Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Meguiar's G220 מאיפה ניתן להזמין במחיר הגיוני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הייתה פה מכירה קבוצתית של המכונה הנ"ל כולל שני ראשים + מטלית מיקרופייבר ב-1100 ש"ח

האם היא עדיין רלונטית?

במידה ולא אשמח לצעות נוספות.

נסה בטופקולור בת"א .
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה טיפה מגזים .

1.בחול נמכרת גירסא אמריקאית ובארץ הגירסא האירופאית .

2. המחירים בחו"ל ובארץ די זהים , 100-200 שקל פחות \ יותר , ואל תשכח את עלות המשלוח בחו"ל וכנראה גם מכ"ס + מעמ .

3.בארץ המכשיר לבד עולה 1200 ₪ , מחיר דיי הוגן כמו בחו"ל .

4. מלבד המכשיר אל תשכח שאתה צריך פדים בדרגות חיתוך שונות + חומרים + אביזרים וכדומה = זאת השקעה לא קטנה בסביבות 300-500ש"ח .

אתה בכיף מגיע ל 1600ש"ח. בשביל לחסוך את ה200ש"ח מהזמנה מחו"ל , זה לא שווה את המאמץ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה טיפה מגזים .

1.בחול נמכרת גירסא אמריקאית ובארץ הגירסא האירופאית .

2. המחירים בחו"ל ובארץ די זהים , 100-200 שקל פחות \ יותר , ואל תשכח את עלות המשלוח בחו"ל וכנראה גם מכ"ס + מעמ .

3.בארץ המכשיר לבד עולה 1200 ₪ , מחיר דיי הוגן כמו בחו"ל .

4. מלבד המכשיר אל תשכח שאתה צריך פדים בדרגות חיתוך שונות + חומרים + אביזרים וכדומה = זאת השקעה לא קטנה בסביבות 300-500ש"ח .

אתה בכיף מגיע ל 1600ש"ח. בשביל לחסוך את ה200ש"ח מהזמנה מחו"ל , זה לא שווה את המאמץ .

1600 זה למכשיר בלבד!

ללא שום אביזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחירים של מגס קצת לא פורופציונלים גם בארץ וגם בחול אני גם כמעט רכשתי אותה ואז חבר נסע לפריז והחלטתי לקנות את das6 pro ושלחתי לו אותה למלון עלה לי חצי מחיר מהמגס ולטעמי היא קצת טובה יותר למרות שיש כאלה שאומרים שהם מיוצרות באותו המקום.

שיפוצים..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

sector גם אני רוצה לקנות את אחת מהמכונות האלה אולי יש אפשרות להזמין שניים ולקבל מחיר יותר נוח לכיס מה אתה אומר ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

sector גם אני רוצה לקנות את אחת מהמכונות האלה אולי יש אפשרות להזמין שניים ולקבל מחיר יותר נוח לכיס מה אתה אומר ?

מבחינתי בכייף יש לך כיוון למישהו שמעוניין למכור שניים במחיר מוזל יותר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...