Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרות דיי מסבירה את השאלה.

מדובר על אוטו שני בבית. בעיקר עושה פקקים. לא נוסע הרבה. בערך 10K בשנה.

צריכת הדלק חשובה לי.

הרכב יבוא מליסינג או השכרה בכל מקרה.

לא כל כך הצלחתי להבין מה ההבדל בין הגרנדה לאיבו, ובכל מקרה עד כמה להתעקש לחפש ידני, שיהיה מאוד קשה למצוא? או שאפשר לשרוד עם הגיר האוטומטי?

אגב, גם "לא להתקרב", זו תשובה מוצלחת, אם כי לא קראתי אותה בשום מקום בשום פורום ושום סקירה לגבי כל פיאט שהיא החל מהפנדה ועד בכלל

תודה רבה!

פורסם

האיבו מחליפה של הגרנדה,היא מעוצבת יותר,איבזור טוב יותר,מבחינת מנוע אין שינוי.

הרכב באמת מאוד חסכוני ולא יקר לאחזקה,לאיבו הייתה רמת איבזור גבוה בשם 150 עם גג שמש ועוד הרבה דברים.

אם זה הרבה פקקים עדיףלקחת אוטומט,בפיאט זה גיר רובוטי,כלומר מאוד חסכוני אבל העברת הילוכים פחות חלקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה.

בכל מקרה מדובר על 2010 וצפונה. המחירים דיי נמוכים, מה שמשקף שוב את התפיסה של הרכבים האירופאים. האם מתאים גם למשפחה? (לנסיעות קצרות לגן/ דודה/ וכו) 2 ילדים קטנים???

פורסם

כן זה מתאים למשפחה,אבל לתא המטען לא חושב שיכנסו 2 עגלות.

המחיר זול כי לפיאט אין תדמית כמו לטיוטה למשל,אבל זה לא אומר שהרכב לא טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש אנשים שנהיגה עם גיר רגיל לא מפריע להם. אם אתה מאלה אז הייתי ממליץ על גיר רגיל . ואז לחפש דווקא את האיבו כי היא מגיע עם מנוע 1400 גם בגיר רגיל ,זאת בניגוד לגרנדה ששם כמעט ואין 1400 ידני

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לדעתי אין טעם ללכת על הגרנדה, מכיוון שההפרש במחיר זניח עד לא קיים, אבל האיבו יפה יותר, בטוחה יותר (7 כריות אוויר מול 4), ועם עיצוב פנים מוצלח בהרבה. היא די 'הרגה' את אחותה... :x

אלא אם אתה צריך מימון ולא רוצה לעשות זאת דרך בנק, אין לי מושג למה שתלך על רכב מהשכרה/ליסינג. יש מציאות מטורפות ביד 2 עבור הרכב הזה מהשוק הפרטי. הרבה רכבים עם ק"מ נמוך, יד נמוכה, ומחיר נמוך. ממש השילוש הקדוש... (;

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

איבו. במיוחד אם אתה מסיע ילדים, היא יותר בטוחה. בנוסף, הפונטו חסכונית וזולה לאחזקה. מצוינת כרכב שני.

בהצלחה ברכישה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא איבו יוצאת ליסינג... רק גרנדה פונטו. מה ההמלצה? לקחת או להמשיך לחפש? למה ליסינג?

זול יותר בכמה אלפים, עדיין יהיה קילומטרז נמוך מאוד במחיר נמוך + מימון +טרייד אין לרכב הנוכחי שלי...

פורסם
הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא איבו יוצאת ליסינג... רק גרנדה פונטו. מה ההמלצה? לקחת או להמשיך לחפש? למה ליסינג?

זול יותר בכמה אלפים, עדיין יהיה קילומטרז נמוך מאוד במחיר נמוך + מימון +טרייד אין לרכב הנוכחי שלי...

תרשה לי לא להסכים.

לא חסר פונטו איבו מליסינג (באלבר יש היצע די גדול) אבל הק"מ ממש לא נמוך 60K ומעלה לרכבים שעלו על הכביש באמצע 2011. (זה מה שהיה באוקטובר).

הייתי ממליצה לך לבדוק אופציה של מכירת רכב עצמאית והלוואה מהבנק כי הריביות של חברות מימון לרכבים משומשים די גבוהות. (ריביות של חברות מימון מגיעות ל7-8 ואפילו 10 אחוז, כאשר הלוואה מהבנק יכולה להסכם ב3-4% ואולי אפילו פחות, תלוי מה המצב שלך בבנק ואיך היחסים שלך עם הבנקאי שלך).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מורזליקה - תודה. אבל דיברתי עם כל חברות הליסינג. אין. (לפחות לא מה שרלוונטי אלי- הכוונה 2010 או 2011)

פורסם

יש גם גרנדה, דגם דיינמיק פלוס משנתון 09 שמגיעה עם 6 כריות אויר, esp, רדיו דיסק MP3 אינטגראלי עם שליטה מההגה, hill holder ואכן במחיר נמוך יותר לעיתים משמעותית (כמה אלפים טובים זה משמעותי בעיני ביחס למחיר הרכב) מהאיבו ללא כל שינוי או הבדל למעט קוסמטיקה חיצונית מינורית. כך שאיבו שאכן כל מה שנאמר לגביה היא לא must אם מצאת גרנדה פונטו דיינמיק פלוס שמתאימה לך.

בכל מקרה (או יותר נכון הכל דגם שתבחר) זו אחת התמורות הכי טובות לכסף, לטעמי.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
מורזליקה - תודה. אבל דיברתי עם כל חברות הליסינג. אין. (לפחות לא מה שרלוונטי אלי- הכוונה 2010 או 2011)

2010 כבר אין כי עברה כבר תקופת הליסינג שלהם.

לאוטו דיל (לפחות בחיפה) היה היצע מאוד יפה של האיבו במחירים סבירים, בעיקר פרטיות אם אני זוכרת נכון.

לדעתי, כדאי לפנות לשוק הפרטי ולחפש ביד 2.

מה התקציב שלך לרכישה?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

גם ביד 2 אין הרבה. בכל מקרה, אני צריך לעשות עסקת טרייד אין, למרות הכדאיות הכלכלית הנמוכה יותר. איבו ליסינג יוצאת בערך 50000, שנת 2011 אוטומטית. גרנדה פונטו פרטית בערך אותו הדבר

• תוכן חדש...