Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזה קורס להרשם C# ו.נט או JAVA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ,

הסמסטר הבא מתקרב , ואני מתחיל את קורסי הבחירה שלי , רציתי לשאול ממי שעבר דברים כאלו לאיזה קורס עדיף להרשם?

מסקירה קצרה שעברתי (סתם לסטטיסטיקה) רוב הסטודנטים בכיתה נוטים לכיוון הC# , אף אחד לא יודע להסביר בדיוק

משיחה מקרית עם סטודנט שנה ג' , נאמר לי שאלו שני קורסים שחובה לקחת במהלך התואר , וכדי שJAVA יהיה קורס קל יותר , כדאי להתחיל עם C# , יש אמת בדברים?

מה גם שJAVA הוא קורס קדם(אם אני לא טועה , בנוסף ל תכנות מונחה עצמים) לקורס בחירה נוסף (שנה הבאה) של פיתוח יישומים לטלפונים ניידים(אנדרואיד) מה שמעניין אותי נורא

אשמח אם תשפכו קצת אור או שתשאלו שאלות מכוונות , לצערי אלו הקורסים היחידים הפתוחים בסמסטר הבא , שנה הבאה יהיה יותר מעניין.

תודה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לדעתי שני הקורסים האלו הם חובה.

השפות בסה"כ דיי דומות.

מייקרוסופט כמו מייקרוסופט, העתיקו את JAVA ושיפרו אותה קצת וזוהי שפת #C.

בשביל לפתח לאנדרואיד אתה חייב לדעת JAVA כי הפיתוח (ה native) לאנדרואיד נעשה בשפת JAVA.

אני הייתי לוקח קודם את הקורס שבו יש מרצה יותר טוב כדי שיהיה לך יותר קל אח"כ בקורס השני.

אני למדתי קודם כל #C עם מרצה נוראי וסמסטר אח"כ JAVA עם מרצה מעולה.

מה שקרה זה שבקורס JAVA הבנתי הרבה דברים בדיעבד על #C שלא היה לי שום מושג בהם גם אחרי שסיימתי את הקורס ב #C

אני מאמין שמיותר לציין שתצטרך לשבת הרבה על התחת וללמוד ולתרגל לבד.

אפשר לשאול איפה אתה לומד?

בהצלחה!

פורסם

מצטרף לציטוט של משינה...

השפות כמעט זהות, לא משנה.

לך לקורס שבו המרצה טוב יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

השוק זה משהו זז ומשתנה באופן תזזיתי (יוהו, טאוטולוגיה)

שיקפוץ למים, לא משנה איפה, בכל מקרה הוא יהיה חייב ללמוד שפות נוספות בעצמו בהמשך החיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אומנם השפות דומות אבל לפי דעתי c# הרבה יותר ידידותית.

מה שגם את c# אני מניח שתפתחו בvisaul studio שהיא בכמה רמות יותר טובה מeclipse או כל כלי אחר שקיים.

אני לא חושב שאתה צריך להתחשב באזרחות, הכי חשוב שתסיים את הקורס עם ציון מקסימלי.

פורסם

יותר ידידותית? אולי. במידה מסוימת, אני יכול להבין מאיפה זה. בסה"כ ההבדל מינורי.

בנוגע לסביבת עבודה - יש את netbeans, למי שמתעקש להשתמש ב-IDE, רמז רמז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם גיא רונן מלמד c# אז לך על זה, אחד המרצים הטובים שיהיו לך.

לימד אותי לפני שנים באקדמית.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

מצטרף למי שממליץ על מרצה יותר טוב. כי מי שיודע לתכנת, יודע לתכנת בכל שפה. הבדל בין JAVA ו#C מינורי לצורך לימוד. כאשר תתחיל לעבוד, תלמדת את הAPI הרלוונטי עבורך.

יחד עם זאת, בהנתן תנאים זהים, הייתי בוחר JAVA כי זה אוניברסלי מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

JAVA היא Cross-Platforms והייתי מעדיף ללמוד אותה.

גם בגלל יתרון האנדרואיד (שנראה כמשהו שלא יחלוף בעתיד הנראה לעין) ויכול מאוד לעזור לך בהמשך.

פורסם

רוב האנשים בוחרים אולי c# כי למייקרוסופט עדיין יש אחיזה גדולה יותר בשוק ההייטק הישראלי.

כמו שכתבו כאן, Java יותר פרקטית אם אתה רואה את עצמך הולך לחפש עבודה בתחום הפיתוח למובייל.

הבסיס של השפות הוא די זהה וזה מימוש של סטנדרט פלצני כלשהו לשפות תכנות. עם זאת, מטבע הדברים כל אחת מהן התפתחה גם לכיוונים קצת שונים, והיום אני לא בטוח אם כל דבר שיש ב.נט יש גם בjava, בשל הריצה של מייקרוסופט עם הגרסאות ופיתוח תשתיות וframeworks מעל, כמו dynamics שיצא בשנתיים האחרונות או משהו כזה.

אני אישית הייתי בוחר כנראה c#, רק כי הרבה יותר קל ונעים לפתח בכל גרסה של visual studio (גם זו החינמית) על פני אקליפס או דברים דומים אחרים. אבל, שוב, אם אתה רואה את עצמך מנסה להשתלב בתעשיית פיתוח למובייל, כנראה שJava יותר רלוונטי (בהנחה שוינדוס 8 לא תתפוס נתח שוק רחב יותר בשנים הקרובות).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בחיאת זומזום, תעזבו את אקליפס בשקט, מותר להשתמש בנטבינס!

שום חברה לא מחייבת אתכם להשתמש ב-ide מסוים,

יש לכם בחירה חופשית.

פורסם

המרצה של c# הוא באמת גיא רונן, לפי התגובות פה והאנשים שכבר למדו במכללה אני גם נוטה לכיוון c#, אם לא ציינתי גם את java אני מתכנן לקחת, בשנה הבאה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אז אם הוא מלמד כמו פעם תיקח את הקורס איתו ותבנה טוב את היסודות, המעבר לJava ברמה האקדמאית הוא בעיקר Syntax

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...