Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

רציתי לדעת האם מישהו מכם מכיר/שמע או אולי אפילו קנה במגרש "ענק הרכב" בראשל"צ?

מצאתי מודעה שלהם באתר "יד 2", המודעה הייתה בחלק של המודעות הפרטיות ולא בחלק של הסוכנויות, התקשרתי לברר לגבי הרכב (יונדאי גטס 2008) ועל הרגע הראשון הבחור אמר לי "גילוי נאות - אנחנו מגרש רכב", מעריכה את הכנות שלו אבל לא מכירה את האמינות של מגרש הרכב הנ"ל.

תודה מראש!

אילה

פורסם
היי כולם,

רציתי לדעת האם מישהו מכם מכיר/שמע או אולי אפילו קנה במגרש "ענק הרכב" בראשל"צ?

מצאתי מודעה שלהם באתר "יד 2", המודעה הייתה בחלק של המודעות הפרטיות ולא בחלק של הסוכנויות, התקשרתי לברר לגבי הרכב (יונדאי גטס 2008) ועל הרגע הראשון הבחור אמר לי "גילוי נאות - אנחנו מגרש רכב", מעריכה את הכנות שלו אבל לא מכירה את האמינות של מגרש הרכב הנ"ל.

תודה מראש!

אילה

סחטיין על הכנות. לא דבר מובן מאליו לצערנו.

אני לא מכיר את המגרש הנ"ל ולא יודע להמליץ או לא להמליץ עליו.

אבל שואל: למה לא לחפש גטס פרטית? למה לא לחפש אוטו אחר מקביל (מיקרה אם חובה אוט', פנדה אם אפשר ידני)?

מציע מאוד לא להינעל על דגם מסוים, ולא להילחץ בזמן החיפוש.

חיפוש רגוע וראש פתוח יניבו תוצאות טובות יותר.

פורסם

אבל שואל: למה לא לחפש גטס פרטית? למה לא לחפש אוטו אחר מקביל (מיקרה אם חובה אוט', פנדה אם אפשר ידני)?

מחפשת גם גטס פרטית, אבל מסתבר שהרכב הנ"ל ממש נחטף...אחרי כל השיקולים של שנה/ק"מ/מחיר וכו', הגעתי למסקנה שגטס הכי טובה לי כרגע.

יש לציין שוב שהרכב מהמגרש אכן היה ברשימה של האנשים הפרטיים, לכן לא ידעתי בכלל שהוא ממגרש.

אני מעוניינת רק באוטומט, ומחפשת עד 30K ועדיפות לפחות, באזור ה-20-25K אז לא נראה לי שהמיקרה נכנסת פה לצערי.

משתדלת לא להלחץ, מחפשת כבר כמה חודשים טובים, אבל מאוד קשה למצוא רכב קטן במחירים האלו.

תודה בכל מקרה, ממתינה למישהו שאולי מכיר את המגרש הנ"ל.

פורסם

ממש כנות - איזה ברירה יש לו?! ברגע שאת מתקשרת ואומרת "זה בקשר למודעה" הוא לא יודע על איזה מכונית את מדברת ויש סוחרים ששואלים בתמימות איזה רכב ואז שואלים אותם אם הם סוחרים. הוא בסך הכל קיצר שלב אחד בדרך לדעת שהוא סוחר. לא מחזיק מהם. הפרנסה שלהם זה למכור משהו שמישהו אחר לא הצליח למכור הרבה זמן בגלל אלף סיבות שעיקרם בדרך כלל תקינות מכאנית, ק"מ מוגזם או פגיעות שלדה. עד כמה אמינים הם יכולים להיות לפני שיפשטו את הרגל?!

פורסם

הגטס המדוברת הייתה בידיים פרטיות, אז איך היא הגיע למגרש?

נכון תמיד קיים את האלמנט של שדרוג רכב, אבל זה בד"כ נותן תמורה פחותה יותר למוכר, ובד"כ המחיר שיקבל בשוק יהיה גבוה יותר.

למגרשים מגיעים רכבים שמתקשים למכור אותם בשוק הפרטי ומוכרים אותה במחיר שמשתלם לבעל המגרש להחזיק אותה כמה חודשים ואז למכור - ועדיין ברווח.

אני לא מאמין למגרשי רכב. לא רק בגלל התדמית שדבקה בהם אלא בכלל. בעלי עסקים בישראל לא נמצאים ברמת הגינות גבוהה. כשמדובר ברכב/מוצר חדש ניחא, ההבדל מסתכם אולי במתן שירות/זמן הספקה. אבל ברכב משומש? יש אינספור בעיות שיכולות להיות ובעלי המגרשים יודעים להסתיר.

בלי לפסול אף אחד, אבל אם את בכל זאת הולכת למגרש, תבדקי מיליון פעם ואף פעם אל תסתמכי על בדיקה שהמגרש הזמין או במכון קרוב למגרש.

שם המשחק הוא סבלנות, ומהניסיון שלי, לפעמים במקביל לחיפוש אחרי דגם ספציפי, נתקלים ברכב קצת שונה ממה שמחפשים אך עם נתונים מעולים, כדאי לא לפסול ולחשוב בכיוון. בהחזקת רכב ישן, היסטוריית טיפולים+ק"מ+מספר ידיים (בסדר הזה) שווה הרבה יותר.

פורסם

זו צריכה להיות כותרת הפורום !

לגבי מגרשים-

למה ללכת למגרש?מחיר? האם זה שווה את כאב הראש מאוחר יותר?

אם לא רוצה מפרטי, עדיף כבר ללכת לליסינג ןלרכוש ממגרש שלהם.

תעדכני ובהצלחה!

אורי

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

כפי שנכתב רבות בפורום זה, השוק היום הוא שוק של קונים.

יש היצע גדול מאוד של מכוניות, השוק ממש מוצף. במצב כזה, ניתן בקלות למצוא מכונית טובה מבעלות פרטית.

לכן, קשה להבין מדוע ללכת למגרש כאשר די בקלות ניתן למצוא מציאה של ממש?

בהצלחה ותעדכני אותנו בהמשך החיפושים

פורסם

אין בעיה ללכת למגרש, אבל אם הולכים למגרש אז למגרשים איכותיים,

כמו הטרייד אין של היבואנים. שם הרכבים לדעתי ברמה גבוהה יותר, ויבואן של רכבים לא יעשה מעצמו צחוק וימכור רכב משומש במצב גרוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...