Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי בלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרצתי את המספר בגוגל וביאהו!, אבל לא מצא כלום.

אין לי מושג איך אני יכול להעתיק מיד2 את הקישור, אבל זה מה שכתוב בתיאור:

"אחרי טיפול טיימינג ברקסים וצמיגים חדשים טסט לשנה ! ללא תאונות וללא מכות רכב חסכוני ואמין !"

"כריות אויר מזגן תקין חלונות ונעילה חשמליים אזעקה גמיש לרצניים בלבד!!!"

זה המספר: 050-2938021

בהחלט כתב של סוחר רכב, כמובן שהכל יכול להיות אבל יש פה המון המון סימנים שמצביעים לי על סוחר, אדם מבוגר בטוח לא רשם את זה נתחיל מזה, אני מציע את מה שהציעו מעליי וזה להפגש עם הבן אדם ולהתרשם.

Miata ND2

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השוק מלא ברכבים טובים -לא צריך להיות פזיזים. (רכישת רכב יד שנייה מצריכה הרבה סבלנות וזמן)

מעט חשדנות? מדלגים הלאה. מכיר כמה חברים טובים שאכלו אתה עם סוחרים או רכבים גמורים

למרות שלא שמעו בהצעתי לקראו לי בבדיקה ראשונית.(זיהוי מיידי של רכב צבוע למשל)

פורסם (נערך)
מרטינס,

אף אחד לא לא מתלהם, אני פשוט לא מבין איך הצלחת להשיג צריכת דלק טובה בכמעט 20% ממה שהיצרן מצהיר (וכידוע, היצרנים תמיד מדייקים בהצהרת צריכת הדלק).

דבר נוסף, הצריכת דלק שלך מספרת לנו רק מה הממוצע, הרי לא מדדת כמה קילומטרים בדיוק היו בעיר וכמה בבין עירוני.

מהנתונים שאתה מציג ועד לקבוע שבעיר הרכב עשה 1/12- המרחק גדול ידידי.

נו שוויין, העיקר שאתה מבסוט.

סיקרנת אותי אז הלכתי להסתכל מה רושמים על נתוני היצרן של הרכב, ונראה שיש לך טעות :-)

[TABLE=class: CarPageContentTables carpagetables, width: 342]

[TR]

[TD=class: CarPageRightSideRightCell, align: right]צריכת דלק יצרן[/TD]

[TD=class: CarPageRightSideLeftCell, align: right]11.7 [ק"מ/ל]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: CarPageRightSideRightCell, align: right]צריכת דלק אמיתית[/TD]

[TD=class: CarPageRightSideLeftCell, align: right]12.35 [ק"מ/ל]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99_%D7%91%D7%9C%D7%A0%D7%95_1995-2002_5213

מה שמעניין זה שהרבה אנשים מצהירים על צריכת דלק טובה יותר ממה שמצהיר היצרן :-). זה מעניין.

אתה יכול לראות עוד מקור כאן :

http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=16472

ודרך אגב רוב הנסיעות שלי עם הרכב הזה בשנים שציינתי היו בעיר.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם (נערך)

ידידי לא מבין איך טעיתי,

היצרן טוען שעל ליטר דלק בודד הרכב שלו יסע 11.23 ק״מ.

לדברייך אתה הצלחת להשיג נתון של נסיעת כמעט 13 ק״מ לליטר דלק, בתנאים עירוניים לדברייך, כלומר השגת צריכת דלק טובה ב-15% מזו (האופטימית) עליה מצהיר היצרן.

יש כמובן הרבה הגיון בכך שיצרן יציג צריכת דלק גרוע ב-15-20% מצריכת הדלק האמיתית, הרי צריכת דלק זה נתון שולי מאוד בקבלת החלטה לרכישת מכונית בתקציב מוגבל.

/)

מה זה משנה חבר, העיקר אתה מרוצה מצריכת הדלק הזאת.

אני כרגע במצב שגם צריכת דלק 1/5 היא חלום רטוב מבחינתי.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבלנו זה רכב נחמד מאד, מרגיש קל יחסית לקטגוריה, עושה את העבודה בלהביא אותך מ א' לב'.

היה מקרה לא מזמן של זוג מבוגר בארה"ב ששבר את השיא של פולקסווגן ואת הצריכת דלק המובטחת בג'טה שלו בתנאי אמת, לא מעבדה.

פורסם
הבלנו זה רכב נחמד מאד, מרגיש קל יחסית לקטגוריה, עושה את העבודה בלהביא אותך מ א' לב'.

היה מקרה לא מזמן של זוג מבוגר בארה"ב ששבר את השיא של פולקסווגן ואת הצריכת דלק המובטחת בג'טה שלו בתנאי אמת, לא מעבדה.

אני חושב שנתקלתי בכתבה קצרה על הזוג הזה. אכן השיג צריכת דלק טובה משל היצרן ואכן עשו זאת בכביש. אבל זה רחוק מאוד מ"תנאי אמת". מדובר בנהגה שכולה מוכוונת להשגת צריכת דלק אופטימלית. איטית להחריד ובהילך גבוה ככל שניתן, עם גלישות, ללא מזגן בחלונות סגורים, ללא נוסעים וכו'.

יותר מעבדה ממעבדה....

יש גם לעיתים "מרוץ" מסוג זה איפשהו בבריטניה בו המטרה היא צריכת דלק נמוכה ובחלק מהמקצים משווים אותה אל מול תוצאות המעבדה של היצרן. גם שם יש לעיתים תוצאות טובות משל היצרן.

• תוכן חדש...