Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

לאחר עדכון לInter Explorer 11


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי כפתור קישורים מהירים שממנו הייתי נכנס להודעות שלי, אבל הוא נעלם ולא קיים, כאשר אני מתחבר למשתמש שלי ממחשב עם IE 10 הכפתור נמצא שם..

פורסם

לי יש בעיה אחרת לאחר עדכון ל 11: המחשב לא "זוכר" אתרים שביקרתי בהם: כדוגמה, אני עושה לוגין ל CF עם שם משתמש וסיסמה, מסמן לו לזכור אותי, ואחרי סגירה של הדפדפן ופתיחה שלו מחדש הוא שוב מכניס אותי כאורח ומבקש ממני לעשות לוגין. עברתי על ההגדרות ווידאתי שבכל מקום קוקיז מאופשרות, ושלא מוגדר לו לגלוש בפרוטקטד מוד.

פורסם

הפורומים בנויים על פלטפורמה חיצונית של vBulletin, כך שלא בטוח שניתן יהיה לתקן את זה לבד, או שצריך לחכות לגרסה חדשה של הפלטפורמה.

הבעיה של Fazer למשל, היא בכלל לא בעיה של הפורום, אלא של הדפדפן. את הבעיה שלך אפשר לפתור בקלות ע"י מעבר ל"מצב תאימות".

אקספלורר 11 לא מגיע כרגע בכלל בגרסת בטא? למיקרוסופט יש יכולת מדהימה להמציא את חוקי ה HTML מחדש עם כל דפדפן שהיא מוציאה, ואז לתקן את זה (חלקית).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
הבעיה של Fazer למשל, היא בכלל לא בעיה של הפורום, אלא של הדפדפן.

 

מעולם לא אמרתי שזו בעיה של הפורום... :-)

 

 

אקספלורר 11 לא מגיע כרגע בכלל בגרסת בטא?

 

לא, גרסה רשמית לגמרי שהורדתי דרך windows update. למען האמת מאז המעבר מאקספלור 9 ל 10, שום דבר לא באמת עובד ב 100% - אבל עדיין אני מעדיף אקספלורר על כרום משום מה.

פורסם

צוות הפורום עובד בימים אלו על הטמעה של גרסה חדשה למערכת הפורומים, שתפתור גם את הבעיה הזאת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...