Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר 2010 1.8 SPORT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסדר.

מה זאת אומרת בסדר אתה יכול לפרט?

הדבר שאני באמת רוצה לדעת אם יש לה חסרונות?

והאם המנוע מתפקד כמו שצריך?

פורסם

נוסעת ומתנהגת כמו 1600 רגילה.

גיר רציף - בלחיצה נשאר על סל"ד גבוה ואינו מחליף הילוכים (מכיוון שאין הילוכים בגיר הנ"ל) אלא יחסי העברה.

אבזור רגיל לחלוטין ונופל ממשפחתית רגילה.

לא חסכונית בדלק.

אמינה.

פורסם
נוסעת ומתנהגת כמו 1600 רגילה.

גיר רציף - בלחיצה נשאר על סל"ד גבוה ואינו מחליף הילוכים (מכיוון שאין הילוכים בגיר הנ"ל) אלא יחסי העברה.

אבזור רגיל לחלוטין ונופל ממשפחתית רגילה.

לא חסכונית בדלק.

אמינה.

ואיך היא בכללי? כי אני לא ממש יודע על 1600(יותר נכון 1500).

ראיתי באינטרט שהיא קצת מרעישה וגם לא חזקה כמו ש1.8 אמורה להיות. זה נכון?

פורסם

היא לא חזקה כמצופה רק בפתיחות. בהמשך כן מרגישים שהמנוע בשרני

רעשי מנוע לא מבודדים מספיק טוב, אבל גם לא משהו נורא.

הרכב מרווח, נוח, בגאז' גדול.

קצת הגזימו עם חוות דעת שליליות לגבי האבזור ואיכות החומרים.

נגיד, לנסר פחות טובה מהונדה סיוויק 1.8 בהרבה בחינות (חוץ מגודל הבגאז'), אבל גם המחיר שלה יותר נמוך.

בהשוואה למשפחתיות אחרות עם מנועי 1.6 היא לא פחות טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
היא לא חזקה כמצופה רק בפתיחות. בהמשך כן מרגישים שהמנוע בשרני

רעשי מנוע לא מבודדים מספיק טוב, אבל גם לא משהו נורא.

הרכב מרווח, נוח, בגאז' גדול.

קצת הגזימו עם חוות דעת שליליות לגבי האבזור ואיכות החומרים.

נגיד, לנסר פחות טובה מהונדה סיוויק 1.8 בהרבה בחינות (חוץ מגודל הבגאז'), אבל גם המחיר שלה יותר נמוך.

בהשוואה למשפחתיות אחרות עם מנועי 1.6 היא לא פחות טובה.

איזה מרכב הייתה ממליץ לי בסביבות 65.000 ש"ח מאותו הסיגנון?

פורסם
לא בטוח שזה בתקציב אבל מה לגבי סיאט לאון 1.8 טורבו? נשמע כאילו אתה מחפש כוח ויש את זה שם

איזה שנה?

ראיתי עכשיו יד 2 וזה יותר ב 15.000 ש"ח יותר

בדיוק מישהו מהשכונה שלי קנה כזה ב60.000 אני לא יודע איך הוא מצא את זה. וגם ידני

יש עוד אופציות? כי אני יצטרך לחשוב על להוציא עוד כסף.

פורסם

בזמן שבמחיר שלך אתה יכול לרכוש משפחתיות משעממות ואנמיות הלאנסר מציעה את העיסקה הכי טובה. הייתי באותה התלבטות כמוך באותו תקציב ומה שיכולתי לרכוש זה עוד מאזדה 3 משעממת וסטנדרטית לחלוטין. הלאנסר מציעה מנוע נחמד וכיפי מאוד כשלומדים את הפעולה שלו עם הגיר הוא מאוד נוח והחומרים סבירים לגמרי. הגה ידית הילוכים ובלם מצופים עור ושאר הפלסטיקים חלולים אבל נעימים למגע.

לי היא צורכת 1/10.5 בנסיעה עירונית פקוקה.

אחלה עסקה

פורסם

יש לי לנסר 1500 משנת 2009 ועשינו בה כבר 115000 ק"מ. הרכב מעולה! בלי הרבה קישקושי אלקטרוניקה, עם גיר "מיושן" ונוח, 7 כריות אויר ובגאז' מספיק גדול, היא פשוט עושה את העבודה. אמינות מוחלטת, שום קירקוש ושום רעש מיותר ונוחה מאד בנסיעות ארוכות. הרכב יותר חסכוני מהצפוי ועושה בבינעירוני כ 15 - 17 ק"מ לליטר כשנוהגים במתינות. אני רוצה לציין גם שהשירות של הסוכנים שאני נתקלתי בו, מעולה.

תמורה נהדרת למחיר כמשומשת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...