Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק הרכב בנפט אפשרי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בתחנת דלק כבר מעל 3 שנים כבר נתקלתי בדברים מוזרים. אבל עכשיו מישהו הגיע לפה ותדלק שברולט קרוז בנפט...כששאלתי למה אמר לנקות תאינגקטורים.

אבל 50 שח? זה כמה ליטרים.

האם זה נכון או שהרכב הזה ימצא עצמו שופך בתקופה מוקדמת מהרגיל?

פורסם

אמנם יש מוצרים דומים לנפט בתכשירים לניקוי אינג'קטורים אבל התכשירים מכילים גם סולבנטים (ממיסים) המבצעים את פעולת הניקוי.

הנפט בוער בטמפרטורת הצתה גבוהה יותר מן הבנזין וגם מכיל שמנים ולכן ייתכן שהנזק שלו רב מן התועלת. לא נראה לי שזה יעזור, ובכמות גדולה מדי זה עלול להזיק לרכיבי המנוע.

הוא לא ישפוך מנוע בגלל זה אבל רכב מודרני לא זקוק ל"פטנטים" כאלה.

פורסם

הכי הזוי שמדובר ברכב יחסית חדש, מה כבר יכול לקרות לאינג'קטורים שלו בכמה שנים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

איזה המצאות, כאילו אנחנו בעולם שלישי.

כל כמה ק"מ כבר האינג'קרטורים עושים בעיה? פעם ב200KKM?

חוץ מזה למי שיכול להעשיר את הידע שלי, איך לכלוך יכול להתפס באינג'קטור? (יש פ.דלק, ואם אני לא טועה יש גם רשתית כזאת בכניסה לאינג'קטור).

סתם לידע כללי, כמה עולה ליטר נפט?

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

נפט להסקה עולה (המחיר נכון ללפני כחודשיים, להורים שלי יש הסקה על נפט) יותר ממבנזין אוקטן 95:-D

אאל"ט, האוקטן של נפט להסקה נמוך יותר משל בנזין, כמובן שעם הדילול שהלקוח ביצע עם הבנזין המשמעות היא ירידה של אחוזים בודדים באוקטן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמעתי פעם מנהג מונית שהוא נוהג פעם בשנה למלא בנזין ב50 ש"ח ואת שאר המיכל בסולר, כדי לנקות את המזרקים. אם היה לי רכב סולר, לא הייתי מנסה את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שמעתי שתה חם זה בריא. אז הוספתי כוס תה עם נענע ושיבא למיכל סולר אצלי באוטו, שירגיש טוב ושלא יהיה מנוזל.

וואלה, אין על התרופות הסבתא האלו!

:banghead::banghead:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אומנם לא בדיוק קשור אבל ראיתי בתוכנית טלוויזיה (נראה לי ב"התכוננים ליום הדין") שמישהו רכב משאית וממלא אותה ב....שמן מנועים. והרכב נוסע ועובד והכל בסדר. זו משאית צבאית לשעבר שמסתבר שאפשר לתדלק גם בשמן ולא רק בדלק רגיל

פורסם
שמעתי שתה חם זה בריא. אז הוספתי כוס תה עם נענע ושיבא למיכל סולר אצלי באוטו, שירגיש טוב ושלא יהיה מנוזל.

וואלה, אין על התרופות הסבתא האלו!

:banghead::banghead:

רק תה ירוק של ויסוצקי!!

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...