Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם לובשים בחתונות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מופתע שעוד לא הפנו אותך למקדש הבינוניות השני - Renuar.

נסה לחפש ברנואר יש להם מציאות כאלה מידי פעם.

54312תווים

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
זארה זה היונדאי של חנויות הבגדים. מוצרים באיכות סבירה שעושים את העבודה, אבל משווקים בתור ההמצאה הכי גאונית מאז המים החמים. עד כאן השרשור מתגלגל באופן צפוי ביותר, אני מופתע שעוד לא הפנו אותך למקדש הבינוניות השני - Renuar.

האמת הידידה הזאת שלי שמעצבת אופנה בחול הפנתה אותי לשם. היא אמרה שהמחירים שם סבירים, היא אמרה לי כל מיני מקומות כמו בלוק 190 או משהו כזה שחולצה שם עולה 1000 ₪ ומעלה אבל זה יקר כמובן. אמרה לי ללכת על מכופתרת בצבע כחול כהה צבע כמה שיותר מט, כניראה שיש להם משהו בסגנון...אני אקנה אחת או שתיים בנתיים יספיק לי לשתי הארועים.

פורסם
אני אבוא עם הבחורה שבתמונה אבל זאת אחותי אז עדיין יסתקלו על הלבוש שלי LOL :lol:

:lol: :lol:

רנואר או זארה זה בהחלט מקומות מספיקים. הוא לא צריך סקוצ' אנד סודה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
האמת הידידה הזאת שלי שמעצבת אופנה בחול הפנתה אותי לשם.

זארה באירופה ומה שיש בישראל זה שני דברים שונים, בערך כמו איקאה באירופה מול זו שבנתניה. בארץ המחירים בד"כ גבוהים יותר והקולקציה מגיעה באיחור של שנה-שנתיים. ברנואר אמנם יש מציאות לפעמים, אבל בפעמים הבודדות שהייתי שם פשוט לא ראיתי שום דבר סולידי שלא יראה "תלוי" עליך.

לרשת שציינתי יש סניפים בחוצות המפרץ ובנקודות נוספות בצפון, הרשימה המלאה כאן. לכל הפחות הייתי ממליץ לך לעבור שם בשביל לעשות סקר שוק, יש סיכוי טוב שתצא עם אותה תוצאה ופחות נזק כלכלי.

אני משוכנע שחברי הפורום הצפוניים ידעו להמליץ על חנויות קטנות נוספות בחיפה והסביבה, לצערי אני לא מהאיזור ולכן לא מכיר כאלה.

פורסם

דווקא מבחינת זארה יש דברים חדשים הם פשוט מצומצמים ביחס לאירופה, והמחיר בכלל גבוה ביחס לשם(לאחרונה יש בגדים שבאים עם המחיר באירו ובשקלים, לדוגמא מכנס פשוט שעולה 229.90 שקלים ויש ליד המחיר תג של 29.95 אירו.

מה שכן, האיכות ירדה בשנתיים האחרונות, וגם אם מתפשרים על זה אז לא מוצאים כלום כי הדברים פשוט מזעזעים.לא קניתי כבר שנתיים משם משהו (למרות שיש כמה חולצות סולידיות שאפשר למצוא והיתרון שלהם בשביל פותח הדיון שהם slim fut)

פורסם

בתור אחד ששונא מכופתרות אני ממש לא רוה את עצמי נכנס לארוע עם חולצה לא מכופתרת/גינס/סניקרס

אם חולצה מכופתרת מורידה לך את הביטחון העצמי תתאר לך שכולם יסתכלו עליך בזלזול (גם אם אתה לא רואה או חש את זה)

בחתונה שלי אחד החברים שלי הגיע עם גינס שחור וסריג ללא שרוולים (כי יש לו שרירים שהוא לא רצה להסתיר)

עד היום 2 המשפחות מדברות עליו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סתם כי בא לי לתת לכם דיעה של אישה:

* אם אתם באים בג'ינס לחתונה - תעשו לי אישית טובה ותלבשו את זה בעל הצבע הכהה \ אחיד ביותר ובלי קרעים (זה נראה כאילו הלכתם לשוק וככל שהג'ינס סולידי וכהה יותר זה נראה יותר אלגנטי).

* חולצות מכופתרות - יש חולצות כפתורים קצרות, יש חולצות כפתורים ארוכות שאפשר לקפל עד המרפק (בעיקר כשמדובר בבחורים שמתאמנים זה נראה מדהים), ובמקרה הגרוע ביותר יש חולצות פולו - בבקשה אל תלכו בטישרטים - זה לבוש יום יומי, וחתונה היא אירוע חגיגי ולכן דורש טאץ' חגיגי (לטעמי).

* עניבה בארץ ממש לא חובה, אבל נעליים יפות ואלגנטיות תמיד ישלימו מראה (גם כאלו עם סוליה דקה).

תארו לעצמכם שהייתם רואים בחורה שמגיעה לחתונה בטישרט לבן וג'ינס קרוע - זה היה נראה לכם יפה \ מכובד?

לטעמי לא, ולכן לחתונה יש לי קוד לבוש שתמיד יכלול שמלה + עקבים + תכשיטים + שיער מסודר + איפור.

בימר - אם תקנה מכנסי בד בכל צבע (רק שיהיה אחיד - אפילו בצבע חאקי), אפילו לא יותר מדי אלגנטיות, עם חולצה מכופתרת בצבע בהיר מקופלת עד המרפק - תוכל להיות זה שהבחורות מזילות עליו ריר, ובכמויות - עכשיו יש לך פוטנציאל, אבל ליטוש דרוש :)

פורסם

אצל בחורה, במקרים מסויימים, מראה שמבוסס על ג'ינס ברמה וטי שירט יכול לעבוד, כי בחורה נראית מוקפדת גם בדברים אחרים, מהשיער והאיפור, דרך התכשיטים וכלה בנעליים. זה, כמובן, בתנאי שיש לה גזרה מתאימה.

במילים אחרות, בחורה יכולה להראות מושקעת בזכות דברים שמתווספים לביגוד. השפה של הגברים כאן הרבה יותר מצומצמת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
האמת הידידה הזאת שלי שמעצבת אופנה בחול הפנתה אותי לשם. היא אמרה שהמחירים שם סבירים, היא אמרה לי כל מיני מקומות כמו בלוק 190 או משהו כזה שחולצה שם עולה 1000 ₪ ומעלה אבל זה יקר כמובן. אמרה לי ללכת על מכופתרת בצבע כחול כהה צבע כמה שיותר מט, כניראה שיש להם משהו בסגנון...אני אקנה אחת או שתיים בנתיים יספיק לי לשתי הארועים.

לא חסרות חנויות בגרנד שיעשו את העבודה. רובן מרוכז בקומה השניה, זו שהגברים מדלגים עליה כשהם יורדים מהסופרפארם לשופרסל. עשה שם סיבוב ובדרך עצור לקפה בנספרסו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אצל בחורה, במקרים מסויימים, מראה שמבוסס על ג'ינס ברמה וטי שירט יכול לעבוד, כי בחורה נראית מוקפדת גם בדברים אחרים, מהשיער והאיפור, דרך התכשיטים וכלה בנעליים. זה, כמובן, בתנאי שיש לה גזרה מתאימה.

במילים אחרות, בחורה יכולה להראות מושקעת בזכות דברים שמתווספים לביגוד. השפה של הגברים כאן הרבה יותר מצומצמת.

אני לא חושבת שזה תקף לאירועים כמו חתונות.

בהיותי רוסיה פר אקסלנס - בחורה שלא באה בשמלה לחתונה זה חילול הקודש. נעליים שטוחות גם יזרמו, ובמקרים מסויימים גם מכנסיים אלגנטיים - אבל בג'ינס?! יהרג ובל יעבור.

חוץ מזה Falou - שפה של גברים לא כזו דלה כמו שאתה חושב. שיער מסודר, נעליים אלגנטיות, שעון, חגורה יפה - עושים פלאים.

פורסם

אני מניח שזה אפילו לא היופי, אלא ה"להיראות מסודר". בנאדם שמגיע מסורק, מבושם ועם לבוש מוקפד ייתפס כאדם רציני יותר. אני מאוד לא מסכים עם הגישה הזו, שהומצאה בידי פסיכולוגים בשקל, אך זו המציאות שלנו. כמו שאמרתי, אם זו חתונה של מישהו חשוב, אפשר להתאמץ ולשים מכופתרת. אם זה סתם כדי לצאת ידי חובה, אז אני לא רואה שום דבר פסול בטי-שירט ואיזה בלייזר מעל. משהו סולידי ולא צעקני. מבחינת לבוש יש שני דברים שהורסים להמון אנשים. האחד זה כאלו שמתאמצים יותר מדי (זה תמיד נראה רע ומוגזם), והאחר זה כאלו שלא מודעים לעצמם ולובשים דברים לא מחמיאים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...