Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב כי אטם הגומי של הפנס האחורי התייבש וכעת יש פער בן הפנס לרכב. כיצד מפרקים את הפנס האחורי כדי להחליף את האטם? ממה שראיתי יש לפרק את כיסוי הפלסטיק הצבעוני (כנראה) בלחיצה ואז לפרק את גוף הפנס ע"י פתיחת שלושה ברגים (ללא הברגה עצמית, אני רואה את האומים מבפנים. מי הגאון שתכנן זאת כך?).

ניסיתי היום לפרק אך לא הצלחתי לפרק את כיסוי הפלסטיק הצבעוני, כנראה שאני לא יודע כיצד כי לא מצאתי שום לשונית שיחרור ואני חושש להפעיל יותר מדי לחץ ולשבור אותו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה. עדיין לא ביצעתי זאת אך אני מתכנן על הסופ"ש הקרוב. ד"א, כשפירקתי את הפנס ראיתי את האומים שיש לפרק אך חשבתי שהם מבריגים ברגים רגילים (ללא נעילה/הדבקה בצד האחורי)

• תוכן חדש...