Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם לובשים בחתונות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי את הקטע של איבוד ביטחון עצמי. בחיי שלא. אנא הסבר.

מה הקשר בין חולצת כפתורים לביטחון עצמי?!?!

אתה יכול לסדר את העניין בקלות עם יציאה לשופינג בליווי ידידה

או קולגה נשית כלשהי בעבודה - אתם תסתובבו ביחד בקניון,

ותן לה לבחור בשבילך כמה חולצות סבירות שגם אתה תרגיש בהן בנוח.

לך זה יסדר את הפינה ולה זה יעשה את השבוע (שופינג זה חתיכת ריגוש).

אני מכיר לפחות מישהו אחד שנוהג ככה - המראה או הלבוש לא מעניינים אותו בגרוש

אבל יש לו מלתחה מסודרת לעת מצוא שהורכבה בשיטה שתיארתי.

אולי איבוד הביטחון העצמי נובע מזה שבמכופתרת השרירים לא בולטים כמו שבתמונה.

בתור מתאמן אני יכול להבין אותו, שאני עם חולצה קצרה אני מרגיש הרבה הרבה יותר בנוח מאשר שאני עם ארוך.

אם היה אפשר הייתי הולך לכל מקום עם גופייה :king:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

OMRIZZ יכול להיות שזה קשור לזה :-). יש בגדים שאתה מרגיש בנח איתם ויש כאלה שלא. לבחור ששאל מה הקשר לבטחון עצמי, כניראה כל מיני נושאים לא פתורים מהילדות. אני בחור גבוהה, 1.93 וכשהייתי בן 12-15 סבלתי מכל מיני הצקות שחלק מהדברים עדיין נשארו איפה שהוא בראש. אני עד היום לא מסוגל ללבוש נעליים עם סוליה עבה למשל, פשוט לא מסוגל. כל נעלי האלגנט למשל. תמיד הולך בלאקוסט שטוחות שהעובי של הסוליה שם אולי רבע ס"מ. אני חושב שאני אקח באמת איזה ידידה ואלך לבחור חולצה מכופתרת יפה. יש לי ידידה שהיא מעצבת אופנה במילאנו אבל כשהיא הייתה בארץ היא בחרה לי חולצות שפאדיחה ללכת איתן :-)...

פורסם

חולצה מכופתרת (לא ממש משנה של מי,אתה יכול לקנות גם של זיפ ב70שקלים) וג'ינס.

ככה הייתי מאז ומעולם ואין סיכוי שאשתנה (בצעירותי כשהלכתי עם בת זוג כמובן שהיא השקיעה שעות ומאות שקלים בביגוד - שתהנה :))

כמו שכתבו הקודמים - לזוג שמתחתן אמור להיות יותר חשוב עצם העובדה שהגעת,מאשר איך אתה לבוש.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מדברים הרבה על dress code כשבארץ זה משהו שאין עליו דגש רציני, לי לא זכור שקיבלתי הזמנה לאירוע (חתונה ושות׳) שצוין עליה קוד לבוש כלשהו.

כמובן שאם מצויין במפורש קוד לבוש מסויים אז מקובל להגיע בהתאם לקוד הלבוש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם כבר אתה קונה חולצה מכופתרת תוודא שהיא תהיה עשויה גם מלייקרה אחרת לא תוכל לקפל את הידיים שלך או אפילו לנהוג כמו שצריך.

בתור מתאמן כבד לשעבר (רדום כרגע) לבעלי ידיים גדולות קשה למצוא חולצה מכופתרת נוחה/נורמלית, נסה לחפש ברנואר יש להם מציאות כאלה מידי פעם.

פורסם
OMRIZZ לבחור ששאל מה הקשר לבטחון עצמי

תודה על התשובה הכנה, אין לי שום כוונה לחדור לפרטיותך.

יכול להיות שאתה לא חש בנוח בבגדים כאלה כי פשוט אין בגדים בגזרה נורמלית בארץ לאנשים בגובה כזה.

יש לי חברים עם דם הולנדי, גבוהים ודקים, ושניהם נאלצים להסתמך על יבוא מחו"ל (בעיקר עבור האישה)

כי המידות הגדולות שהם מוצאים בארץ מתאימות לבעלי משקל עודף מסוכן, ונראות כמו אוסף סחבות תלויות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני גם לא סובל חולצות מכופתרות, אבל יש לי כמה בדיוק בשביל אירועים כאלה - אחרי שהעירו לי כמה פעמים שלא יפה לבוא בטישירט לחתונה (:shock::roll: ), כאילו שרבע שעה אחרי החופה כולם לא מחליפים ממילא...

בכלל, המוטו שלי הוא שאני לא מוכן לעבוד בעבודה שדורשת להתלבש לפי קוד לבוש, ושביום שאצטרך לקנות חליפה אתם מוזמנים לירות בי. לצערי, יש מצב שבעתיד הלא מאוד רחוק אני אצטרך לשנות קצת את ההתחייבות הזאת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בגדים אלגנטיים וכאלה שהם איכותיים ויקרים שיושבים עליך טוב דווקא מוסיפים להרגשה כללית טובה וביטחון עצמי.

נסה. בהתחלה זה נראה לך מוזר. זה לא אתה. מה לך ולבחור הזה במראה עם עניבה ונעלי לכה? אבל לאט לאט אתה תלמד לחבב את הבחור במראה.

בזמן האחרון אני אפילו מעדכן טיפה את הגרדרובה הקז'ואלית לחולצה מכופתרת במקום טישרט. העיקר לא להראות מלצר או איש מכירות בעולם תצוגה של מאזדה.

פורסם

צריך לזכור שאתה לא לובש את הבגדים הללו בשבילך.

יש לי שותף עסקי שלא מתלבש לעבודה. אני מכיר אותו, הוא מכיר אותי, אנחנו נפגשים עם טי שירט, מכנסיים קצרים וסנדלים, ועובדים באותה רצינות.

אבל אם צריך להפגש עם צד שלישי, באים בהופעה אחרת, כי ההופעה שלך לא נועדה בשביל שאתה תדע מי אתה, אלא כדי לשדר לצד השני מי אתה ואיך אתה מתייחס לסיטואציה של המפגש, ולשפה הזו יש סימנים שכולם מבינים (או צריכים להבין).

להתלבש נאות לחתונה זה בדיוק כמו לשים כיפה ולהתלבש צנוע לבית כנסת. זו הבעת כבוד לצד השני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תודה חברה. קיבלתי המלצה ללכת לזארה בישביל מכופתרת.

זארה זה היונדאי של חנויות הבגדים. מוצרים באיכות סבירה שעושים את העבודה, אבל משווקים בתור ההמצאה הכי גאונית מאז המים החמים. עד כאן השרשור מתגלגל באופן צפוי ביותר, אני מופתע שעוד לא הפנו אותך למקדש הבינוניות השני - Renuar.

• תוכן חדש...