Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות חשיפה לאתר הנ"ל http://www.mybluefin.co.uk/search?make=29&fueltype=2&model=116&variant=2833

אני שוקל להזמין.

יוצא 304 לירות כולל משלוחה.

השאלה היא האם כדאי? עד כמה זה יפגע בצריכת הדלק?

והאם זה בכלל יתאים? (כי המגאן אצלי 2007 ואילו במפרט רשום מ2008 )

מגאן 2007 DCI ידנית ללא שום שיפור פנימי או חיצוני. :-P

פורסם

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.Xmegane+dci+tuning+box&_nkw=megane+dci+tuning+box&_sacat=0&_from=R40

תוודא שמדובר בדגם שלך לפני שאתה בוחר ומזמין.

שיפור מורגש מהנסיון שלי (ט.דיזל) אבל אל תסתכל על המספרים שהם מציגים - 35 כ"ס תוספת לא תראה מזה. צריכת הדלק, אצלי לפחות, לא השתנתה. מה שכן, הטיונינג בוקס הזה נדפק אצלי אחרי כשלוש שנים (הסל"ד בסרק התחיל לרקוד הלוך ושוב וכל האוטו רקד רומבה).

פורסם

גולף - הבלופין, למיטב הבנתי, צורב מחדש מפות ממוחשבות ברכב, בעוד מה שאתה הצעת מתחבר לחיישני הרכב באופן קבוע ע"מ "לעבוד" עליהם כדי לייצר יותר כוח.

פורסם

לעבוד? שיעבוד!

כל עוד התוצאה מורגשת לא ממש מעניין אותי מה קורה מאחורי הקלעים.

גם הבלופין הזה לא יקר, שינסה, מה כבר יקרה.

פורסם

הבעיה שאני סטודנט, ואם יקרה משהו אז הרכב יעמוד הרבה זמן :|

האם מומלץ להשתמש בTUNING BOX?

האם היא יכולה לפגוע במנוע?

260 ש"ח כאמור, זאת הוצאה שאני מוכן לספוג על מנת להרגיש טיפה יותר כוח(עברתי לקיבוץ עם כבישי גישה מפתים).

פורסם

מומלץ? כן

איביי? לא

עדיף לשלם 2000-2500 לסדנאות שמתחייבות מאשר לשלם לאיביי ולקוות שזה אשכרה עובד ובמקרה הטוב שזה גם לא יגרום לנזק.

אצלי בכל מקרה הצריכת דלק ירדה בעיר ומחוץ לה.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

בדיוק כמו שלא ההיתי מזמין תרופות מאתר כמו איביי, כשאין באמת לדעת מה מקור המוצר, גם תוכנה אני מתכוון לצרוב מחשב הרכב שלי, לא ההית מזמין.

צור איתי קשר, וננסה למצא לך פתרון מקצועי בסדנא לנו.

זה יעלה יותר מאיביי, אבל תוכל להית רגוע שקיבלת תמורה ולא גרמת נזק.

אצלנו כל רכב שמקבל תוכנה, נמדד על דיינו לפני ואחרי כך שהתוספת ברורה וחד משמעית.

הפרטים בחתימה.

בהצלחה.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

• תוכן חדש...