Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי הרים

RBRB
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד נעלי HI TEC סיפקו אותי, היו להם נעליים טובות במחיר נמוך, משום מה אין יותר להשיג את הדגמים שהיו מוכרים בעבר.

הזוגות שמוכרים היום לא מרגישים איכותיים ומסתבר שלא מחזיקים יותר מידי.

הזוג האחרון שרכשתי לא החזיק אפילו 100 ק"מ לפני שהתחיל להיקרע. מאכזב.

בכל אופן, אשמח לקבל המלצות על יצרנים טובים, שיחזיקו מעמד לתקופה ארוכה, עיקר הטיולים זה טיולי מדבר ומעט טיולי מים.

פחות מעניין אותי אטימות למים \ גורטקס.

מחפש נעל גבוהה ומאסיבית יחסית שתופסת את הרגל טוב, אם למישהו יש נסיון עם נעל ספציפית אני אשמח לשמוע.

התקציב הוא עד 700 שקל. אם אפשר למצוא משהו חזק וקל במחיר הזה - עוד יותר טוב.

תודה!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רכשתי לא מזמן לקראת דרום אמריקה את הנעל Columbia Liftop II.

המחיר-700 ש"ח (ניתן להשיג גם ב630).

אני משתדל ללכת איתה כמה שיותר ואני מתרשם ממש לטובה, נוחה בטירוף, עמידה, והיא מוגדרת גם כנעל נגד קור.

עוד לא יצא לי לבחון אותה בתנאי שטח, רק בעיר, אבל אני מאמין שהיא עושה את העבודה היטב גם שם.

columbia-liftop-ii-mud---cedar-man.jpg

פורסם

לטיולי מדבר ובכלל לאקלים חם של הארץ עדיף נעליים קלות עם פרופיל נמוך מעור סינטטי (לא מלא) והעיקר מאווררות.

אישית ממליץ בחום על המרל Moab Ventilator - נעל מעולה למטרות האלה. נעל סופר נוחה, קלה ואוורירית. ה'בעיה' היחידה זה שסוליית ה VIBRAM שלה יחסית רכה ולא תתאים למשקלים גדולים במיוחד.

תענוג היה לעשות איתה את הGR20. :-)

735008-p-MULTIVIEW.jpg

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

תבדוק גם האופציה של ה- Salomon Quest 4D אומנם מעל לתקציב אבל נעל ברמה גבוה ,נגד מים ,לא מזיעים ,קשירה מיוחדת ,יחסית קלה בקיצור נעל מהטופ .

פורסם

במגה ספורט עודפים שבישוב בארות יצחק (ליד נתב"ג) היו בזמנו מחירים מעולים על מגוון דגמים של Merrel. העניין הוא שכל המותגים האלה - קולומביה, אסולו וכו' זה לא חוכמה - כולם מצויינים וכולם יקרים, באזור התקציב שציינת ומעלה.

לפני כשנתיים התכוננתי לנסיעה ארוכה לאזור צפון אירופה וחיפשתי נעליים גבוהות עם אחיזה טובה ברטוב ועמידות למים ושלג במחיר סביר. מצאתי את חברת Regatta הבריטית שבאותה תקופה בדיוק החלה להימכר בריקושט באזור ה-400 שקל ולכאורה אחד הדגמים שלהם שלהם ישב עליי מצויין. רכשתי אותם באיביי ב-50% מהמחיר הזה ויצאתי לדרך, לשבועיים של תת-תנאים והליכה של קילומטרים מדי יום, והתוצאה הייתה מאד משביעת רצון. הנעליים עמדו בכל ההתחייבויות השיווקיות שלהן ונשארו נוחות ועמידות לאורך כל הדרך.

אינני יכול להעיד עליהן מנסיון של שנים משום שכיום הן כמעט ולא בשימוש אצלי, אבל התרשמתי לחיוב מהתקופה הקצרה שבילינו ביחד ובאופן כללי אני מתקשה פסיכולוגית להוציא סכומים כ"כ גבוהים על נעליים. אז לשיקולך מה לעשות עם המידע הזה, אבל הייתי ממליץ לכל הפחות למדוד אותן ולקחתן בחשבון כשאתה עושה סקר שוק.

אופציה נוספת ששווה בדיקה זה הנעליים הטקטיות שמיובאות לארץ ע"י חברת MGM. חבר הפורום rlms עובד שם ויוכל לספק מידע נוסף בנושא.

פורסם
לטיולי מדבר ובכלל לאקלים חם של הארץ עדיף נעליים קלות עם פרופיל נמוך מעור סינטטי (לא מלא) והעיקר מאווררות.

אישית ממליץ בחום על המרל Moab Ventilator - נעל מעולה למטרות האלה. נעל סופר נוחה, קלה ואוורירית. ה'בעיה' היחידה זה שסוליית ה VIBRAM שלה יחסית רכה ולא תתאים למשקלים גדולים במיוחד.

תענוג היה לעשות איתה את הGR20. :-)

735008-p-MULTIVIEW.jpg

ממליץ בחום על הדגם הנ"ל.

צעדתי איתם למעלה מ-300 ק"מ בשביל ישראל והנעל כמו חדשה.

קניתי גם לאשתי דגם דומה של מרל והיא מאוד מרוצה.

פורסם

אני עם אותה נעל שעשתה כבר אלפי קילומטרים, גם בשירות הצבאי וגם בדרום אמריקה (בטרקים של עד 8 ימים).

עברה בוץ, מים, סלעים, שלג וכל שאר החולות רעות של נעלי הרים. לאחר טיפול קצר חזרו להיראות "כמו חדשות".

קיבלתי את התחושה שהיא ממש שורדת כל דבר. ממליץ עליה בחום.

לטיולים בארץ היא מעט אובר-קיל כיוון שהיא לא מאוורת מדי (אך לא חסינת גשם) וגבוהה יחסית (לא מדי, שוקעת ומקבלת את הצורה של הרגל לאחר כמה קילומטרים).

זו הנעל:

http://www.pets-camp.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=3730877

פורסם

אמנם הניסיון פרופר שלי עם נעלי הרים החל מהצבא, דרך הטיולים והטרקים ועד המילואים, הוא עם נעלי הרים של Meindl.

כך שאם תקציבך היה מאפשר זאת אז ללא ספק הייתי הולך עליהן.

אבל בתקציב שאתה אמרת ולשימושים שלך אני יכול רק לחזק את הדעות כאן על המרל.

שווה לך גם לבדוק נעלי קולומביה באתר usa.buy2.co.il, יש להם לפעמים דילים ממש טובים.

פורסם

חברים, תודה לכולם על ההכוונה.

אצא לסיבוב ואנסה לבדוק את כל הזוגות שהזכרתם פה (פרט לדגמים של ה1200 ש"ח, נראה לי סכום מוגזם מידי).

מבטיח לעדכן! :-)

פורסם

את שלי קניתי מצאתי במחיר הכי טוב באליטל.

אבל זה היה טרום החנויות באינטרנט, ממליץ לעשות סקר שוק ברשת.

פורסם
תבדוק גם האופציה של ה- Salomon Quest 4D אומנם מעל לתקציב אבל נעל ברמה גבוה ,נגד מים ,לא מזיעים ,קשירה מיוחדת ,יחסית קלה בקיצור נעל מהטופ .

מה מיוחד בקשירה שלה? נראה לי רגיל לגמרי.

מגה ספורט מחזיקים מרל, וגם מסלול בת״א.

היום הייתי במסלול אגב, יש להם חנות עודפים ממש מול החנות הרגילה, רחוב בוגרשוב ת״א. אם אתה באיזור קפוץ לשם, יש מבחר לא רע בכלל של נעליים די טובות - מרל, טכניקה, רגטה, זמברלן ועוד, במחירים טובים (700 ש״ח ומטה). המגבלה היחידה - אין את כל המידות בכל הדגמים (עודפים).

מ״למטייל״ תתרחק כמו מאש, הנעליים שם כנראה עשויות זהב.

שווה לקפוץ גם לאלפין סטייל ברחוב החשמונאים, תמדוד Scarpa. יש לי ניסיון מעולה איתן, אם כי לפני כמה שנים טובות. חפש גם La Sportiva, לא יודע מי מחזיק.

שווה לבדוק גם את מגה ספורט עודפים מול קניון איילון.

בעיקרון נורא קשה להמליץ על חברה מסויימת, כל אחד ומה שנוח לו. הכי חשוב - קח את הזמן, תמדוד, תתלבט, אל תקשיב לנאומי המכירות של המוכרים. אולי גורטקס אתה לא רוצה (ואני חושב שאתה צודק) אבל סוליית ויבראם בד״כ תחזיק מעמד יותר מאחרות. רוב הנעליים הרציניות ממילא באות עם ויבראם. מצאת משהו שאתה אוהב? בדוק מחירים ברשת, הרבה פעמים יש חנויות שיוצאות במבצע כזה או אחר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

שאלת בור -

האם סוליית ויבראם היא זהה לכל הנעליים? כלומר, אם זוג נעליים עם ויבראם היה לי מאוד לא היי עקב סולייה קשה מדי (אנלוגי, אתה מכיר את הזוג...) זה בהכרח משליך על השאר?

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...