ לליטר מאשר ל12.

[TABLE=width: 437]

[TR]

[TD=width: 95, align: right]תאריך[/TD]

[TD=width: 72, align: right]ליטר דלק[/TD]

[TD=width: 72, align: right]סכום[/TD]

[TD=width: 72, align: right]ספידומטר[/TD]

[TD=class: xl65, width: 63, align: right]מרחק[/TD]

[TD=class: xl65, width: 63, align: right]ק"מ/ליטר[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 437]

[TR]

[TD=align: right]15/12/2009[/TD]

[TD=align: right]27.64[/TD]

[TD=align: right]179.08[/TD]

[TD=align: right]151423[/TD]

[TD=align: right]369[/TD]

[TD=align: right]13.35022[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]05/01/2010[/TD]

[TD=align: right]31.32[/TD]

[TD=align: right]201.05[/TD]

[TD=align: right]151845[/TD]

[TD=align: right]422[/TD]

[TD=align: right]13.47382[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]25/01/2010[/TD]

[TD=align: right]23.07[/TD]

[TD=align: right]148.14[/TD]

[TD=align: right]152133[/TD]

[TD=align: right]288[/TD]

[TD=align: right]12.48375[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]17/02/2010[/TD]

[TD=align: right]26.26[/TD]

[TD=align: right]168.31[/TD]

[TD=align: right]152472[/TD]

[TD=align: right]339[/TD]

[TD=align: right]12.90937[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]08/03/2010[/TD]

[TD=align: right]22.08[/TD]

[TD=align: right]144.16[/TD]

[TD=align: right]152773[/TD]

[TD=align: right]301[/TD]

[TD=align: right]13.63225[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]01/04/2010[/TD]

[TD=align: right]29.67[/TD]

[TD=align: right]195.82[/TD]

[TD=align: right]153123[/TD]

[TD=align: right]350[/TD]

[TD=align: right]11.79643[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]28/04/2010[/TD]

[TD=align: right]26.64[/TD]

[TD=align: right]175.8[/TD]

[TD=align: right]153472[/TD]

[TD=align: right]349[/TD]

[TD=align: right]13.1006[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]24/05/2010[/TD]

[TD=align: right]30.94[/TD]

[TD=align: right]206.7[/TD]

[TD=align: right]153898[/TD]

[TD=align: right]426[/TD]

[TD=align: right]13.76858[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]07/06/2010[/TD]

[TD=align: right]29.15[/TD]

[TD=align: right]184.8[/TD]

[TD=align: right]154278[/TD]

[TD=align: right]380[/TD]

[TD=align: right]13.03602[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]20/06/2010[/TD]

[TD=align: right]21.89[/TD]

[TD=align: right]138.76[/TD]

[TD=align: right]154557[/TD]

[TD=align: right]279[/TD]

[TD=align: right]12.74555[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]30/06/2010[/TD]

[TD=align: right]28.09[/TD]

[TD=align: right]178.07[/TD]

[TD=align: right]154908[/TD]

[TD=align: right]351[/TD]

[TD=align: right]12.49555[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]13/07/2010[/TD]

[TD=align: right]22.57[/TD]

[TD=align: right]146.72[/TD]

[TD=align: right]155218[/TD]

[TD=align: right]310[/TD]

[TD=align: right]13.73505[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]27/07/2010[/TD]

[TD=align: right]33.72[/TD]

[TD=align: right]219.16[/TD]

[TD=align: right]155653[/TD]

[TD=align: right]435[/TD]

[TD=align: right]12.90036[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]09/08/2010[/TD]

[TD=align: right]28.91[/TD]

[TD=align: right]186.76[/TD]

[TD=align: right]156037[/TD]

[TD=align: right]384[/TD]

[TD=align: right]13.2826[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]23/08/2010[/TD]

[TD=align: right]34.22[/TD]

[TD=align: right]221.05[/TD]

[TD=align: right]156443[/TD]

[TD=align: right]406[/TD]

[TD=align: right]11.86441[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]31/08/2010[/TD]

[TD=align: right]30.6[/TD]

[TD=align: right]197.66[/TD]

[TD=align: right]156842[/TD]

[TD=align: right]399[/TD]

[TD=align: right]13.03922[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]13/09/2010[/TD]

[TD=align: right]34.88[/TD]

[TD=align: right]223.24[/TD]

[TD=align: right]157297[/TD]

[TD=align: right]455[/TD]

[TD=align: right]13.04472[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]05/10/2010[/TD]

[TD=align: right]32.95[/TD]

[TD=align: right]211.55[/TD]

[TD=align: right]157715[/TD]

[TD=align: right]418[/TD]

[TD=align: right]12.68589[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]11/10/2010[/TD]

[TD=align: right]20.17[/TD]

[TD=align: right]129.5[/TD]

[TD=align: right]157981[/TD]

[TD=align: right]266[/TD]

[TD=align: right]13.1879[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
הרכב נראה בתמונות כרכב של סוחר, כאילו עבר הכנה למכירה, עבר פולישווקס(הטעות במקור) שמו טאסות חדשות בשביל המראה וכד'. אבל אני לא יודע עד כמה סוחרים מתעסקים ברכבים ישנים כאלה.

אני מצטרף כמובן לכל ההמלצות לבאלנו מסיפורים של אחרים, הדבר היחיד שהיו מדגישים לי שוב ושוב זה כמה הרכב חסכוני, ורק אז האמינות וכו'.

אם הרכב באמת של נכה בקש לראות עדויות על כך, בנוסף בדוק אם הרכב נצבע ואם כן למה, הצבע נראה חדש מדי ובדר"כ אנשים מבוגרים ונכים שורטים פה ושם את האוטו בטח ובטח שבחניות אבל הכל יכול להיות (נהג טוב עם חניה פרטית לדוגמא)

בנוסף התמונות דומות מאוד לצורה שסוחרי רכב מצלמים, תהיה בטוח שבעל הרכב עצמו לא צילם את הרכב.

פרסם פה גם את המודעה אם ניתן.

210 זה סביר ואם זה באמת נכה זו הסיבה שהרכב עשה את הקילומטראז' הגבוה (כל תזוזה שלו מצריכה נסיעה)

גם אותי מאוד מחשיד שהרכב נראה כ"כ טוב מבחוץ, ולפי מה שנכתב הוא עבר את כל הטיפולים.

יש דרך לבדוק אם מדובר בסוחר?

לגבי המודעה, אחרי שהתקשרתי אליו, באותו יום כשחזרתי הביתה המודעה כבר איננה - זה סימן למשהו? לא קבעתי איתו כלום, רק אמרתי שאני אהיה איתו בקשר.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

סיכוי טוב שהרכב נמכר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כל אלה שמדווחים על צריכת דלק- איך אתם מודדים צריכת דלק?

השיטה למדידת צריכת דלק הולכת ככה :

בכל מילוי דלק אני תמיד ממלא מיכל מלא, לוקח את החשבונית עם הפרטים - כמות דלק, ומחיר. ורושם על החשבונית את הקילומטרז של הרכב.

במילוי הבא אני מחשב את מספר הקילומטרים שהרכב עבר על ידי הפחתת מספר הקילומטרים במילוי הנוכחי לעומת הקודם, וכמות הדלק שמילאתי היא הכמות שנדרשה לנסיעה של מספר הקילומטרים שחושב.

תעשה ממוצע של כל החישובים האלה לאורך זמן ותקבל הערכה לא רעה לצריכת הדלק.

פורסם

לפני הרבה שנים החזקתי טבלה דומה, אבל את הממוצע הייתי עושה גם על 10 תדלוקים אחרונים, שהיו באותם ימים משהו כמו 4000 ק"מ. בצורה כזו החלקתי תנודתיות באופי הנהיגה בין התדלוקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם אותי מאוד מחשיד שהרכב נראה כ"כ טוב מבחוץ, ולפי מה שנכתב הוא עבר את כל הטיפולים.

לגבי המודעה, אחרי שהתקשרתי אליו, באותו יום כשחזרתי הביתה המודעה כבר איננה - זה סימן למשהו? לא קבעתי איתו כלום, רק אמרתי שאני אהיה איתו בקשר.

ראיתי את המודעה היום אבל מפורסמת בתור אוטומטית. יכול להיות שאתה מחפש אותה בידניות ולא מוצא.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הבאלנו רכב מאוד אמין, אפס תקלות מניסיון.

אז כן הוא לא שיא הנוחות אך מצויין לנהג חדש וגם לנהגים לא חדשים שמחפשים רכב אמין וזול יחסית.

צריכת דלק עירונית נעה סביב 1 ל10 בבין עירוני אפשר להשיג בהרבה יותר.

סהכ הרכב זריז, ולגבי הרכב ספציפית אז כן היא נראית טוב אך לווא דווקא שמדובר בסוחר- אני מכרתי לפני מספר שנים בלנו 98 עם 53 אלף קמ על השעון (מקוריים) והרכב היה ללא שריטה. כנ"ל לגבי היום אני מחזיק כרכב נוסף בבית דייהטסו שרייד שנת 2000 עם 23 אלף קמ מקוריים יד שנייה שנקנתה מדודה שלי שלא נסעה ברכב כמעט, אז כן יש מציאות ולא תמיד צריך לחשוד במדובר בהונאה. בהצלחה חביבי

פורסם

תריץ את הנייד שלו בגוגל ותתן קישור למודעה, לא קשה לפענח מילים חלקלקות של סוחר לעומת אדם פרטי , כמו שאמרו לך אם המודעה נמחקה יכול להיות שתם לה הזמן ביד2 או שבאמת הוא מכר,אף אדם נורמלי לא יוריד את המודעה בגלל שמישהו סתם דיבר איתו בטלפון ושאל פרטים.

Miata ND2

פורסם
ראיתי את המודעה היום אבל מפורסמת בתור אוטומטית. יכול להיות שאתה מחפש אותה בידניות ולא מוצא.

הנה מצאתי אותה תחת "אוטומט". אני ראיתי את הרכב בפעם הראשונה לפני כמה ימים, ואני בטוח שהוא היה ידני. או שאני טועה, או שמשהו מסריח פה.

הבאלנו רכב מאוד אמין, אפס תקלות מניסיון.

אז כן הוא לא שיא הנוחות אך מצויין לנהג חדש וגם לנהגים לא חדשים שמחפשים רכב אמין וזול יחסית.

צריכת דלק עירונית נעה סביב 1 ל10 בבין עירוני אפשר להשיג בהרבה יותר.

סהכ הרכב זריז, ולגבי הרכב ספציפית אז כן היא נראית טוב אך לווא דווקא שמדובר בסוחר- אני מכרתי לפני מספר שנים בלנו 98 עם 53 אלף קמ על השעון (מקוריים) והרכב היה ללא שריטה. כנ"ל לגבי היום אני מחזיק כרכב נוסף בבית דייהטסו שרייד שנת 2000 עם 23 אלף קמ מקוריים יד שנייה שנקנתה מדודה שלי שלא נסעה ברכב כמעט, אז כן יש מציאות ולא תמיד צריך לחשוד במדובר בהונאה. בהצלחה חביבי

,

תודה רבה על העזרה ידידי!

תריץ את הנייד שלו בגוגל ותתן קישור למודעה, לא קשה לפענח מילים חלקלקות של סוחר לעומת אדם פרטי , כמו שאמרו לך אם המודעה נמחקה יכול להיות שתם לה הזמן ביד2 או שבאמת הוא מכר,אף אדם נורמלי לא יוריד את המודעה בגלל שמישהו סתם דיבר איתו בטלפון ושאל פרטים.

הרצתי את המספר בגוגל וביאהו!, אבל לא מצא כלום.

אין לי מושג איך אני יכול להעתיק מיד2 את הקישור, אבל זה מה שכתוב בתיאור:

"אחרי טיפול טיימינג ברקסים וצמיגים חדשים טסט לשנה ! ללא תאונות וללא מכות רכב חסכוני ואמין !"

"כריות אויר מזגן תקין חלונות ונעילה חשמליים אזעקה גמיש לרצניים בלבד!!!"

זה המספר: 050-2938021

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

פורסם
מאיפה אתה? אם אתה מהאיזור שלו, כדאי שפשוט תקבע איתו. תראה בעצמך את האוטו ותראה את הרישיון.

אני לא גר רחוק ממנו, הוא מחיפה ואני מנצרת עילית. הבעיה היא, שהוא אמר לי שהוא יכול להיפגש רק בימי שישי, ואני אישית לא מבין איך לבדוק את הרכב ואת כל הדברים האלה, ומכר שלי שכן מבין בזה, לא יכול בימי שישי :/

פורסם (נערך)

מרטינס,

אף אחד לא לא מתלהם, אני פשוט לא מבין איך הצלחת להשיג צריכת דלק טובה בכמעט 20% ממה שהיצרן מצהיר (וכידוע, היצרנים תמיד מדייקים בהצהרת צריכת הדלק).

דבר נוסף, הצריכת דלק שלך מספרת לנו רק מה הממוצע, הרי לא מדדת כמה קילומטרים בדיוק היו בעיר וכמה בבין עירוני.

מהנתונים שאתה מציג ועד לקבוע שבעיר הרכב עשה 1/12- המרחק גדול ידידי.

נו שוויין, העיקר שאתה מבסוט.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...